Spalio 2-4 d. vilniečius ir miesto svečius pradžiugins nauja paroda „Šeima 2015“

Jau šią savaitę, spalio 2–4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje prasideda nauja paroda „Šeima 2015“. Šios parodos idėja – suburti šeimas į erdvę, kurioje viskas būtų pasiekiama vienoje vietoje.

Parodos dalyviai lankytojams pristatys įvairių produktų, paslaugų, novatoriškų sprendimų, susijusių tiek su buities ir komforto gerinimu, tiek su sveikatingumo ir laisvalaikio praleidimu. Parodos tematika labai plati, orientuota į prekes ir paslaugas, skirtas visai šeimai. Parodos šūkis – „Nuo vežimėlio kūdikiui iki automobilio visai šeimai“. Tad tematika bus plėtojama pristatant ir smulkių įmonių paslaugas bei produktus, ir stambius, didesnio masto gaminius bei pasiūlymus.

Parduotuvė PERKU VAIKUI pristatys naujieną – baldus vaikams ir paaugliams. Tai yra visiškai naujo dizaino baldai, kuriuos gamina viena iš Prancūzijoje pirmaujančių baldų gamintojų. Baldai ne tik išskirtinio dizaino, bet sukurti galvojant apie vaikų poreikius bei patogumą. Lankytojai galės apžiūrėti bei išbandyti dviaukštę bei pusaukštę lovas, įvertinti jų kokybę ir išskirtinumą.

Parodoje tėveliai susipažins su vaikų lavinimo ir užimtumo galimybėmis. Savo paslaugas pristatys vaikų intelekto lavinimo akademija MENAR. Akademijos mokytojai supažindins su taikoma metodika, skaičiavimo instrumentu abacusu. MENAR akademijos mokiniai pademonstruos savo pasiekimus ir akademijoje išlavintus skaičiavimo įgūdžius. Bus pristatytos naujausios vaikiškų žaislų tendencijos. UAB „Zuja“ parodoje pristatys pirmą Lietuvoje kūrybingumą skatinantį, vaizduotę ir smulkiąją motoriką lavinantį konstruktorių – metodinę priemonę ugdymo procesui palengvinti, taip pat pirmą vaikams skirtą nagų laką vandens pagrindu. Visus žaislus bus galima išbandyti patiems. Norintys konstruoti galės laiką leisti inžinieriams skirtoje erdvėje. Naujovė ir tai, kad vaikus bus galima trumpam palikti pramogų ir žaidimų zonoje mobilioms auklėms iš Daugiavaikių šeimų asociacijos „MES“. Tuo tarpu mamos galės ramiai vaikščioti po parodą, nesirūpindamos savo atžalomis.

Mergaitės ir jų mamytės visas tris parodos dienas turės galimybę nemokamai pasilepinti grožio procedūromis. Parodoje bus galima išvysti ir visišką naujieną – naują „Diamond Sky“ papuošalų su Swarovski kristalais kolekciją. Moterys ir merginos galės įsigyti ekskliuzyvinius gaminius, kurių pasaulyje pagaminta vos keli vienetai.

Parodos dalyvis HONDA stende sukurs „Hondaland“ ekspoziciją, kuri sudomins vaikus ir jų tėvelius. Ekspozicijoje bus pristatomi naujausi HONDA automobiliai, skirti šeimai, apipavidalinti kaip vaikiški mašinų modeliukai. Taip pat įrengtas vaikiškas mototreniruoklis kvies vaikus išbandyti savo jėgas ir smagiai praleisti laiką.

Parodoje matysime įvairių interjero produktų ir paslaugų, dekoravimo priemonių, joms skirtų medžiagų, namų apyvokos prekių. Lankytojai turės galimybę konsultuotis su specialistais dėl būsto interjero įrengimo. UAB „Vadasiga“ savo stende sukurs jaukią ekspoziciją, kurioje lankytojai galės išbandyti skandinaviško stiliaus, natūralių audinių minkšus baldus. Taip pat bus pristatyti kartu su vaiku augantys stalai ir ergonomiškos vaikiškos augančios kėdės. Tuo tarpu „Deluxe baldai“ pristatys naują išskirtinę prabangių šeimos baldų kolekciją.

Parodos ekspozicija įsikurs erdvioje „Siemens“ arenos salėje. Šalia – vilniečių ir miesto svečių pamėgti objektai, patogus susisiekimas tiek privačiu, tiek viešuoju transportu, erdvios automobilių aikštelės. Įėjimas į parodą, visi užsiėmimai ir vaikų priežiūra parodos metu – nemokamai!

Parodos partneriai: Vilniaus miesto savivaldybė, parduotuvė „Perku vaikui“.

Informaciniai rėmėjai: LNK grupė, „Delfi“, Žinių radijas Rėmėjai: Palangos miesto savivaldybė, HONDA, „Domus Lumina“.

Daugiau informacijos apie parodą: www.seima2015.lt

Užsakymo nr.: PT_69141328

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis