KONKURSAS. Papuoški naujametį stalą naujais indais. Laimėtojai

Jei kasmet šventinį stalą dabinate tais pačiais indais, metas keisti įpročius!

Laimėjo:

Taurių šampanui rinkinį „Lady Diamond Red“ - Daiva Dienynienė
Šampano taurių rinkinį „Merveille“ - Sigita Musteikytė
Vazą „Concerto“ - Ramunė Tamošaitienė
Apvalų stiklinį kepimo indą „Pyrex Vintage“ - Aldona Petrauskienė

Kaip atsiimti prizus, pranešime el. laišku.

****

Siūlome jį atnaujinti itin kokybiškais indais, kuriais prekiauja Prekybos ir renginių centre VCUP įsikūrusi parduotuvė „Žana“. Tai parduotuvė, kuri didžiausią dėmesį skiria prekių kokybei, prekinio ženklo populiarumui, gamybos tradicijoms. Dalyvaukite konkurse ir laimėkite:

* Taurių šampanui rinkinį „Lady Diamond Red“ (150 ml), 2 vnt.


Pagamintos Prancūzijoje iš naujos kartos bešvinio krištolo. Pasižymi elegancija, išskirtiu puošnumu, blizgesiu ir atsparumu smūgiams.

* Šampano taurių rinkinį „Merveille“ (220 ml), 2vnt.

Pagamintos Prancūzijoje iš bešvinio krištolo „Diamax“. Pasižymi ypatingu skaidrumu, blizgesiu ir atsparumu smugiams.Graksti kojele, isskirtinis dizainas suteiks Jusu stalui subtilios prabangos pojuti.

* Vazą „Concerto“ (30 cm).

Italų gamintojo „Vidivi“ šiuolaikiško dizaino, aukštos kokybės, tvirto stiklo vaza. Elegantiška, moderni. Puikiai derės jūsų namuose.

* Apvalų stiklinį kepimo indą „Pyrex Vintage“ (2,5 l).

Gamintojo nuotr.

Pagaminta Prancūzijoje iš borosilikatinio stiklo. Galima plauti indaplovėje, naudoti orkaitėje, mikrobangų krosnelėje, šaldytuve ir šaldiklyje. Indas atsparus smūgiams, staigiems temperatūrų pokyčiams.

Atsakykite į klausimą ir laimėkite vieną iš prizų. Burtų keliu išrinksime 4 laimėtojus. Laimėjimą teks atsiimti parduotuvėje „Žana“ (VCUP 1 aukštas).

„Žana“ pristato žinomiausius pasaulyje prekinius ženklus.

***

Originalių dovanų bei idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite Prekybos ir renginių centre VCUP. Daugiau informacijos: http://www.vcup.lt/akcijos/akcijos-ir-pasiulymai/vcup/nesvarbu-kuri-nuspresi-pasilikti

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis