Meilė po žvaigždėmis. Sekso pozos zodiako ženklams

Kokia poza, jei tikėsime horoskopu, suteiks didžiausio malonumo lovoje.

Avinas

Poza: „valdinga amazonė“
Technika: pajusite maksimalų pasitenkinimą dominuojančioje rolėje. Paerzinkite yrą, žaismingai suriškite jį šilko kaspinais, įsijauskite į valdingos raitelės rolę, kuri sekse žino, koks tempas, atmosfera ir nuotaika jai reikalingi sekse.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Liūtas ir Šaulys, 29 – 41 m. – Jautis ir Mergelė, po 41 metų – Svarstyklės ir Dvyniai.

Jautis

Poza: „Tekėk už manęs“
Technika: partneriai atsiklaupia ant kelių vienas priešais kitą. Jis priklaupia ant dešinio kelio kaip Romeo, moteris daro taip pat, stengdamasi būti maksimaliai arti partnerio. Kad įeitų į moterį, vyrui reikia kiek pasilenkti į priekį ir suteikti reikiamą ritmą. Pajuskite malonumą.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Ožiaragis ir Mergelė, 29 – 41 m. – Dvyniai ir Avinas, po 41 metų – Skorpionas.

Dvyniai

Poza: „o taip, taip, taip.“
Technika: moteris atsigula ant lovos arba ant grindų. Vyras turi atsiklaupti ant kelių, pakelti partnerę už kulkšnių ir užsikelti jos kojas sau ant pečių. Kai įeis į partnerę, ji gali paprašyti perkelti jos kojas ant vieno peties. Pojūčiai šioje pozoje labai stiprūs.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Svarstyklės ir Vandenis, 29 – 41 m., - Jautis ir Avinas, po 41 metų – Šaulys.

Vėžys

Poza: „herbas ir skaičius“
Technika: Labai patogi sekso poza stovint. Atsistokite ant lovos krašto, plačiai pastatykite kojas ir kiek sulenkite kelius. Vyras laiko partnerę už sėdmenų, ji apsikabina rankomis jam kaklą. Įsijauskite į vyro diktuojamą ritmą ir palaipsniui pradėkite judėti kartu su juo. Maksimalus pasitenkinimas be papildomo stimuliavimo.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Skorpionas ir Žuvys, 29 – 41 m. – Dvyniai ir Mergelė, po 41 m. – Ožiaragis.

Liūtas

Poza: „moteris-katė“
Technika: vyras atsisėda lovoje arba ant grindų, kojas ištiesia į priekį. Partnerė įsitaiso viršuje, pasisukusi į jį nugara, lėtai atsuka kojas link jo pečių, krūtinę palenkia jam tarp kelių. Slystantys judesiai pirmyn ir atgal šioje pozoje kaitina vaizduotę.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Avinas ir Šaulys, 29 – 41 m. – Ožiaragis ir Dvyniai, po 41 m. – Svarstyklės ir Skorpionas.

Mergelė

Poza: „sėlinantis tigras, tūnantis drakonas“
Technika: atsigulkite ant nugaros, kelius prispauskite prie krūtinės. Partneris atsistoja keturioms, veidu į jus, įeina iš viršaus. Tokia poza leidžia giliai įeiti neįprastu kampu. Išskirtinį pojūčių stiprumą suteikia moters kojų padėties keitimas – jas galima dar stipriau sulenkti arba priešingai – kiek ištiesti. Poza tinka ir toms poroms, kurios nori susilaukti kūdikio.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Jautis ir Ožiaragis, 29 – 41 m. Skorpionas ir Liūtas, po 41 m. – Šaulys.

Svarstyklės

Poza: „vertikali riba“
Technika: atsiminkite fizinio lavinimo pamoką. Moteris daro tiltelį, vyras pakiša koją partnerei po klubais, kiek sulenkia kelius ir prilaiko partnerę. Vizualus reginys kartu su neįprastais fiziniais pojūčiais suteikia nepamirštamų potyrių.

Seksualini suderinamumas: iki 29 metų – Dvyniai ir Vandenis, 29 – 41 m. – Skorpionas ir Avinas, po 41 m. – Žuvys ir Šaulys.

Skorpionas

Poza: „laukinė orchidėja“
Technika: moteris pasiremia alkūnėmis, priklaupia ant vieno kelio, partneris atsiklaupia jai iš nugaros. Jis laiko partnerę už klubų, ji ištiesia antrą koją atgal. Nusiteikite – bus labai karšta.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Vėžys ir žuvys, 29 – 41 m. – Jautis ir Svarstyklės, po 41 m. – Šaulys ir Vandenis.

Šaulys

Poza: „karališkasis sfinksas“
Technika: moteris atsigula ant lovos veidu žemyn, kiek pakelia dubenį ir sulenkia vieną koją. Remdamasis rankomis vyras palinksta virš moteris ir įeina į ją. Partneris diktuoja judėjimo ritmą, palaipsniui didina tempą. Moteris gali visiškai atsipalaiduoti ir susikoncentruoti į savo pojūčius.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 m. – Liūtas ir Avinas, 29 – 41 m. – Mergelė ir Dvyniai, po 41 m. – Jautis ir Svarstyklės.

Ožiaragis

Poza: „aš tave myliu“
Technika: Darboholikams ir audringo sekso mėgėjams karts nuo karto patartina pailsėti nuo eksperimentų lovoje ir pasimylėti atsipalaidavus, paprasta poza. Partneriai atsigula ant šono, veidu vienas į kitą ir stipriai pasikabina. Moteris permeta vieną koją vyrui per nugarą ir visu kūnu prie jo prisispaudžia. Finalinis akordas – greitas pasikeitimas vietomis ir oralinės glamonės 69 poza.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Jautis ir Mergelė, 29 – 41 m. – Vandenis ir Skorpionas, po 41 m. – žuvys.

Vandenis

Poza: „Niagaros krioklys“
Technika: pripilkite kiek daugiau nei pusę vonios vandens. Paprašykite vyro pirmo į ją įlipti, atsisėskite ant jo raitelės poza, tik nugara į jį. Ritmą diktuoja moteris, partneris tik apdovanoja moterį bučiniais ir glamonėmis.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 m. – Dvyniai ir Svarstyklės, 29 – 41 m. – mergelė ir Avinas, po 41 m. – Liūtas.

Žuvys

Poza: „muzikinė styga“
Technika: partneriai gulasi ant lovos. Vyras atsargiai pakelia partnerę už klubų. Ji lengvai remiasi galva ir pečiais, praktiškai nesiekia lovos kojų pirštais ir visiškai jam atsiduoda. Kad palengvintų krūvį ir tuo pačiu kiek pailsėtų, partneris gali atsiklaupti.

Seksualinis suderinamumas: iki 29 metų – Vėžys ir Skorpionas, 29 – 41 m – Svarstyklės ir Vandenis, po 41 m. – Mergelė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis