Pirma kalendorinės žiemos savaitė - kupina renginių!

Nuo parodų iki madų šou – nedvejokite ir pasirinkite renginį, kuris labiau prie širdies arba išdrįskite pasinerti į dar neišbandytas pramogas bei atraskite save iš naujo. Pirma kalendorinės žiemos savaitė - kupina renginių!

Nors už lango sniego pusnių dar nematyt, tačiau kalendorius mums jau praneša, kad žiema sugrįžo. Kaip ir įprasta, švenčių laukimas prasideda susikaupimo ir apmąstymų metu – Adventu. O, kad Adventas įgautų apčiuopiamą pavidalą – savo rankomis sukurkime namų puošmeną, kuri ne tik gražiai atrodys, bet ir primins apie artėjančias šventes. Šį pirmadienį Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje pinsime Advento vainiką, kuris, padabintas keturiomis žvakėmis, simbolizuos ramybę, tikėjimą, meilę ir viltį. Tad, apsilankę užsiėmime, sukurkime šį tą gražaus ir pasižadėkime būti geresniais, sąžiningesniais ir gailestingesniais.

Artėjant šventėms, sustiprėja noras būti dosniems bei padėti neišgalintiems savimi pasirūpinti, o Maltos ordino pagalbos tarnybos organizuojama “Maltiečių sriubos” šventė yra būtent tas renginys, kuriame Jūsų gerumas gali labai daug! Šiemet sriuba už auką vaišins net 14 dalyvių: kavinės, restoranai, organizacijos, susivienijimai, visuomenės veikėjai. Visi jie, vienam vakarui tapę maltiečiais savanoriais, sieks atkreipti visuomenės dėmesį į senų, vienišų, ligotų senolių problemas ir pagalbos jiems būtinybę. Apsilankykite antradienį V. Kudirkos aikštėje ir įsiliekite į šventišką vilniečių vakarienę, kurios tikslas – padėti ir nudžiuginti.

Visuomet stebinantis, kūrybingas ir be galo profesionalus – žodžiai puikiai tinkantys apibūdinti garsųjį Lietuvos dizainerį Juozą Statkevičių. O, kad kiekvienas jo organizuojamas renginys bus grandiozinis ir prabangus, net nekyla abejonių! Šį trečiadienį vyks dizainerio naujosios pavasario-vasaros kolekcijos pristatymo renginys “Slaptas JS gyvenimas”. J. Statkevičius neatskleidžia visų renginio detalių, tačiau, gėrintis praeitų kolekcijų pristatymo vaizdais, galima numatyti, jog šis renginys bus nepakartojamas tiek mados gurnamas, tiek šou mėgėjams. Pasipuoškite, apsilankykite renginyje ir savo akimis pamatykite tai, apie ką dar ilgai kalbės visa Lietuva.

Ketvirtadienį klaipėdiečius džiugins itin moteriškas spektaklis „(Ne) Galiu tylėti (Ne) Galiu mylėti“, kuris vyks Klaipėdos koncertų salėje. Ši komedija prabils keturių, skirtingo amžiaus moterų lūpomis ir papasakos apie savo spalvingą gyvenimą ir, žinoma, apie tai, kaip visada nėra ko apsirengti. Spektaklis „(Ne) Galiu tylėti (Ne) Galiu mylėti“ – tai ilga kaip šimtmečiai diena, kupina humoro, dramos, juoko, ašarų ir neblėstančio nuoširdumo. Beje, spektaklis subalansuotas moterims, bet puikiai tiks ir vyrams – įsitikinsite, jog moteris - tai tūkstančiai veidų ir vaidmenų. Nuotaikinga ir jausminga komedija jau šį ketvirtadienį.

Darbingą savaitę siūlome baigti troleibuse! Klausiate – kas čia ypatingo, juk kasdien juo tenka keliauti. Tačiau tokiam troleibuse pabuvoti dar tikrai neteko. Šį gruodį Kauno troleibusai mini garbingą 50-ties metų jubiliejų ir jo proga I-ojo maršruto troleibusas visam mėnesiui virs “Paroda ant ratų”. Kauno miesto muziejus laužo stereotipus, kad muziejus yra statiškas ir nuobodus, ir kviečia daugiau dėmesio skirti savo krašto kultūros ir istorijos pažinimui. Kursuojantis troleibusas bus kupinas ano laikmečio fotografijų ir nuotaikingų spaudos ištraukų apie Kauno troleibusų istorijos detales. Tad sėkmingos kelionės, nes muziejus veža, o troleibusas kultūrina!

Sėkmingi darbai būna tuomet, kuomet juos dirbate pailsėję ir įkvėpę save naujiems iššūkiams. Tad nedelskite ir leiskitės į turiningo laisvalaikio paieškas Kur.lt svetainėje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis