Pristatyta Valentino nakties drabužių ir akesuarų kolekcija

Trečiadienio vakarą sostinės klube „Vanille Lounge“ vyko artėjančiai šv. Valentino dienai skirtas renginys.

Į romantiškos tematikos vakarėlį atvyko stilistė Violeta Malevska, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, dainininkė Milita Daikerytė, dizainerės Vilma Statkuvienė ir Mariana Višnevskaja-Jankovičienė ir kt.

Apie tai, kaip išsaugoti aistrą poros santykiuose pasakojo santykių ekspertas, gyvenimo guru Šarūnas Mažuolis.

Organizatorių nuotr.

„Buvimas nuo ryto iki vakaro drauge dar neišgelbėjo jokių santykių. Idealu, jei mylimieji turi atskirus kambarius, jų nesieja bendra veikla, rutina, buitis. Turime išmokti planuoti pasimatymus, skirti tam tikrą laiką tik meilei, buvimui drauge su mylimu žmogumi, kai galime visu šimtu procentų vienas kitam atsiduoti ir pamiršti viską pasaulyje“, - sakė renginio svečias Šarūnas Mažuolis. Pasak santykių eksperto, meilei tinkamą atmosferą gali padės sukurti ir afrodiziakai: romantinė muzika, gundantys drabužiai, šokoladas ir kt.

„AJ Šokoladas“ įkūrėjas Algimantas Jablonskas sakė: „Neabejotinai šokoladas yra laikomas vienu svarbiausų afrodiziakų“.
Organizatorių nuotr.

Meilės tematika renginio metu kalbėjo ir svečias iš Indijos, „Osho meditacijų centro“ vadovas, hipnozės meistras Anil Chandwani. „Meilę reikia mokėti švęsti. Tačiau visų pirma nepamirškime išmokti mylėti pačius save“, - sakė A. Chandwani, verslininkas, į Amerikos korporacijas įnešęs meditacines praktikas ir sąmoningumo reikšmę.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu buvo rodoma dviejų dalių „Unica“ nakties drabužių ir aksesuarų, skirtų stilingoms moterims, kolekcija, pavadinimu „Šv. Valentino naktis“.

Organizatorių nuotr.

Intymią ir jaukią vakaro atmosferą kūrė „Aroma Home“ žvakės ir natūralūs namų kvapai.
Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis