Ką stilingo ruduo siūlo išraiškingų figūrų moterims

Ne tiesa, kad stilingai gali atrodyti tik lieknos moterys. Pilnesnių figūrų savininkėms dizaineriai dėmesio taip pat negaili, ką jie siūlo šį rudenį?

APSIAUSTAI

Nors šilti pončai išpopuliarėjo praėjusiais metais, šį sezoną jie niekur nedingo - vis dar tokie patys madingi ir geidžiami. Atkreipkite dėmesį ir į plačius ilgesnius paltus. Tiek pončai, tiek platūs sujuosiami paltai ne tik šildo, bet ir kuria jaukų rudenišką įvaizdį.

"Eleven 60", Vida Press nuotr.

KOMBINEZONAI

Jei manote, kad išraiškingų linkių moterys turėtų vilkėti plačius ir beformius drabužius, klystate. Lengvai prigludęs kombinezonas pabrėš figūros pranašumus, liaunins ir ilgins figūrą, ypač jei prie jo avėsite aukštakulnius batelius. Kad jaustumėtės užtikrinta ir atrodytumėte nepakartojamai, rinkitės kokybiško, lengvai krintančio audinio kombinezonus. Figūrą tobulins tamsesnės spalvos: juoda, baklažanų, smaragdų, bordinė, tamsiai mėlyna.

"Eleven 60", Vida Press nuotr.

SPALVOS

Rudenį nebijokite spalvų, nors minėjome, kad grakština tamsios, ryškūs akcentai teisingose vietose taip pat gali tobulinti kūno linkius. Jeigu turite plačius klubus, ieškokite ryškiaspalvių palaidinių, švarkų, paltų, jei norite nukreipti dėmesį nuo pilvuko arba apvalainų rankų, jums tiks spalvingos kelnės ir sijonai. Be abejo, papildykite garderobą ir sodrių spalvų aksesuarais - jie tiks visoms.

"Eleven 60", Vida Press nuotr.

BOHEMIŠKOS DETALĖS

Akimirksniu atrodysite stilingesnė, pasirūpinusi madingais akcentais. Šį rudenį vienas madingiausių - bohemiškas ir 8-ąjį dešimtmetį menantis stilius. Parduotuvėse ieškokite kailinių apykaklių, plačiakraščių skrybėlių, verstos odos drabužių ir aksesuarų, batelių bei rankinių, dekoruotų kutais, palaidinių ir suknelių, ties kaklu rišamų kaspinais.

"Eleven 60", Vida Press nuotr.

VAKARO ELEMENTAI

Figūringas moteris šįmet dizaineriai puošia flapper stiliaus apdarais, tokiais, kokius greičiausiai teko matyti kino juostoje "Didysis Getsbis". Tačiau griebtis karnavalinio įvaizdžio nereikėtų, verčiau įsigykite elegantišką suknelę idealiai tinkančią jūsų figūrai ir keliaudama į vakarėlį derinkite išskirtinius papuošalus bei aksesuarus. Žinoma, nepamirškite elegantiškų aukštakulnių.

"Eleven 60", Vida Press nuotr.

Daugiau nuotraukų iš "Eleven 60" kolekcijos, pristatytos apvalesnių figūrų moterims skirtoje mados savaitėje - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis