Naująja stilistės A. Gilytės knyga susidomėjo ne tik garsios moterys, bet ir jų vaikai

„Jau rašydama „Spintologiją” – žinojau, kad rašysiu knygą ir paaugliams”, – sakė stilistė Agnė Gilytė, pristačiusi jau antrąją savo knygą apie spintą ir stilių „Spintologija.TEEN”.

Šįkart ji parengė išsamų pagalbininką kasdienai jaunajai auditorijai – paaugliams, kurie neprilygsta suaugusių standartams yra itin novatoriški ir išradingi.

G. Gražio nuotr.

„Kadangi knyga – labai jaunatviška, norėjau, kad jos pristatymas būtų netradicinis – vyktų tokioje vietoje kur renkasi paaugliai, būtų daug jų ir šurmulio, todėl su komanda nutarėme, kad tam puikiai tiks urbanistinis ir jaunimo pamėgtas kultūros baras „Kablys“. Knygą pristatyti pasikvietėme būrį gražių paauglių – „Baltic model management” jaunas ir dar tik modelių kelią pradedančias merginas, šokių studijos „Šok šok“ grupę „Inrto“, – pasakojo Agnė Gilytė.

G. Gražio nuotr.

Visam šiam „jaunatviškam paradui” dirigavo choreografas ir renginių kūrybos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis. „Pats daug dirbu su paaugliais, jie visaip kitaip suvokia įvairius dalykus nei suaugusieji ir turi daug vidinių konfliktų. Man labai smagu, kad atsirado toks žmogus, kaip Agnė, kuri irgi juos supranta, įkvepia, duoda patarimų. Tai jiems labai svarbu, o ypač kaip atrodyti, išsiskirti arba neišsiskirti”, – kalbėjo Šarūnas Kirdeikis.

G. Gražio nuotr.

„Susitikdama su pirmosios savo knygos „Spintologija” skaitytojais, seminarų dalyviais ir klientais, supratau, kad kiekviena amžiaus grupė turi savo specifiką ir ne viskas kas tinka visuotinai yra aktualu specifinei amžiaus grupei. Taip pat supratau, kokia aktuali tema yra rūpinimasis savo grožiu. Plačiąja prasme. Nereikia teigti, kad tai paviršutiniška – juk žmogus ir elgiasi, ir atrodo, ir jaučiasi kitaip, jei savimi pasitiki. O pasitikėjimui savimi daug įtakos turi jausmas, kad gerai atrodai”, – sako stilistė Agnė Gilytė.

G. Gražio nuotr.

Galimybė paaugliams pasirodyti ir pastiprinti pasitikėjimą savimi buvo suteikta ir renginio metu: jie šoko, demonstravo madas, fotografavosi. Anot Šarūno Kirdeikio, “į paauglius nereikia numoti ranka, nes jie mūsų ateitis ir greitu laiku pakeis mus”.

G. Gražio nuotr.

„Noriu padėti jaunajai kartai – paaugliams – atrodyti gerai ir išmokti pasitikėjimo. Kartai, kuri pradeda ieškoti atsakymų į klausimus apie stilių, savęs ieškojimą ir pateikimą, apie grožį, apie estetikos suvokimą, apie tai, kas patrauklu priešingai lyčiai (drabužių ir grožio kontekste), apie tai, ko galbūt nedrįsti ar nenori paklausti mamos ar tėčio”, – teigė naujos knygos paaugliams „Spintologija.TEEN” autorė.

G. Gražio nuotr.

Ši knyga skirta visiems jauniems žmonėms, kurie nori žinoti atsakymus į visus stiliaus ir spintos klausimus. Ji turėtų tapti geriausiu patarėju 11–19 m. merginoms ir vaikinams, paaugliams. Tuo pačiu ir mamoms, kurios turi paauglius sūnus ir dukras bei kasdien susiduria su situacijomis, kuomet reikia būti patarėju jiems.

G. Gražio nuotr.

Stilistė Agnė Gilytė rudens pabaigoje pristatė ir specialų leidinį – darbo knygą „Stilingos asmenybės kalendorius 2016”, papildantį pirmąją ir itin didelio populiarumo sulaukusią knygą „Spintologiją”.

G. Gražio nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis