Kaip suvilioti vyrą pagal jo Zodiako ženklą

Klausimas, kaip sužavėti vyrą, kirba ne vienos moters galvoje, ir net tuomet, kada pasitelkiamos visos moteriškos gudrybės, kartais ištinka nesėkmė. Vis dėlto, reikėtų nusiteikti pozityviai, ir... pasidomėti, koks yra patinkančio vyri Zodiako ženklas – tai padės suprasti, ko reikia konkrečiam asmeniui.

Avinas

Šio Zodiako ženklo atstovai yra atviri, išsakantys, ką galvoja ir ką jaučia. Avinai neretai tampa kompanijos siela, tad jiems dėmesio tikrai nestinga. Sužavėti Aviną tikrai nebus sudėtinga, tačiau kur kas sunkiau dėmesį išlaikyti. Išorė šio ženklo atstovams yra labai svarbi, tad pirmiausia vertėtų pakerėti savo išvaizda, o jau tada pavergti vidumi. Svarbiausias patarimas, norinčioms suvilioti Aviną – per daug arti neprisileisti šio ženklo atstovų, visada svarbu išlaikyti paslaptingumą. Tegu jis mano, kad pats pavergė jūsų širdį. Kuo paslaptingesnė būsite, tuo daugiau jis dės pastangų, norėdamas jus užkariauti. Leiskite jam stengtis dėl jūsų, ir tai gali padėti užmegzti tikrai rimtus santykius.

Jautis

Jaučiai visada atranda būdą gauti tai, ko nori. Jei jūs esate jo skonio moteris, viskas turėtų būti labai paprasta – jis pats bet kokia kaina bandys jus pasiekti. Bendraujant su Jaučio ženklo vyru labai svarbu būti atvirai – jokio dirbtinumo jis tikrai nepakęs, tad nebandykite jam įtikti. Jei tik Jautis pastebės, kad jūs meluojate, kelio atgal nebebus. Šio ženklo atstovai yra labai principingi, tad būkite nuoširdžios ir nepersistenkite bandydamos jam įtikti – nors bendri interesai visada suartina, tačiau neapsimeskite tuo, kuo nesate. Jei užmegsite santykius su Jaučiu, suteikite jam pakankamai laisvės ir nebūkite pernelyg įtarios. Jei juo pasitikėsite, gausite viską, apie ką svajojate.

Dvyniai

Dvyniai – permainingos asmenybės, trokštančios iš gyvenimo pasiimti viską, kas tik yra siūloma. Dvyniai tiesiog nenustygsta vietoje, dažnai užsiima vis kitokia veikla, ir dažnai neturi laiko. Užmegzti rimtus santykius su Dvynių ženklo atstovu nebus labai paprasta, tačiau jei nutiks taip, kad pavergsite jo širdį, jis jums atsiduos visu savo kūnu ir siela. Bendraudamos su Dvynių ženklo atstovu stenkitės išlaikyti paslaptingumą, nes vos tik jis perpranta patinkančią moterį, jam tampa nebeįdomu. Dvyniai trokšta būti įdomiais pašnekovais, tad jam kalbant įdėmiai klausykitės – jis tai tikrai įvertins. Nebūkite pernelyg reiklios – gali praeiti šiek tiek laiko, kol jis jums atsivers.

Vėžys

Vėžiai – paslaptingi ir intriguojantys, tad perprasti šio ženklo atstovus nebus paprasta. Dažnai jie yra gana drovūs, tad nebijokite žengti pirmą žingsnį pati. Jei pavyks užmegzti santykius su Vėžio ženklo atstovu, galite tikėtis nuoširdaus rūpestingumo ir dėmesingumo. Kartais šio ženklo atstovai yra gana nesavarankiški, tad moteris kartais jam turi pagelbėti. Žinoma, iš šalies tai turi atrodyti taip, kad tai jis gelbsti jums, o ne atvirkščiai, - aplinkinių nuomonė jiems yra labai svarbi. Santuoka Vėžiams yra vienas svarbiausių dalykų, ir sąjunga su šio ženklo atstovu paprastai yra labai tvirta. Jei svarstote, kaip suvilioti vyrą gimusį po Vėžio ženklu, pagalvokite, ar pati esate pasiruošusi rimties santykiams, nes Vėžiams trumpalaikiai romanai yra svetimi.

Liūtas

Liūtai šalia savęs nori tvirtos moters, kuri būtų tokia pat stipri, kaip ir jie. Liūtai yra pasitikintys savimi, savarankiški, juos dažnai lydi sėkmė. Jie visada trokšta tinkamo įvertinimo, tad pagyros jiems tiesiog būtinos. Giriant Liūtą persistengti gal ir nereikėtų, tačiau vienas kitas komplimentas visada bus tik į naudą. Liūtas nori dominuoti, todėl pirmą žingsnį turėtų žengti pats, ar bent jau manyti, kad būtent jam pavyko užkariauti moters širdį, o ne atvirkščiai. Jei jums pavyks sužavėti šio ženklo atstovą, jis kasdien lepins savo dėmesiu ir apipils dovanomis. Įvertinkite tai, nes kitaip vieną dieną jis gali liautis stebinęs.

Mergelė

Mergelės vertina punktualumą, mėgsta planuoti, ir šio plano griežtai laikosi. Atrodo, kad Mergelių gyvenimas yra suplanuotas iki smulkmenų, tačiau iki tol, kol šio ženklo atstovai įsimyli. Jei norite suvilioti po mergelės ženklu gimusį vyrą, pirmiausia turėsite įgyti pasitikėjimą. Asmenybės tobulėjimas Mergelėms yra labai svarbus, todėl turite pasitempti, ir nuolat siekti užsibrėžtų tikslų, tobulinti ne tik savo išvaizdą, bet taip pat duoti peno ir sielai. Šio ženklo atstovams šeima yra viena svarbiausių vertybių, todėl turite stengtis patikti ne tik jam, bet ir... jo artimiesiems. Būkite nuoširdžios, ir pagalvokite, kaip galėtumėte nustebinti šio ženklo atstovą – Mergelėms rutina gali greitai pabosti, todėl stenkitės sugalvoti kažką naujo, kas galėtų praskaidrinti judviejų kasdienybę.

Svarstyklės

Svarstyklės visais įmanomais būdais stengiasi išvengti vienatvės, todėl suvilioti šio ženklo atstovą gali būti gana paprasta. Vis dėlto, santykių išlaikymas gali tapti tikru iššūkiu – Svarstyklės nuolat apsunkina sau gyvenimą apmąstymais. Bendraujant su šio ženklo atstovais turėtumėte būti visiškai atviros, nes tik tai gali padėti užmegzti rimtus santykius. Už kūno artumą Svarstyklėms kur kas svarbesnis dvasinis ryšys, tad stenkitės jam tapti ne tik partnere, bet ir sielos bičiule. Nebijokite imtis iniciatyvos, užmegzdamos pažintį su šio ženklo vyrais, o tuomet, jei pradėsite bendrauti, stenkitės sugalvoti vis ką nors naujo, ką galėtumėte kartu nuveikti. Svarstyklės neretai apsikrauna darbais, kurie kartais yra tiesiog nebūtini, todėl siūlymas prasiblaškyti visada bus įvertintas.

Skorpionas

Skorpionai – bene aistringiausi iš visų zodiako ženklo. Jie neretai prikausto moterų dėmesį, tad sužavėti Skorpioną ne visada yra paprasta. Šio ženklo atstovai yra gana nepastovūs, greitai įsiplieskiantys, tačiau myli visa širdimi. Jei užmezgėte santykius su Skorpionu, sveikiname – jis tikrai pasistengs, kad santykiai būtų tobuli, tačiau ir jums reikės įdėti daug pastangų. Skorpionai trokšto dominuoti, todėl ir pirmą žingsnį dažniausiai žengia patys. Jei moterys pačios siekia jų dėmesio, Skorpionams gali tapti nebeįdomu. Taigi, jei norite suvilioti Skorpioną, pasistenkite išlaikyti atstumą – tegu jis pats jūsų siekia.

Šaulys

Šio ženklo atstovai traukte traukia moteris, todėl nenustebkite, kad jis turi nemažai draugių, su kuriomis bendrauja pakankamai dažnai. Jei jums tai nepriimtina, dar nereiškia, kad jums ne pakeliui. Kai Šauliai įsimyli, kitos moterys jiems tampa visiškai nesvarbios, ir dėl savo šeimos jis kovos taip, kaip reikės. Šio ženklo atstovai vertina humoro jausmą, jiems patinka veiklias moterys, tad jei pasižymite šiomis savybėmis, suvilioti Šaulį tikrai nebus labai sunku. Jei jis rimtai susidomės jumis, nesiliaus stebinęs, lepins dėmesiu ir dovanomis. Šio ženklo atstovai yra gana principingi, susipykę retai žengia pirmą žingsnį link susitaikymo, todėl jums reikės apsišarvuoti kantrybe.

Ožiaragis

Ožiaragiai vertina praktiškumą, ir moterims keliami reikalavimai neretai yra gana dideli. Esate puikiai įvertinta įvairiose srityse? Labai gerai, nes Ožiaragių keliami reikalavimai tikrai nėra maži. Jie nori, kad moteris ne tik būtų sėkminga darbe, bet taip pat puikiai gamintų, spėtų sutvarkyti namus, ir t.t. Ožiaragiai nėra romantikai, todėl jie niekada neskaitys jums eilių ir nesurengs romantiškos vakarienės žvakių šviesoje. Jei esate nepataisoma romantikė, jums tikrai ne pakeliui. Jei pavyks užmegzti santykius su Ožiaragiu, nereikės rūpintis, kaip jį išlaikyti šalia savęs. Ožiaragiai yra atsidavę mylimam žmogui, tačiau užkariauti jo meilę nebus lengva. Ką daryti? Pirmiausia stenkitės būti kuo kuklesnės ir nesiimti drastiškų veiksmų siekiant jo dėmesio.

Vandenis

Vandenio ženklo atstovai atrodo gana šalti ir abejingi, atkreipti jų dėmesį gali būti gana sudėtinga. Jei Vandenis su jumis flirtuoja, tai dar nieko nereiškia – kartais jie taip elgiasi tik todėl, kad jų nuotaika puiki. Vandenį gali sužavės išsilavinusi ir naujoves mėgstanti moteris. Jie mėgsta būti nustebinti, ir tai gali pareikalauti nemažai pastangų. Jei esate pakankamai išradinga, jums tikrai gali pasisekti. Jei norite suvilioti Vandenį, pirmą žingsnį galite žengti ir pati, tačiau nedarykite to per daug dramatiškai. Pasitelkite visą savo fantaziją, ir, kas žino, galbūt pavyks suvilioti šio ženklo atstovą. Jei užmegsite santykius, nesistenkite pakeisti po Vandenio ženklu gimusio vyro – tai tiesiog beprasmiška.

Žuvys

Atkreipti Žuvų dėmesį tikrai nebus labai sunku, tačiau sunkesniu uždaviniu taps dėmesio išlaikymas. Pirmiausia turite tapti geriausiu šio ženklo vyro draugu, kuris visada gali išklausyti, paguosti ir patarti. Žuvys vertina paprastumą ir nuoširdumą, todėl būkite savimi, ir tikrai galite sužavėti jautrios sielos Žuvis. Jei pastebite, kad Žuvų ženklo atstovas yra pernelyg uždaras, nesistenkite išgauti apie ką jis galvoja. Tegu jis pats atsiveria, ir galite neabejoti, kad tai tikrai nutiks, kai tik pelnysite Žuvų pasitikėjimą. Šio ženklo atstovai visiškai atsiduoda mylimam žmogui, todėl galite tikėtis rimtų santykių. Nebijokite žengti pirmą žingsnį pati – tai gali būti jūsų santykių pradžia, o vėliau tiesiog plaukite pasroviui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis