Mados pasaulyje pristatyta naujiena - parduotuvė parduotuvėje

Dizainerės Eglės Žiemytės kuriamas prekės ženklas šiandien pristatė naują D.EFECT erdvę atsinaujinusioje „V2 Concept Store” parduotuvėje.

Per „Shopping Night Out“ pristatyta Lietuvoje nauja koncepcija – parduotuvė parduotuvėje. Naujoji erdvė – tai žvilgsnis į pasaulį D.EFECT kūrėjos E. Žiemytės akimis. Erdvė įrengta minimalistinį stilių derinant su originaliomis detalėmis, čia įsikurs ir nuolat bus atnaujinama „įkvėpimų siena“. Šioje – dizainerės mėgstami leidiniai, įdomios istorijos ir peno akims suteikiančios fotografijos.

Organizatorių nuotr.

„Su D.EFECT bendradarbiaujame jau penkerius metus, tai – ilgiausiai parduotuvėje esantis lietuviškas prekių ženklas bei vienas mūsų klientų favoritų. Eglės kurtų rūbų pasiūla mūsų parduotuvėje nuolat augo, tad labai džiaugiuosi, kad pagaliau klientai galės ne tik dėvėti D.EFECT, bet ir geriau pažinti dizainerės kūrybos viziją“, - sakė Judita Panovienė, „V2 Concept Store“ įkūrėja.

Organizatorių nuotr.

„V2 Concept Store” - mano mėgstamiausia parduotuvė Vilniuje, dažnai čia užsuku savęs palepinti kitų dizainerių kurtais daiktais. Judita papasakojo apie galimybę padidinti parduotuvės erdvę ir panaudoti iki šiol klientams uždaras buvusias patalpas. Aš labai laiminga – juk kiekvieno dizainerio svajonė klientus priimti ženklo įvaizdį atspindinčioje erdvėje“, - sakė E. Žiemytė.

Organizatorių nuotr.

“V2 Concept Store” šiuo metu prekiauja D.EFECT Rudens/Žiemos 2015-2016 kolekcija. Kolekcijoje dera iš pirmo žvilgsnio nederančios kombinacijos: sportinės medžiagos panaudotos kokteiliniams rūbams, o permatomas tinklelis atsidūrė ant kasdienai skirtų suknelių. Čia pat – ir E. Žiemytės kolaboracija su vaikystės draugu, vienu populiariausių Lietuvoje jaunosios kartos menininkų, dailininku Andriumi Zakarausku. Vienas jo tapybos darbų atsidūrė ant D.EFECT suknelių bei marškinių.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis