Paįvairinkite savaitę renginiais, kurie džiugins ne tik akis

Nusimato darbinga savaitė? Siūlome ją paįvairinti koncertais, spektakliais ir kitais renginiais, kurie džiugins akis ir praturtins mintis.

Štai keli pasiūlymai šiai vis dar vasariškai vasaros savaitei:
Ką daryti, kad ši savaitė prasidėtų pozityviai? Labai paprasta – apsilankykite Lofte, kuriame šiandien gros Saulės Broliai! Nuo keltiškų, indiškų bei armėniškų motyvų iki šokti kviečiančių dainų ar už širdies griebiančių baladžių - Saulės Broliai išsiskiria savitu muzikiniu stiliumi, įvairove bei profesionaliu skambesiu, nes visi keturi grupės nariai (Saulius bei Donatas Petreikiai, Tadas Dešukas, Vytis Vainilaitis) yra profesionalūs muzikantai. Tad jeigu norite užsikrėsti gera nuotaika bei būti pakerėtais skambiomis melodijomis – užsukite į Loftą, kuriame žadamas puikus vakaras!

Antradienį kviečiame jus į koncertą, kuris ne tik kad vyks lauke, bet vienu metu leis pajusti vasarą, rudenį, žiemą ir pavasarį! Tai labai įmantriai pavadintas koncertas - (METŲ LAIKAI)² = VIVALDI+PIAZZOLLA. Šie du kompozitoriai gyveno skirtingais laikmečiais ir netgi skirtingose šalyse, tačiau abiem gimė mintis muzikos garsais sukurti visų keturių metų laikų peizažus. O šių visų metų meteorologinių pokyčių paletę per vieną vakarą patirti kviečia Martynas Levickis, Matthew Glossop, Ignė Pikalavičiūtė, Chris Ruebens ir specialiai šiam projektui suburtas styginių ansamblis Mikroorkéstra. Taigi, numatomas nepaprastai gražus koncertas!

O tiems, kam prie širdies „kitokia“ klasika, kviečiame į Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertą, kuriame, pritariant Kęstučio Pavalkio klavišiniams, skambės džiazo klasika ir populiarioji muzika - N. Simone, A. Franklin, A. Winehouse ir kt. Sodrus vokalas, subtilus klavišinių pritarimas ir puiki akustika sename vienuolyno kieme – tai derinys, kuris įkvėps prisiminti gražiausias vasaros akimirkas ar tiesiog pasvajoti. Leiskimės užburiami šios fatališkos, o kartu jautrios ir jausmingos kūrėjos, kuri ne veltui yra laikoma populiariausia Lietuvos dainininke.

Trečiadienį kviečiame rezervuoti staliukus jaukiame Soul & Pepper restorane ir mėgautis ne tik skaniais patiekalais, bet ir skania muzika. Scenoje - LIght Jazz Trio - Silvija Pankūnaitė (vokalas), Vytautas Skudas (trimitas,fliugelhornas) ir Paulius Zdanavičius (klavišiniai) bei jų kuriamas profesionalus džiazas. Silvija Pankūnaitė - ambicinga, ieškanti, kurianti jauna dainininkė, kuri dalyvauja įvairiuose projektuose, roko operose, televiziniuose šou projektuose, taip pat dainuoja su įvairiais Lietuvoje žinomais veidais ir kuria savo charakterį atspindinčią muziką. Trimitininkas Vytautas Skudas neatsilieka nuo kolegės – yra daugelio konkursų laureatas, įgijęs pedagogo ir džiazo atlikėjo magistro laipsnį bei bendradarbiauja su įvairių žanrų muzikos atlikėjais, tokiais kaip - Rūta Ščiogoliovaite, Tommaso Troncon, Mattia Dalla Pozza ir kitais. Žymiausia šios trijulės persona yra pianistas Paulius Zdanavičius, kuris yra daugelio festivalių dalyvis bei su įvairiomis džiazo grupėmis yra aplankęs ne vieną svečią šalį. Pianisto skambinimas pasižymi išpuoselėta klasikine garso kultūra, virtuoziškumu, lankstumu bei melodingumu – prie viso to pridėjus kolegų talentus, numatomas tikrai nepaprastas vakaras.

Ar yra žmonių, kurie nenorėtų pagerinti savo santykių su aplinkiniais ir išlikti ramiais ir įtakojančiais net ir pačiose sudėtingiausiose situacijose? Turbūt, kad tokių nėra... O visiems norintiems, turime pasiūlymą apsilankyti Konfliktų valdymo meno seminare ir sužinoti, kaip efektyviau ir konstruktyviau spręsti konfliktines situacijas, išbandyti daug unikalių emocijų ir streso valdymo technikų bei, svarbiausia - gauti receptą, kuris išsprendžia 99% visų konfliktinių situacijų! Seminarą ves koučerė, asmenybės ugdymo trenerė Rita Regalė – tad tikimės, jog tai bus profesionalus poveikis tobulinant savo paties asmenybę.

Tiek nedaug liko vasaros, o tiek daug yra ką nuveikti, kur nuvykti ir ką pamatyti. Tad negaiškite laiko – užeikite į www.kur.lt ir raskite visus renginius vienoje vietoje! Naujausi renginiai ir laiko patikrinti spektakliai – visa tai ir daugiau Jums ir Jūsų mylimiems žmonėms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis