Net 10 tūkst. šokoladinių dovanų - laimėkite!

Nuostabi akcija - sveikinkite brangius žmones, o „Pergalė“ jiems išsiųs dovanų!

„Koks yra Kalėdų senelio adresas? Aš jo nežinau ir man jo nereikia. Mieli draugai, šiemet man dovanų nereikia, aš tik be galo laukiu jūsų ranka rašytų laiškų, kvepiančių namais, parašytų tikru rašalu ir ant tikro popieriaus, net paseilėtų užklijuojant voką kaip darydavom vaikystėje siųsdami laiškus ir jausdavom burnoj tą keistą skonį. Mano adresas...“, – tokią žinutę feisbuke teko pamatyti iki Kalėdų likus pusantro mėnesio.

Tądien ji tapo kultine ir daugelis ją pakartojo adaptuodami tekstą ir adresą. Žmonės, draugų sąraše turintys šimtus menkai pažįstamų žmonių, nebijojo paskelbti savo namų adreso, nes didesnis už baimę buvo troškimas gauti tikrą laišką. Kaip šiemet jūs sveikinsite artimuosius ir kolegas bei kaimynus?

Realybė šiemet laimi prieš virtualų pasaulį

Kai švęsdamas gimtadienį atsidarai feisbuko svetainę ir matai ten menkai pažįstamų, kolegų, seniai nematytų studijų ir mokyklos draugų ir net artimiausiųjų žmonių rato sveikinimus, pasidaro nejauku, nemiela, nes tie žmonės jus pasveikino feisbuke ir dažniausiai net nesivargino to padaryti gyvai. Sutikite, kad kai taip sveikina artimiausi žmonės, darosi liūdna.

Fotolia nuotr.

„Kasmet išrenku mūsų šeimos darytas nuotraukas, padarau iš jų koliažą pagrindinei atviruko pusei ir paprašau dizainerio, kad sumaketuotų. Susėdę su šeima kuriame sveikinimo žodžius. Dažniausiai tai būna linkėjimai, parašyti kiekvienam asmeniški, nes apgalvojame kuo gyvena asmuo ar šeima, kuriai siųsime atviruką. Nusiperkame spalvotų vokų ir siunčiame į voką dėdami ne tik atviruką, bet ir šį tą saldaus. Šią tradiciją jau turime trejus metus. Pernai nespėjau to padaryti, tai ne tik vyras, bet ir visi, dažniausiai gaunantys mūsų atvirukus, suskubo paklausti, kas nutiko“, – juokdamasi pasakojo kaunietė Simona (30 m.). Moteris sugalvojo šią tradiciją, nes norėjo tikrą dėmesį parodyti visiems – kaimynams, bendradarbiams, bendraklasiams, studijų laikų draugams, tėvams ir seneliams. Ir keisčiausias jausmas buvo klausti tikro namų adreso, kuriuo siųsti laišką: „Juk jei reikia su žmogumi susisiekti, tai greičiausias būdas jo elektroniniai namai – elektroniniai paštai ir socialinė medija“.

Tik nekopijuok teksto iš interneto

Būkite originalūs ir sveikinkite artimuosius laišais. Ir nereikia tų eiliuotų posmų – žmonės vertina nuoširdumą ir originalumą. Jei tikrai nerandate savyje mūzų, idealiai tiks keli sakiniai apie paskutinį susitikimą, pvz. „Miela,............, žinai, prisiminus mūsų paskutinį kavagerį ir toną suvalgytų saldainių tada, norisi tau dar kartą palinkėti dar daugiau jėgų eiti į priekį. Apkabinu“.

Fotolia nuotr.

Nebijokite rašyti ir ilgo, nuoširdaus laiško. Etiketo specialistai sako, kad tobulas laiškas bus nepribraukytas, dailyraščiu parašytas, nesuglamžytas ir ant kokybiško popieriaus, su gera rašymo priemone, parašytas įskaitomu raštu, bet šiandieninis pasaulis mums leidžia būti kūrybiškiems ir, jei adresatas nėra jūsų viršininkas ar LR prezidentė, tai net ir ant laiško lapo galite uždėti puodelį su kava, kad liktų ratukas, kuris iškart skaitytojui signalizuos, kad rašydamas laišką maloniai leidote laiką – gal klausėtės geros dainos, tikrai gėrėte kavą, o jei valgėte saldainį, tai nepatingėkite ir šokoladinio pirštų antspaudo uždėti. Būkite kūrybingi.

Kasdien – po 250 prizų!

Nors iki Kalėdų liko dar daugiau nei pusantro mėnesio, bet jau palengva visi rūpinasi dovanomis ir būsimu dėmesiu artimiesiems. Planuokite ir Jūs. Prisidėkite prie jausmų siuntimo tikru, o ne elektroniniu paštu – siųskite tikrą laišką, o jei dar pridėsite mielą dovanėlę, kuri suteiks laiško skaitymui papildomo skonio, bus tobulos Kalėdos: įsivaizduokite sau artimą žmogų, susirangiusį ant fotelio, su šiltu pleduku ant kojų, geriantį cinamoninę arbatą, atidarantį tikrą voką, iš kurio traukiant saldainių dėžę iškrenta tikras laiškas. Stipru.

Fotolia nuotr.

Išskirtinę progą pamaloninti artimuosius saldžiomis ir tikromis akimirkomis jums dovanoja PERGALĖ. Akcijos laikotarpiu pirk bet kurių PERGALĖ prekės ženklu pažymėtų produktų bent už 1,50 Eur bet kurioje prekybos vietoje visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje, išsaugok pirkimo kvitą su kvito numeriu ir pirkimo kvito numeriu užregistruok savo brangų žmogų, kuris iškart gali sužinoti, ar tapo vienu laimingųjų iš 250 (dviejų šimtų penkiasdešimt) tos dienos dovanų laimėtojų, kuriam paštu bus išsiųstas šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ WINTER COLLECTION ir Kalėdų atvirukas. Registracija vyksta www.saldzioskaledos.lt arba www.facebook.com/pergale.lt paskyroje užpildant registracijos formą.

Prizų fondą sudaro 10 000 (dešimt tūkstančių) šokoladinių saldainių rinkinių PERGALĖ WINTER COLLECTION ir 10 000 (dešimt tūkstančių) Kalėdų atvirukų.

Gamintojo nuotr.

Sutrumpintos akcijos taisyklės

* Akcija prasideda 2015 m. lapkričio 12 d. ir baigiasi 2015 m. gruodžio 21 d.
* Akcija rengiama visose Lietuvoje esančiose parduotuvėse, parduodančiose PERGALĖ prekės ženklu pažymėtą Akcijos produkciją.

* Registracijos į Akciją laikotarpiu joje norintys dalyvauti asmenys turi nusipirkti bet kurių PERGALĖ prekės ženklu pažymėtų produktų bent už 1,50 Eur bet kurioje prekybos vietoje visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje, išsaugoti pirkimo kvitą su kvito numeriu ir pirkimo kvito numerį užregistruoti: - www.saldzioskaledos.lt arba www.facebook.com/pergale.lt paskyroje užpildant registracijos formą.

* Sėkmingai prisiregistravus www.saldzioskaledos.lt, ekrane pasirodo tai patvirtinantis pranešimas ir Akcijos dalyvis iškart informuojamas, ar jo registracija buvo laiminga, t. y., ar jis laimėjo 1 (vieną) iš 250 (dviejų šimtų penkiasdešimt) tos dienos dovanų ir jo norimam pasveikinti žmogui paštu bus išsiųstas šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ WINTER COLLECTION ir Kalėdų atvirukas. Akcijos dalyvis gali peržiūrėti sveikinimą. Akcijos dalyvio registracijos metu nurodytam asmeniui iš karto išsiunčiamas pranešimas su el. Kalėdų sveikinimu į jo el. paštą, informuojantis apie laukiančią Kalėdų staigmeną. Akcijos dalyvis gali peržiūrėti ir el. sveikinimą.

* Prizų laimėtojai renkami atsitiktinai, naudojant programinę įrangą.

* Iš viso prizų fondą sudaro 10 000 (dešimt tūkstančių) šokoladinių saldainių rinkinių PERGALĖ WINTER COLLECTION ir 10 000 (dešimt tūkstančių) Kalėdų atvirukų.

Daugiau informacijos apie akciją galite rasti www.saldzioskaledos.lt, www.facebook.com/pergale.lt.

Užsakymo nr.: PT_69545910

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis