Lino kolekcija paslaptingai ir veikliai moteriai

Antradienio vakarą stilingi vilniečiai rinkosi į sostinės senamiestyje autentiškame mediniame name įsikūrusio restorano „The Old Green House“ lauko terasą.

Vasariškame renginyje po atviru dangumi svečiai ne tik domėjosi grožio ir sveikatingumo naujienomis, bet ir klausėsi populiarių džiazo melodijų, atliekamų saksofonisto Gintaro Remeikio.

Laukiamiausia vakaro dalimi tapo „Jonas Linen“ dviejų dalių kolekcijos pristatymas. Kolekcija dedikuota romantiškai, paslaptingai ir veikliai moteriai.

Pirmoji „Jonas Linen“ kolekcijos dalis buvo skirta šiltajam sezonui. Modeliai demonstravo biure tinkamas vilkėti sukneles, švarkelius bei lininius laisvalaikio drabužius, kurie nepakeičiami kurorte. Pagrindinis kolecijos akcentas – pajūrio smėlio reljefas, ant drabužio nugulantis nedidelėmis klostelėmis.

Antroji dalis – dar niekur nematyti sprendimai iš lino: originalūs lininiai megztiniai ir liemenės, tinkantys vilkėti šaltuoju sezonu.

„Minkštas lininis audinys, krentantis klostėmis lyg jūros bangos – taip galėčiau apibūdinti mūsų kuriamus drabužius, - sakė „Jonas Linen“ vadovė ir kolekcijos autorė Laura Vosyliūtė, puoselėjanti savo šeimos - drabužių siuvėjų ir kūrėjų dinastijos, siekiančios net XIX a. - tradicijas. - Naudodami naujausias gamybos technologijas, ištobulinome lino gaminių kokybę, bet kartu išsaugojome ir protėvių paveldą“.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis