Moteriai praradus atmintį, vyras ją ves iš naujo

Patekus į siaubingą avariją, mergina nesugebėjo atsiminti svarbių gyvenimo įvykių.

Justice Stamper nepajėgia prisiminti savo vestuvių dienos, tad jos vyras paprasčiausiai nusprendė vesti ją dar kartą.

Prieš metus, praėjus vos kelioms savaitėms po Justice ir jos mokyklos laikų meilės Jeremy vestuvių, vykdama aplankyti tetos mergina pateko į avariją. Smūgis buvo tokia stiprus, kad jaunos moters automobilis buvo nublokštas į kitą kelio pusę keliasdešimt metrų, o pati 20-etė Virdžinijos valstijos pilietė patyrė smarkius sužalojimus, tačiau stebuklingai išgyveno.

Po avarijos bėgant laikui tapo aišku, kad be fizinių sužalojimų merginai tapo sunku prisiminti tai, kas įvyko prieš tą lemtingą dieną įlipant į automobilį. Vienas įvykių, avarijos ištrintų iš Justice prisiminimų, buvo judviejų su Jeremy vestuvių diena. Nors mergina ir daugybę kartų peržiūrėjo nuotraukas ir filmuotus vaizdo įrašus, vis tiek nieko negalėjo prisiminti iš tos dienos. Vienam žurnalui ji sakė: „Tai tarsi lankytis svečioje šalyje ir nesuprasti, ką kalba aplinkiniai. Tai labai trikdo.“

Jeremy vis dar mokosi, tačiau jau rugpjūčio mėnesį jis ketina įgyvendinti savo sumanymą - vesti Justice antrą kartą. Vyras netgi renka lėšas projektui, pavadintam „Stamperių vestuvės: Antras raundas“. Porai jau pavyko surinkti pusę reikalingos sumos iš numatytų 5 tūkst. dolerių.

Ir nors Justice vis dar kovoja su potrauminiu stresu ir kenčia dėl kalbos sutrikimų bei trumpalaikių atminties praradimų, ji pasiryžusi pasidalinti savo džiaugsmu su dar didesniu šeimos ir draugų būriu. Tuo tarpu Jeremy prasitarė, kad pirmosios vestuvės buvo tobulos, tačiau “šįkart noriu, kad Justice netektų žado. Ji to tikrai verta.”

Nuotraukas iš pirmųjų Justice ir Jeremy vestuvių žiūrėkite čia: http://elitedaily.com/news/world/couple-married-again-brides-memory-lost-photos/1096228/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis