Vizažistė R. Kuprytė: kaip per metus sutaupyti visą makiažo pagrindo buteliuką

Lietuvos grožio padangėje – spalvingos ir madingos naujienos.

Tarptautinis kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas“ Lietuvoje pristatė ilgai lauktą vardinės dekoratyvinės kosmetikos ir makiažo aksesuarų liniją. Po ilgo ir kruopštaus darbo kompanijos grožio ekspertai sukūrė unikalų skirtingiems odos tipams ir poreikiams pritaikytą produktų asortimentą.

„Kasdien stengiamės būti ne tik kosmetikos parduotuvių tinklu, bet ir patikimais grožio partneriais. Dėl to, sukaupę ilgametę patirtį net 18 Europos valstybių ir subūrę savo grožio profesionalų komandą, nusprendėme imtis svarbios misijos – pasiūlyti Europos moterims profesionalios kokybės ir savybių kosmetiką už prieinamą kainą“, – sakė kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas LT“ vadovė Vilūnė Spaičė.


Vilūnė Spaičė

Dekoratyvinės kosmetikos linija yra pritaikyta skirtingiems odos tipams, amžiaus grupėms ir poreikiams, tinkama net pačiai jautriausiai odai.

Organizatorių nuotr. (M. Rakštelio nuotr.)

Apie tai, kaip svarbu, jog pasirinkta dekoratyvinė kosmetika kuo geriau atitiktų odos poreikius, pristatymo metu pasakojo šiuo metu Jungtinėje Karalystėje dirbanti vizažistė Rolana Kuprytė. Su susirinkusiomis moterimis ji dalijosi per ne vienerius metus sukaupta patirtimi ir patarimais, kaip perprasti ne tik įmantrias makiažo technikas, bet ir kartais kaprizingus odos įnorius.

Organizatorių nuotr.

Makiažo meistrė negailėjo ir praktinių patarimų – pristatymo metu ji surengė profesionalią grožio pamoką čia pat sukurdama vieną madingiausių – paryžietišką – sezono įvaizdžių.

Organizatorių nuotr.

„Pagrindinė tobulo makiažo taisyklė – tolygi ir žvaliai atrodanti oda. Vakarui rinkitės ne tik makiažo pagrindą, bet ir bazę, kuri paslėps išsiplėtusias poras ir suteiks lygios ir glotnios odos efektą“, – aiškino vizažistė. Pasak jos, ne mažiau svarbu ir kokybiški makiažo šepetėliai bei teptukai. Makiažo meistrė atkreipė dėmesį, kad pasirinkus geros kokybės makiažo pagrindo teptuką per metus galima sutaupyti visą šio produkto buteliuką.

Paryžietiškas makiažas
Organizatorių nuotr.

Drauge ji pristatė ir dar keturis madingiausių grožio tendencijų įkvėptus įvaizdžius. R. Kuprytė ne tik dalijosi patarimais, kaip sukurti šį sezoną madingą prancūzišką įvaizdį, bet ir naujai pritaikyti atgimstančias 70-ųjų tendencijas, sukurti madingą dūminį akių makiažą bei prisijaukinti pastaruoju metu aukštosios mados kūrėjų taip pamėgtus rožinius atspalvius ar stilingą graikų princesės įvaizdį.

Dūminis makiažas
Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

„Vienas mano mėgstamiausių šios kolekcijos produktų – funkcionali akvarelinė pudra. Ją galite naudoti ir kaip skaistalus, ir kaip vokų šešėlius“, – atviravo makiažo meistrė.

Kasdienis makiažas
Organizatorių nuotr.

Kuriant vardinę „Douglas“ makiažo priemonių liniją daug dėmesio skirta profesionaliai produktų kokybei bei funkcionalumui. Vienas didžiausių šios linijos privalumų – itin aukštos kokybės pigmentacijos ir produktų universalumo derinys. Kruopščiai atrinkta spalvų gama ir stilingas dizainas sukurti taip, kad patenkintų tiek makiažo mėgėjų, tiek grožio profesionalų lūkesčius. Suderintos universalios paletės leidžia ne tik patobulinti kasdienį įvaizdį, bet ir sukurti profesionalų vakaro makiažą.

Organizatorių nuotr.

Nuo šio rugsėjo Lietuvos moterys gali rinktis iš daugiau nei 160 „Douglas“ dekoratyvinės kosmetikos linijos produktų bei makiažo aksesuarų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis