Ideali „L‘Occitane“ veido odos apsauga žiemą! KONKURSAS

Šaltuoju metų laiku jūsų odai reikia maitinimo, drėkinimo bei apsaugos, todėl „L‘Occitane“ laboratorija sukūrė produktus, kurie puikiai rūpinasi jūsų veido oda žiemą! Šiuose produktuose gausu taukmedžių sviesto, kuris dar vadinamas “Moterų auksu”, ir yra idealus, natūralus grožio ingredientas.

Odos jautrumas – vis didėjanti pasaulinė problema

Odos jautrumas jau yra tapęs pasauline problema, kuri yra glaudžiai susijusi su žalingu aplinkos poveikiu, tokiu kaip: oro ir vandens tarša, purvas, bakterijos, oro kondicionavimas, šildymas ar net alergijas sukeliantys ingredientai, kurių gausu odos priežiūros priemonėse. Žalingas aplinkos poveikis gali sukelti odos senėjimą, sausumą, tempimo jausmą, uždegimus, pigmentines dėmes, odos netolygumą ir jos papilkėjimą, todėl labai svarbu pasirinkti tinkamas odos priežiūros priemones! „L’Occitane“ laboratorija pristato tris naujus produktus, kurie maitina, suteikia komforto pojūtį ir apsaugo odą dėl sudėtyje esančių ypatingai švelnių ingredientų bei malonios konsistencijos.

Naujieji taukmedžių sviesto produktai – jūsų odos sąjungininkai žiemą

Pirmą kartą „L’Occitane“ panaudojo naują gamybos technologiją, kuri užtikrina saugių, švelnių, išgrynintų produktų gamybą. Naudojant formulės išgryninimo procesą, buvo sukurtas raminamasis veido fluidas. Šis švelnus veido fluidas suteikia odai komforto pojūtį, apsaugo nuo kasdieninio žalingo aplinkos poveikio. Natūralus, aktyvus kompleksas, kuriame dera erškėtuogės, medetkos, taukmedžių sviestas (5%), suteikia odai trejopą apsaugą: optimizuoja odos barjerinę funkciją, nuramina sudirgusią odą, stiprina natūralią odos apsaugą.


Fluido sudėtyje yra tik griežtai atrinkti ingredientai, nėra konservantų. Gamybos procese yra išgryninami natūralūs ingredientai aukšta temperatūra, kurie vėliau yra staigiai aušinami. Staigus temperatūros kritimas naikina bakterijas ir išvalo, visiškai sterilizuoja ingredientus.Visi gamybos procesai yra atliekami ypatingai sterilioje, švarioje aplinkoje. Pompa ir sandari, hermetiška pakuotė garantuoja, kad naudojant šį fluidą, kuriame nėra konservantų, jo kokybė ir efektyvumas nesumažės.

Antroji taukmedžių sviesto naujiena - raminamasis taukmedžių veido aliejus. Šilko švelnumo, greitai susigeriantis veido aliejus maitina labai sausą, jautrią odą, suteikia jai komforto pojūtį. Papildytas 5% taukmedžių sviestu ir marulos (kietrių) aliejumi, šis veido aliejus maitina odą, pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, 100% natūralus produktas, paspartina odos ląstelių regeneraciją, stiprina odos barjerines funkcijas. Oda jaučiasi labiau apsaugota, švelni ir elastinga, spinduliuoja grožiu.

Rekomenduojama aliejų naudoti ryte ir vakare vietoj kremo arba prieš savo įprastą kasdieninį kremą. Kelis aliejaus lašus pašildome tarp pirštų ir tepame ant veido, kaklo ir dekoltė srities. Siekiant efektyvesnio poveikio, aliejų naudojame vakare, kuomet oda ilsisi.

Trečioji šaltojo sezono naujiena - raminamasis taukmedžių veido purškiklis. Šis purškiklis, papildytas taukmedžių sviestu, be alkoholio, drėkina ir ramina odą.

Purškiklį reikia purkšti bet kuriuo metu, kai tik norima akimirksniu sudrėkinti, nuraminti veido ir kaklo odą. Užsimerkite ir purkškite 20 cm atstumu nuo veido, leiskite purškikliui susigerti.

Perkamiausi taukmedžių sviesto produktai

Daugelis „L‘Occitane“ klienčių nebeįsivaizduoja žiemos be taukmedžių sviesto produktų, ypač be drėkinamojo bei maitinamojo veido kremų.

L'Occitane nuotr.

Drėkinamasis taukmedžių veido kremas ya neriebios, lengvos konsistencijos, jo sudėtyje yra 5 % taukmedžių sviesto, todėl jis tinka normaliai, mišriai, net jautriai odai. Šis kremas suteikia ilgai trunkantį (48 h) drėkinimą. Oda visą dieną būna švelni, glotni, apsaugota nuo žalingo aplinkos poveikio. Tuo tarpu maitinamasis taukmedžių veido kremas yra kreminės, tirpstančios konsistencijos, jo sudėtyje yra 25 % taukmedžių sviesto, todėl jis puikiai tinka labai sausai, jautriai odai. Kremas suteikia ilgalaikį drėkinimą bei maitinimą (72 h), oda tampa glotni, švelni, sumažėja traukimo pojūtis, ji apsaugoma nuo žalingo aplinkos poveiklio, visai dienai suteikiamas komforto pojūtis. Kiekviena klientė atras jos odos poreikius atitinkantį veido priežiūros produktą.

Tikroji taukmedžių sviesto istorija

Taukmedis žinomas kaip medis, turintis labai daug naudingų savybių. Iš taukmedžių riešutų išgaunamas sviestas – labai riebus ir nuostabiai universalus odos priežiūros produktas, kuris giliai įsiskverbia, pamaitina ir saugo odą. „L'Occitane“ pavyko perkelti jo drėkinamąsias savybes į daugumą savo produktų ir užtikrinti ypač švelnią, išskirtinę sausos odos priežiūrą.

L'Occitane nuotr.

Moterys iš Afrikos, Burkina Faso, taukmedžių sviestą gamina rankomis. Galbūt atrodo, jog ši gamybos technika gali pažeisti jų odą, tačiau iš tiesų taukmedžių sviestas suteikia odai ypatingo minkštumo ir švelnumo. Grynas taukmedžių sviestas apsaugo odą nuo išsausėjimo, šalčio, saulės ir vėjo. Oda tampa pamaitinta, apsaugota, suteikiamas komforto jausmas. Taukmedžių sviestas – idealus, natūralus grožio ingredientas.

L'Occitane nuotr.

***

Jei norite laimėti vieną iš „L'ccitane žiemos naujienų – raminamąjį veido fluidą – dalyvaukite konkurse!

Užsakymo nr.: PT_70085536

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis