Atsisveikinimo su scena vakarą - piršlybos

Balerinai Annai Baranovai reikšmingo diplomo įteikimo ceremonijos metu pasipiršo mylimasis.

Pirmadienio vakarą sostinės viešbutyje „Shakespeare Boutique“ vyko baleto artistės Annos Baranovos atsisveikinimo su Lietuvos nacionalinio Operos ir Baleto teatro scena šventinis vakaras.

Organizatorių nuotr.

Karališkoji Jungtinių Tautų Akademija šį vakarą baleto artistei A. Baranovai įteikė diplomą, kuriuo ji yra skiriama šios tarpautinės organizacijos kultūros atašė Lietuvoje. Karališkoji Jungtinių Tautų Akademija yra nepriklausoma tarptautinė organizacija, kaip kad Jugtinės Tautos, Nobelio komitetas ar UNICEF ir yra didžiausias ekspertas, tokiose srityse kaip mokslas, švietimas, konsultacijos, kultūra ir kt. Diplomą žinomai Lietuvos menininkei įteikė specialiai šiam renginiui iš Niujorko į Lietuvą atvykęs šios tarptautinės akademijos prezidentas Alexander Mathew Sokolinsky bei prezidentė Lietuvoje garbės daktarė Oksana Černovskaja.

Organizatorių nuotr.

Po reikšmingo diplomo įteikimo artimiausių svečių akivaizdoje A. Baranovos gyvenimo draugas Valerjan Gotovski jai pasipiršo. Susijaudinusi artistė iš nuostabos ir jaudulio gerą minutę negalėjo nieko ištarti. Pasigirdus lemtingajam „taip“, svečiai nesulaikė džiaugsmingų sveikinimo ovacijų.

Organizatorių nuotr.

Vakaro kaltininkė įsimintiną vakarą vilkėjo dizainerio Liutauro Salasevičiaus sukurtą suknelę. Kadangi A. Baranova tiesiog dievina žvakės, specialiai šiam vakarui viešbučio sales gėlėmis ir lietuviškomis ekologiškomis „Flamera“ („Cosmoprof Baltic“) žvakėmis iš natūralaus palmių ir bičių pikio, dekoravo žinoma floristė Inesa Borkovska.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu svečiai galėjo apžiūrėti eksponuojamus dailininkės Svetlanos Ovinovos paveikslus ir fotografės Rūtos Andrės nuotraukas, kuriose įamžinta balerina A. Baranova. Vakarą vedė vienas žinomiausių Lietuvos magų Mantas Žmuidinavicius- Wizard ir renginių organizatorė Birutė Pečkytė. Vakaro metu grojo saksofonistas Juozas Kuraitis, prie didžėjaus pulto stojo DJ Sezzy.

Vakaro akimirkos

Robertino Valiulio foto

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis