10 grožio priemonių, kad atostogos būtų nepriekaištingos

Naujas bikinis, nepriekaištingai atliktas pedikiūras, knyga ir kava – dar ne viskas, ko reikia puikioms atostogoms. Siūlome, kokių grožio priemonių verta turėti su savimi per atostogas, kad atrodytumėte ir jaustumėtės puikiai, o ir laiko prie veidrodžio sugaištumėte minimaliai.

1


Saule mėgautis dera saikingai ir galvojant apie pasėkmes, todėl neįsivaizduojame, kaip atostogų krepšyje galėtų nebūti nuo žalingų UV spindulių saugančios priemonės. 

„Decléor“ apsauginis purškiamasis aliejus „Aroma Sun Expert Summer Oil SPF 30“ yra unikalios tekstūros, todėl greitai įsigeria ir nepalieka lipnios plėvelės. Atsparus vandeniui, itin malonaus aromato, intensyviai maitina ir stiprina į saulę jautriai reaguojančią odą.

Universalus ir multifunkcionalus, nes saugo nuo saulės odą ir plaukus. 

2


Po saulės vonių – naujos linijos „Sole di Capri“ („Lancaster“) prausimosi gelis padės ilgiau jausti saulės bučinio malonumą.

3


Moterims patinka kaukės. Ši padės saulės pažeistai odai nuraminti ir sudrėkinti. „Bio Enzymes Mask After Sun“ („Talika“) priglunda lyg antra oda, veikia labai greitai.

4


Jei vis dėlto mėgaujantis atostogų ir saulės malonumais oda šiek tiek sudirgo, pravers jautriai kūno odai skirtas „Weleda“ pienelis su migdolų ekstraktu.

Migdolų aliejus ypatingas tuo, kad jo sudėtis panaši į mūsų odos lipidų. Tad kai reikia papildomos apsaugos, ši natūrali gamtos dovana – pats tas. Priemonė greitai įsigeria, ramina sudirgti linkusią odą, mažina paraudimą.

5


Jei išeinate ilgesnių atostogų, puiki proga ne tik į valias ilsėtis, bet ir nuveikti šį tą naudingo grožiui, pavyzdžiui, pastebimai „paauginti“ antakius. Įsimeskite į atostogų kosmetikos krepšelį „Talika“ antakius augti skatinantį ir spalvą ryškinantį serumą „Eyebrow Lipocils Expert“ ir po 28 dienų išvysite pageidaujamą rezultatą.

Aš taip „prisiauginau“ net ir blakstienų – patepdavau šia priemone ir jas… Per atostogas galėsite pamiršti netgi blakstienų tušą!

6


Tam atvejui, jei per atostogas lytų (tikrai nelinkime!) ar už šonų vartymą prieš saulę mieliau mėgaujatės kitokia veikla, puikiai tiks kūno odai lengvą atspalvį suteikiantis „Bioderma“ kūno pienelis „BB Milk“.

Jis yra su mikropigmentais, todėl prisitaiko prie natūralaus odos atspalvio, ją suvienodina ir suteikia lengvo įdegio efektą. Tai tam tikra prasme BB kremas, tik skirtas visam kūnui. 

7


„Bioderma“ micelinis valomasis vanduo „Sensibio H2O“ buvo sukurtas prieš 20 metų, bet iki šiol viena populiariausių tokios rūšies priemonių (pasaulyje kas tris sekundes parduodamas buteliukas). Ji kelionėje ir atostogaujant patogi tuo, kad nereikia atskirai vežiotis daugybės buteliukų (losjono, valomosios želės ar putų, valomojo toniko ir t. t.) – viskas „telpa“ viename. Jis atstoja losjoną ir pienelį. Tinka net ir jautriai odai. 

Micelės veiksmingai šalina nešvarumus, įveikia net vandeniui atsparų makiažą. Specialistai sako, kad geriau micelinį vandenį naudoti rytais odai atgaivinti, tačiau patirtis rodo, kad jis su užduotimis puikiai susidoroja ir prieš einant miegoti. 

 

8


Per atostogas siūlome kvepintis ne įprastais tualetiniais vandenimis (žinovai, tiesą sakant, to ir nerekomenduoja daryti), o purkštis kvapiomis dulksnomis ar lengvais kūno vandenimis. Iš naujausių pasiūlymų sužavėjo „The Body Shop“ „naujo formato“ kvepalai – žaliosiomis citrinomis ir mėtomis gaiviai kvepiantis kūno vanduo „Virgin Mojito“. Šiuo kvapų kokteiliu galima šlakstytis kūną, rankas nors ir ištisą dieną. O kvepia tikra vasara!

9


Kas sakė, kad druska gali pakenkti plaukams? Atvirkščiai – tik sustiprina juos. Druskos purškiklis „Volume“ („Herbina“) tinka, kai norisi sukurti pajūrio vėjo ištaršytos ir jūros vandens palytėtos šukuosenos efektą – jis suteikia plaukams apimties, bet leidžia juos lengvai šukuoti. Tinka kasdienėms garbanoms formuoti.


10


Smagi atostogų atrakcija – bandyti naujus nagų lako atspalvius. Kai nesinori laukti, kol šis greičiau nudžius, padės nagų laką greičiau džiūti skatinanti priemonė „Flash Dry & Shine Top Coat“ („LCN“). Nusilakavote, užtepėte – ir į bangas!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis