Šventinis dovanų projektas skatins pildyti nepažįstamųjų norus

Kalėdinis laikotarpis – puikus metas ne tik pildyti artimųjų norus, bet ir pradžiuginti visai nepažįstamus žmones.

Vadovaudamasi šia mintimi dovanų platinimo bendrovė „Gera dovana“ inicijavo šventinį projektą „Kalėdų norai pildosi čia“, kurio dalyviai ne tik dalyvaus dovanų loterijoje, bet ir patys galės išpildyti nepažįstamo žmogaus troškimą. Bendrovė taip tikisi skleisti gerų darbų idėją visuomenėje.

„Siekiame, kad norų pildymo idėja plačiai sklistų po Lietuvą. Todėl ne tik patys įgyvendinsime svajones, bet ir kviečiame jas įgyvendinti kitus. Tokiu būdu norime priminti žmonėms, koks malonus jausmas yra gera daryti dėl kitų, galbūt visai nepažįstamų žmonių. Tai labai paprasta, o patirtos emocijos išlieka ilgam“, – teigia „Gera dovana“ rinkodaros vadovė Oksana Rokaševič.

Žaidimą „Kalėdų norai pildosi čia“ sudaro dvi dalys. Abi jas galima pasiekti per specialiai žaidimui sukurtą internetinę aplikaciją http://apps.delfi.lt/kaledunoraipildosicia/.

Pirmojoje projekto dalyje „Turiu norą“ kviečiami dalyvauti visi, norintys laimėti įvairias pramogas. Aplikacijoje pateikiamas gausus dovanų sąrašas: aktyvios pramogos, tokios kaip slidinėjimas, dažasvydis ar šuoliai parašiutu, tokios gurmaniškos dovanos kaip šokolado degustacijos, taip pat poroms skirtos dovanos ar atpalaiduojančios dovanos – masažai ar kūno įvyniojimas į jūros dumblius.

Organizatorių nuotr.

Iš sąrašo dalyviai turi išsirinkti ir pažymėti tai, ko norėtų labiausiai. Vienam dalyviui leidžiama pažymėti iki 5 skirtingų dovanų. Gruodžio 22 d. loterijos būdu bus išrinkta 500 dalyvių, kurių norus išpildys „Gera dovana“ kartu su partneriais.

„Teikdami dovanas žmonėms, kurių asmeniškai nepažįstame, norime paskatinti ir kitus skleisti gerumą ne tik sveikinant artimuosius, bet maža dovanėle praskaidrinant ir nepažįstamojo dieną“, – sako O. Rokaševič.

Dar labiau nepažįstamų žmonių džiuginimo dovanomis idėja atsispindės antrojoje projekto dalyje „Pildau norą“. Joje dalyvauti gali tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys – jie kviečiami registruoti norus, kuriuos gali išpildyti. Erdvė reikštis norų pildytojų fantazijai yra neribota – kiekvienas gali pats sugalvoti, kuo jis nudžiugintų kitą žmogų. Tai gali būti pačios įvairiausios dovanos – nuo batų, katino, pyrago ar gitaros pamokos.

Šios projekto „Kalėdų norai pildosi čia“ dalies dalyviai taip pat gali rinktis dovaną, kurios galbūt seniai troško ir kurią siūlosi padovanoti geradaris žmogus ar įmonė. Gruodžio 22 d. pasibaigus žaidimui, kiekvienas pildantis nepažįstamojo norą su laimėtoju susisieks asmeniškai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis