Stiliaus dosjė. I. Gudelis moteriškumo pamokos: moteriai būtina nepamiršti savęs

Bendrovės „Fragrances International“ rinkodaros vadovė Izolda Gudelis – ne tik viena elegantiškiausių, rafinuočiausių ir stilingiausių moterų. Ji dar ir puiki pašnekovė. Ponia Izolda žino, kad moterį labiausiai puošia pasitikėjimas savimi ir... vyro meilė.

Ypatinga vyro dovana. Apie meilę prakalbome ne veltui. Savo žmonai Izoldai ponas Benas Gudelis buvimo kartu dvidešimečio proga įteikė ypatingą dovaną – specialiai jai kurtus kvepalus „Izolda“ . Prabangią „Private Collection“ kompoziciją sukūrė nuo XVIII amžiaus Prancūzijoje veikiančių parfumerijos namų „Dorin“ meistrai. Procesas, dalyvaujant ir porai, užtruko apie metus.

„Šie elitiniai ir vieni seniausių parfumerijos namų pasaulyje Versalio rūmų teatrą aprūpindavo pudra ir kita kosmetika, o nuo 1780-ųjų „Maison Dorin“ buvo vieninteliai oficialūs Versalio rūmų kvepalų tiekėjai.“ Jie kūrė kvapiuosius mišinius pačiai Prancūzijos karalienei Marijai Antuanetei.

Ir ponios Izoldos dovana – tikrai karališka: 80 ml auksuoto porceliano Eifelio bokštą primenančios formos buteliukas parduodamas prabangioje lakuotos raudonmedžio rankų darbo dėžutėje (dar viena, perlamutrinė, skirta kvepalams apsaugoti ir gabenti). Šių kvepalų yra sukurta tik 200 buteliukų.

Iš žurnalo „Moteris“ archyvo (G. Žilinsko nuotr.)

„Kvepalai man pirmiausia yra jausmas, o ne natos. Juk kvepalus renkamės ne dėl juose esančių kvapų akordų, o dėl to, kokias emocijas kelia. Be to, kvepalai yra kaip moteris – jie keičiasi, iš pradžių gali nepatikti, o atsiskleisti – vėliau. Tai lemia ir odos savybės, juk kiekvieno žmogaus jos skirtingos. Labai mėgstu vanilę, nors mano kvepaluose jos ir nėra, šiltus rytietiškus aromatus. Žavi kokosų ir figų natos.“

Atostogų kvapas. „Virgin Island Water“ („Creed“). „Jį dalijamės su vyru.“

Benas Gudelis su žmona Izolda
Izolda Gudelis su vyru Benu Gudeliu
DELFI / Karolina Pansevič

Moteriškumo paslaptis. „Moteriai būtina neasipleisti, rūpintis savimi. O svarbiausia – pasitikėti savimi ir šypsotis.“ Poniai Izoldai pritaria ir jos vyras: „Kiekviena moteris turėtų prisižiūrėti. Jei tai daro, vadinasi, viskas yra gerai.“

Iš žurnalo „Moteris“ archyvo (G. Žilinsko nuotr.)

Ir dar: „Moteriai būtina nepamiršti savęs – pradžiuginti save kokiu nors pirkiniu, pasilepinti, pavyzdžiui, plaukų SPA procedūra ir panašiai. Nuotaika iškart pagerėja“, – įsitikinusi I. Gudelis.

Drabužius ponia Izolda renkasi pagal nuotaiką, numatytus susitikimus, atsižvelgia ir į orą. „Mano spintoje karaliauja kelnės. Vasarą vilkiu ir sukneles. Labai patinka ir tinka prekių ženklo „Brunello Cucinelli“ drabužiai.“

I. Gudelis ir Džiolana Tarvainytė
A.Solomino nuotr.

„Brunello Cucinelli“

Iš žurnalo „Moteris“ archyvo (G. Žilinsko nuotr.)

Aukštakulniai. Juos I. Gudelis avi net darbe. „Beveik visi mano aukštakulniai yra italų gamintojų „Gianvito Rossi“ arba „Santoni“. Jie nepaprastai patogūs, o keltis tiesiog tobula.“ Jei tenka ilgiau vaikščioti arba vairuoti automobilį, įsimeta „Hogan“ sportinius batelius.

„Gianvito Rossi“

Iš žurnalo „Moteris“ archyvo

Vakarėliams ponia Izolda susiruošia per valandą – užtenka laiko ir makiažui, ir šukuosenai, ir persirengti.

DELFI / Tomas Vinickas

Ryškios lūpos. „Vakare darausi ryškesnį makiažą ir būtinai raudonai pasidažau lūpas. Moterys klysta manydamos, kad ryškūs lūpų dažai tinka tik vakare. Dieną lūpas perbraukus sodresnės spalvos dažais iškart pakyla nuotaika. Visoms rekomenduoju. Nereikia laukti progos gerai jaustis ir gražiai atrodyti.“ Dieną ji naudoja „Chanel“ lūpų dažus „Rouge Coco“ (atspalvis „Arthur“), vakare – „Dior“, „Givenchy“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis