Kokia avalynė labiausiai tinka brandesnio amžiaus moterims

Įprasta manyti, kad pralėkus keturiasdešimtmečiui reikėtų surimtėti ir pamiršti mados eksperimentus. Tačiau brandesnio amžiaus madistės žino, kad svarbiausia yra vientisas ir harmoningas stilius, o detalės be jokios abejonės gali būti ne tik klasikinės, bet ir įdomios.

Šį kartą dairomės, kokia avalynė labiausiai tiktų perkopusioms 40-metį ir daugiau. Visuomet atrodysite puikiai avėdama klasikinius, solidžius ir elegantiškus batelius, bet nereikėtų bijoti ir žaismingesnių sprendimų. Įdomaus dizaino bateliai gali tapti tobulu įvaizdžiui šarmo suteiksiančiu aksesuaru.

AULINUKAI PLOKŠČIU PADU

Vadinamojo Chelsea boots stiliaus aulinukai primena vyriško tipo avalynę, atrodo elegantiškai, dera ne tik prie siaurų arba patrumpintų kelnių, bet ir prie sijonų, suknelių. Tokie plokščiapadžiai itin patogūs, universalūs ir madingi. Šį rudenį jie pirmauja ne tik mados topuose, bet ir madisčių spintose.

Gatvės mada, Vida Pres, Sipa Press nuotr.

Aulinuaki, 84,99 Eur, "Otre"; Aulinukai, 99,99 Eur, "Otre"; Aulinukai, 119 Eur, "Otre", Dalyvaukite žaidime ir laimėkite 300 eurų vertės čekį apsipirkti DANIJA parduotuvėse! Žaidimą rasite ČIA.Naujas rudens avalynės kolekcijas rasite parduotuvėse DANIJA, ESTE, WAWA, FUM CLUB ir el. parduotuvėje lantani.lt

Užsakymo nr.: PT_69132168

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis