Tikrai tobula suknelė: keli vakarėlių suknelių tipai, tinkantys įvairioms figūroms

Jums taip nebūna: rodos, suknelė ir graži, jai nieko netrūksta, tačiau nelimpa, ir tiek? Arba atrodė tokia puiki, o nuotraukose su ja atrodote šiaip sau... Gali būti, kad pasirinkote vieną iš tų pretenzingųjų suknelių tipų, kurios tinka nedaugeliui. O mes rodome tas, kurios tinka beveik visiems figūrų tipams!

Šiek tiek apie mažą ir juodą

Ką ir besakyti – maža juoda suknelė yra vakarėlių klasika. Ja tinka puoštis beveik visų figūrų moterims: smėlio laikrodžio savininkėms liemenį praverstų paryškinti dirželiu arba vilkėti tokią, kuri būtų įimta per liemenį, su pieštuko silueto sijonu.

Obuolio sudėjimo moterims rinktis lengvai prie kūno priglundančią, be jokių klosčių ir raukinių (nebent gali būti puošta blizgiomis dekoratyviomis detalėmis).


Adele
Vida Press

Vida Press

Serena Williams
Vida Press

Kolonos figūros savininkėms tiktų trumpa laisva juoda suknelė, pūsta, puošta keliais tiulio sluoksniais ir pan.

Maža, balta, laisva

...gilia iškirpte ir pakankamai plačiomis rankovėmis. Gali būti puoštos raukiniais, nėriniais ir pan. Tunikos tipo, kaip akotrės Siennos Miller ar dainininkės Elle Goulding. Ypač tiktų berniukiško, „tiesaus“ sudėjimo moterims.

Sienna Miller
Vida Press

Elle Goulding
Vida Press

Chelsea Leyland
Vida Press

Mia Moretti
Vida Press

Gwyneth Paltrow
Vida Press

Tačiau suimta po krūtine (tunikos tipo) tinka ir obuolio tipo figūrai. Iškirptė ir rankovės nukreipia dėmesį nuo kitų vietų, todėl tinka, jei, tarkime, esate po gimdymo, turite gražias kojas, bet dar nedrąsu demonstruoti aptempto liemens.

Kriaušės silueto moterims galima rinktis su šiek tiek platesniu sijonu, „new look“ stiliaus.

Jennifer Lopez
Vida Press

Su blizgiomis detalėmis

Mitas, kad blizgučiai storina. Ilga ar trumpa, suknelė su blizgiomis detalėmis nukreiptų dėmesį nuo obuolio figūros moterims galvos skausmą keliančių kūno vietų. Su viena sąlyga – raštai turi būti ne pernelyg stambūs (tokie dar labiau stambina figūrą) ir būti išdėlioti vertikaliame plote (gali būti per visą suknelės ilgį).

Lena Dunham
Vida Press

Ir nepamirškite aukštakulnių batelių ar basučių! Ne tik „pasistiebsite“ keliais centimetrais, bet ir atrodysite lieknesnė.

Beje, siluetą liaunina ir tokio stiliaus suknelės:

Adele Parks
Vida Press

Lena Dunham
Vida Press

Taip par žavingai gali atrodyti ir visa blizganti žėrinti suknelė. Storina visai ne blizgučiai, o netinkamas siluetas! Jei esate apkūnesnė, rinkitės susiaučiamą blizgučių suknelę.

Jennifer Lopez
Vida Press

Gwendoline Christie
Vida Press

Marga, raštuota

Ne paslaptis: raštai ir įvairūs marginimai (šį sezoną madingiausi grafiniai) skirti maskuoti(s) arba... atkreipti į save dėmesį. Taigi, galima sakyti, tokia suknelė universali, jei tik pasirinksite tinkamus raštus.

Vida Press

Athena Calderone
Vida Press

Barbara Burchfield
Vida Press

Marta Milans
Vida Press

Jei esate obuolio arba kriaušės sudėjimo moteris, rinkitės ne pernelyg stambių raštų suknelę, idealu, jei jos liemuo kiek paaukštintas, prasideda beveik iš karto po krūtine.

Kat Shoob
Vida Press

Smėlio laikrodžio figūros savininkės gali drąsiai rinktis nėriniuotas, perregimo audinio detalėmis puoštas kūno linkius išryškinančias sukneles.

Beyonce
Vida Press

Susiaučiama suknelė

Dizainerės Diane von Fürstenberg 1976 metais sukurtas suknelės modelis iki šiol vienas universaliausių. Smėlio laikrodžio figūros savininkėms ji tinka, nes pabrėžia kūno linkius, dirželiu lengva reguliuoti apimtis.

Lily James
Vida Press

Ireland Baldwin
Vida Press

Ji gražiai krinta ir ant kolonos kūno, vizualiai sukuria liemenį obuolio tipo moterims (tik ją reikėtų juosti ne plačiausioje kūno vietoje, o šiek tiek aukščiau arba žemiau).

Daisy Lowe
Vida Press

Net ir kriaušės formos figūrą turinčios moterys mėgsta šias sukneles, nes jos pabrėžia liemenį ir krūtinę, o lengvai krintančios klostės subtiliai užmaskuoja platesnius klubus.

Sophie Marceau
Vida Press

Jos puošnumas priklauso nuo pasirinko audinio: trikotažinė ar pasiūta iš džersio labiau tinka kasdienai, darbui, o jei ruošiatės į vakarėlį, visai prabangiai atrodys susiaučiama atlasinė ar šilkinė suknelė.

Angie Harmon
Vida Press

Michelle Keegan
Vida Press

Ją pagyvintų papuošalai, ypač masyvūs kaklo (nes ši suknelė dažnai būna su V formos apykakle) ar apyrankės. Nusagstyta blizgučiais, ši suknelė – tikra vakarėlių klasika, kaip maža juoda suknelė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis