Horoskopas savaitei: aktualūs bus partnerystės klausimai

Astrologinė prognozė kitai savaitei, vasario 1-7 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmąsias savaitės dienas sunku vertinti vienareikšmiškai: bus ir malonių įvykių, ir nelabai. Tiems, kurie nelinkę skubėti, greitai priimti sprendimų, verta laikytis toliau nuo tų, kurie nemoka laukti, nes tik taip pavyks išvengti konfliktų. Jei skubėti mėgstate būtent jūs, sulėtinkite apsisukimus: neverta siekti greičio rekordų. Kur kas naudingiau dairytis į šalis, pastebėti net menkiausias detales, nieko nepraleisti.

Savaitės viduryje galima imtis sudėtingų ir didelių reikalų, kurpti ilgalaikius planus, pradėti nagrinėti rimtus ir dėmesio reikalaujančius klausimus, o taip pat kurti sąjungas, partnerystes, kurios, norėtumėte, būtų vaisingos ir ilgalaikės.

Šis laikas ypač tinkamas bendravimui. Nors kiekvienas iškelia savo interesus, nederėtų pamiršti ir kitų norų, poreikių - abipusė pagarba padės išsaugoti taiką.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Savaitė bus gana svarbi, jei tvarkote investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Galima finansinė sėkmė. Arba dabar dėl būsimos sėkmės neatidėliodami turėsite kažką nuveikti. Antra savaitės pusė gali pareikalauti rimto susikaupimo reikaluose, susijusiuose su politika, mokslu, kultūra, žiniasklaida. Pravartu megzti dalykinius ryšius, tvarkyti oficialius reikalus. Savaitgalį jus veiks prieštaringos įtakos. Viena vertus, jausite didelį kūrybinį polėkį, norą reikštis viešai, seksis sužibėti originalumu, meistriškumu. Kita vertus, galite pernelyg rizikuoti, elgtis neadekvačiai, veltis į aštrias situacijas.

JAUTIS

Nuo pirmadienio labai aktualus bus partnerystės klausimas. Galbūt ieškosite sąjungininkų, rėmėjų arba kam nors kelsite bylą, aiškinsitės santykius. Verta bandyti kreiptis paramos, užtarimo į įtakingus asmenis, teisininkus, megzti ryšius su užsieniečiais. Savaitgalį nenuobodžiausite. Virtualūs arba realūs kontaktai su užsieniečiais, nepažįstamais gerbėjais žadins ypatingas viltis, teiks įdomios informacijos ir pan. Vis dėlto neskubėkite žavėtis ir pasitikėti, nes galite skaudžiai apsigauti. O žinių semkitės visais būdais - savišvieta išeis tik į naudą.

DVYNIAI

Šią savaitę ūkiniai, praktiniai rūpesčiai bei sveikatos, grožio, dietų klausimai jums neišeis iš galvos. Regis, būsite nepakeičiami darbe. Gali pasisekti ir ieškantiems darbo. Pasirūpinkite savo automobiliu, kita technika. Itin saugokitės avarinių situacijų. Jei norite darnių santykių, praverstų didesnis psichologinis įsijautimas į kitų situaciją. Savaitgalį galite sumaniai transformuoti jau nebenaudojamus daiktus, seną informaciją, netgi meilės santykius. Tik neskubėkite kažko užsisakinėti internetu, arba išmesti, nepabandę pataisyti.

VĖŽYS

Šią savaitę galite laimėti prizą, sulaukti aplodismentų, pripažinimo, jeigu dalyvausite šou renginyje, žaidime. Tačiau pernelyg neatsipalaiduokite kelyje. Ir nepulkite į azartinius žaidimus. Galite pasireikšti profesinėje veikloje, sudaryti sandorį, gauti nuosavybės dokumentus. Palanku ieškotis naujo darbo, imtis reformų, užmegzti veiklos ar meilės partnerystę. Savaitgalį išties neišvengsite meilės santykių temos - arba kitiems tarpininkausite, arba spręsite savas dilemas, susijusias su meilės bedugnėmis ir viršūnėmis. Tinkamas metas užsiimti protine veikla. Saugokite nuo pavojų vaikus.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio teks gvildenti nemažai problemų - tiek dalykinių, tiek asmeninių. Venkite aštrių pokalbių temų, šeimyninių scenų. Augs noras imtis naujovių, kurti, rizikuoti, konkuruoti su kitais. Būsite nusiteikę kalbėti apie sveikatą, darbą, verslo galimybes bei prisiimti rimtą atsakomybę, demonstruoti, ką sugebate. Neatsisakykite laisvalaikio pramogų, bet į meilės intrigas žiūrėkite atsargiai. Savaitgalį jums nestigs kūrybingumo, aktyvumo, tačiau padaugės ir agresijos, neatsargumo. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

MERGELĖ

Šią savaitę seksis tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Kita vertus, tikėtinas nesusikalbėjimas su vaikais, paaugliais, netikėti rūpesčiai per juos. Vis labiau džiugins meilė, ypač tuo atveju, jeigu santykiai brandūs. Šeštadienis žada smagų laisvalaikį, vykusius sceninius pasirodymus ar apsilankymus šauniuose renginiuose, flirtus. Beje, netikėta meilės intriga, meilės trikampis, kvaila rizika gali sukomplikuoti, sugriauti netgi tai, kas atrodo patvaru, tikra. Nemaža traumų, avarijų, gaisrų grėsmė.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite energingi, tad į priekį turbūt pasistūmės aktualūs reikalai. Tačiau gerą ūpą gali kiek slopinti konkurencija, kreditorių spaudimas. Visgi pravartu tvarkyti reikalus, kurie vienaip ar kitaip susiję su komfortu, nekilnojamuoju turtu, pinigais, prekyba, nuoma bei aktyviai veikti reklamos, ryšių, mokslo srityse. Savaitgalį jūsų nuotaika ir situacija itin greitai kis. Tai viskas atrodys nuostabu, jauku, tai vėl tarsi žemė slys iš po kojų. Branginkite ir saugokite tai, kas svarbiausia - artimus žmones, vaikus, savo namų erdvę.

SKORPIONAS

Šią savaitę būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pradėti kažkokį projektą ar atnaujinti svarbią partnerystę. Jūsų kritiškas ir racionalūs požiūris gali šiek tiek trikdyti ir nervinti aplinkinius. Įmanomos pajamos per investicijas, draudimą, teismo nutartį jūsų naudai ar ką nors panašaus. Palankus metas meilei, naujai veiklai, kelionei. Nenuvils ir mokslo rezultatai. Savaitgalio dienomis ir seksis, ir nesiseks. Regis, paaiškės, kuo galite pasikliauti ir kam esate brangūs, net susidūrę su nemalonia problema. Venkite scenų šeimoje, agresijos, saugokitės traumų, gaisro.

ŠAULYS

Šią savaitę slapta galite domėtis kažkokiu asmeniu ir kurti planus jo palankumui pelnyti arba kaip tik jam demaskuoti. Regis, jums seksis išsiaiškinti tai, kas kelia abejones ar vyksta užkulisiuose. Tikriausiai iki pat periodo pabaigos nepatirsite rimtų kliūčių, įgyvendindami suplanuotus tikslus. Jei laukiate kažkokio atlygio ar atsakymo, tikėtina, kad jo sulauksite. Savaitgalį kažkas gali pasinaudoti jūsų dosnumu ar patiklumu. Ne visi komplimentai ir ketinimai, kuriuos girdite, yra nuoširdūs. Nežiopsokite kelyje.

OŽIARAGIS

Šią savaitę pravartu pasikonsultuoti su dominančios srities specialistais. Galbūt užmegsite naują reikšmingą pažintį. Nuo trečiadienio energijos sumažės, kontaktai labiau vargins. Net jei aplinkiniai bus pakankamai dėmesingi, galite pasijusti vieniši arba tos vienatvės pageidauti. Kibs infekcijos. Periodo pabaiga palanki reikalams, susijusiems su įvaizdžio kūrimu, mokslu, meile. Savaitgalį galimos dviprasmiškos situacijos. Ten, kur tikėsitės labai daug, veikiausiai nusivilsite. Taip galima pasakyti ir apie meilės sritį. Puikiai seksis kaupti ir demonstruoti žinias.

VANDENIS

Šią savaitę nersitės iš kailio, jei mėginate realizuoti save per vadybinį, administracinį darbą, politiką. Dėl netikėtų nesklandumų, nesusikalbėjimo galite patirti stresų. Teks įtempti jėgas bei pasitelkti diplomatiją, norint pagerinti savo pozicijas. Gerų patarimų, teisingų perspėjimų išgirsite iš moterų draugių. Savaitgalį geriau girdėsite intuicijos balsą, galimas meninis įkvėpimas, tačiau dėl susilpnėjusio organizmo imuniteto kibs infekcijos. Traumų, agresijos, avarijų grėsmė irgi gana didelė.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio jūsų mintys suksis apie gyvenimo permainas arba apie studijas, keliones. Galite sulaukti gerbėjo skambučio, gauti pasiūlymą, susijusį su nauju projektu, sandoriu, užsieniu ar pan. Jeigu nenorite susigadinti reputacijos, būkite sąžiningi savo ir kitų atžvilgiu. Jūsų sugebėjimų, organizatoriaus savybių gali labai prireikti tvarkant kolektyvinius reikalus. Sudominusiam asmeniui galite paskirti pasimatymą - nepasigailėsite. Savaitgalį pradėsite smagiai nusiteikę, vilios pasimatymai, renginiai, tačiau didelė tikimybė, kad sekmadienį pasijusite nekaip.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis