Savaitės renginiuose - nuo liūdnų atsiminimų iki kelionių istorijų

Žiemišką savaitę pradedam su puodeliu garuojančios kavos ir Kur.lt svetainės renginių pasiūlymais. Jūsų laisvalaikis nusipelnė išskirtinių akimirkų!

Antradienį kviečiame į šiek tiek liūdnoką, tačiau labai jaukų ir šiltą vakarą, prisimenant aktorių, režisierių ir bardą - Saulių Mykolaitį. Lietuvos nacionaliniame dramos teatre vyks nemokamas renginys „Nieko nepasakyta...“, skirtas Sauliaus Mykolaičio 50-mečiui. Renginyje skambės Sauliaus Mykolaičio kurtos ir jam skirtos dainos, bus skaitoma poezija. Taip pat didžiajame teatro fojė bus atidaryta paroda, skirta Sauliaus Mykolaičio ir jo režisuoto spektaklio „Mažasis princas“ jubiliejams. Gražus ir įsimintinas renginys visiems S. Mykolaičio kūrybos gerbėjams jau šį antradienį Lietuvos nacionaliniame dramos teatre.

Skanios kavos ir gerų istorijų mylėtojai trečiadienį laukiami kavinėje “Crooked Nose & Coffee Stories”. Čia šeimininkaus ir nuotaikingas kelionių istorijas pasakos Domas Raibys, kuris praleido tris mėnesius JAV, kurios kitaip žinomos kaip “svajonių šalis”. Renginyje “Trys mėnesiai. JAV” išgirsite tikras ir neįtikėtinas istorijas, išvysite puikiai istoriją iliustruojančias nuotraukas bei pasimėgausite išties gardžia kava.

Ketvirtadienį Kaune, Žalgirio arenoje pasirodys unikalioji Alina Orlova. Šiandien Alina Orlova yra išleidusi tris naujus albumus bei puikiai pažįstama Londono, Maskvos ir Paryžiaus publikai, o dar visai neseniai buvo žinoma tik labai mažam klausytojų ratui. Kame slypi jos išskirtinumas ir gebėjimas pavergti klausytojų širdis? Visa tai sužinosite apsilankę jos koncerte, kuriame mėgausitės unikaliu atlikėjos tembru, melodinga muzika bei teatrališka atmosfera. Apsilankykite Alinos koncerte ir išvyskite, kodėl apie jos unikalumą kalbama iš lūpų - į lūpas. Beje, Kur.lt į šį koncertą siūlo įsigyti -35% nuolaidą bilietams – tad nepraleiskite progos sutaupyti!

Ištroškusiems gero džiazo, siūlome penktadienį apsilankyti Vilniaus rotušėje. Čia nepamirštamą pasirodymą parengti žada talentinga, charizmatiška ir puikiai įvaldžiusi įvairius muzikos stilius, Vilija Matačiūnaitė. Pasitelkusi du scenos virtuozus - Andrejų Polevikovą (fortepijonas) ir Valerijų Ramošką (trimitas/Flugelhornas) – atlikėja drąsiai ners į džiazo muzikos vandenis. Tad visi pasiilgę gero koncerto, laukiami Vilniaus rotušėje!

Jau 20 metų scenoje, o vis dar jauni ir populiarūs – kas? Žinoma, tai Biplan! Šį penktadienį Renginių oazėje, Kaune griaudės populiariųjų Biplanų šventinis koncertas “Seni Naujieji metai su grupe Biplan”. Koncerto programą sudarys įvairios dainos – nuo legendiniais tapusių iki naujausių hitų. Apsilankykite koncerte ir dainuokite kartu iš visos širdies, nes švenčių niekada nebus per daug. Apsilankę Kur.lt svetainėje, rasite šiam koncertui net 40% nuolaidą. Tad, jeigu dar dvejojate eiti ar ne – tegul ši nuolaida “įkalba” Jus!

Šeštadienį kviečiame apsilankyti Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse. Čia popiet užvirs tikras mūšis! Renginyje “Prancūzų atsitraukimo iš Maskvos inscenizacija” apie 40 uniformuotų ir ginkluotų karių atkurs ne tik lemtingos 1812-1813 metų žiemos epizodus, bet ir uniformą, karių būklę, ginkluotę. Tad visi, norintys gryname ore pasigrožėti tikra, senove kvepiančia kova, laukiami Rumšiškėse jau šį šeštadienį.

Daugiau renginių pasiūlymų rasite Kur.lt svetainėje. Apsilankykite, išsirinkite ir pramogaukite iš visos širdies – juk tam ir yra laisvalaikis!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis