Ką tikrai verta pirkti per išpardavimus? Rekomenduojamų daiktų TOP10

Prekybos centruose dabar išpardavimai. Yra nemažai daiktų, kuriuos verta pirkti būtent šiuo metu. Kaip neprisirinkti musmirių ir į ką dar galite spėti investuoti, pataria stilistė Agnė Gilytė.

Anot A. Gilytės, per išpardavimus svarbiausia neprisipirkti „šiukšlių“ ar labai brangių ir ultramadingų daiktų, kurie per išpardavimus siūlomi už labai gerą kainą. „Tikėtina, kad tokio drabužio kitą sezoną net nebeapsivilksite, nes jo galiojimo laikas baigsis tada, kai pasibaigs sezonas, – įspėja tvarką kitų spintose atliekanti garsi stilistė. – Bus gaila išleistų pinigų, o naudos nedaug.“

Pasak Agnės, pirkti verta tik vadinamuosius basic daiktus, kuriuos nešiosite ir vėliau, nesunkiai suderinsite su kitais turimais drabužiais. Pateikiame A. Gilytės patarimus ir mūsų pasiūlymus, ką panašaus galite įsigyti.

Agnės TOP10

Baltos kelnės. Vasarą jas įsigyti visada apsimoka, nes jos universalios, tiks ir kitai, ir galbūt dar kitai vasarai. Madingos nebe pirmą sezoną ir, Agnė prognozuoja, tokios liks dar ilgai. Jos tokia pat klasika, kaip ir juodos kelnės. Tinka, kai „nėra ką apsirengti“.



„Monton“




„Simona Conti“




„Lindex“

Skinny džinsai. Aptempti džinsai – puiki ir iš tiesų ilgalaikė investicija. O jei per išpardavimą rasite tamsiai mėlynus klasikinius, manykite, kad esate laimės kūdikis.



„Pietro Filipi“

„Galite netgi įsigyti ryškesnės spalvos ar prie garderobo tinkančio atspalvio, tik kuo spalva neutralesnė, tuo labiau šie džinsai priartėja prie bazinės kategorijos daiktų“, – pataria Agnė. Ji pati turi klasikinius pilkos spalvos skinny džinsus.



„Patrizia Pepe“

Balta suknelė. Mažą juodą suknelę vis tiek bent vieną turite. O štai baltą... A. Gilytė tikina, jog tai – puiki investicija, nes tokia suknelė amžinai stilinga, o vasarai baigiantis baltą suknelę galima įsigyti už labai gerą kainą. „Svarbiausia išsirinkti labiausiai tinkantį siluetą“, – tai vieninteliai „namų darbai“.



„Zara“

Sportiniai bateliai. Nepaisant to, kad jų populiarumas išgyvena piką, tokia avalynė yra iš esmės universali klasika, neišeinanti iš mados. Jei tik rasite per išpardavimus tinkamą porą – čiupkite.

Agnei ypač patinka „Converse“. Anot stilistės, tai bene vienintelis prekių ženklas, kuriam negalioja senaties terminas.



„Converse“

Čino kelnės. Su kišenėmis, be kišenių, tinka ir prie konversų, ir prie klasikinių batelių. Galima nešioti atraitotais galais. „Šioms kelnėms visada laikas, ypač jeigu jų dar neturite“, – sako A. Gilytė.





„H&M“

Vienspalvis šalikėlis. Įvairiausių vasarinių šalikėlių per išpardavimus – gausybė. Verčiausia rinktis vienspalvį, galbūt ryškesnės spalvos šaliką (ypač jei apranga neutralių spalvų). „Jis pagyvins net pačius paprasčiausius trikotažinius marškinėlius, tinka ir prie klasikinių marškinių, ir prie odinės striukės, ir prie lietpalčio“, – lengvo šaliko universalumu neabejoja A. Gilytė.



„H&M“

Nedidelė rankinė per petį. Verta per išpardavimus paieškoti ir nedidelės rankinės per petį. „Ji pravers, kai norėsite susidėti būtiniausius daiktus. Rankinė paprasta ir geniali, todėl morališkai niekuomet nepasens“, – mano A. Gilytė. Agnė įsigijo plytų spalvos tokią rankinę, sako, ji tobulai tinka su balta, pilka, žydra ir mėlyna.



„H&M“

Klasikiniai aukštakulniai. Patikėkite, kartais per išpardavimus būna ir jų. Jei neturite – stverkite kaip karštas bandeles! „Svarbiausia – išsirinkti universaliausią spalvų derinį, kad nebūtų sudėtinga derinti prie aprangos“, – pataria A. Gilytė. Ji rinktųsi (ir kitoms pataria) kūno spalvos aukštakulnius – jie tikrai tinka prie visko, be to, ilgina kojas. O jei panašius turite, įsigykite vieną porą ryškių – turėsite madingą akcentą.



„Viva batai“

Švarkas. Per išpardavimus verta pasidairyti ir klasikinio švarko, nes jam sezonai negalioja. Tokie – Agnės „vizitinė kortelė“.



„Lindex“

Auksinis stilistės patarimas renkantis švarką: jis turi baigtis ties liekniausia klubų vieta, jei bus su margu ar raštuotu pamušalu, galėsi drąsiai atraitoti rankoves, o užtrauktos rankovės padarys rankas dar ir grakštesnes, o figūrą – vizualiai liaunesnę. Tiesiog tobulas drabužis!



„s. Oliver“

Marškiniai. Pasirinkimai bent keli, tad vienus kuriuos tikrai nusišypsos laimė rasti. Pirmas – klasikiniai balti marškiniai, apie kurių universalumą neverta nė pradėti rašyti. Tokių marškinių verta įsigyti kelias poras.



„Lindex“

Antras variantas – žydri (melsvi) marškiniai, kurie idealiausiai tinka atostogoms. Net ir kitąmet vyksiančioms – melsvi klasikiniai marškiniai, kaip ir balti, „negenda“, be to, už baltus netgi pranašesni, nes ne taip greit „susiplauna“.



„Lindex“




„Lindex“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis