Norintiems suprasti, kokias stebuklingas prigimtines galias turi Moteris

Nauja savaitė - nauji darbai, o po jų taip norisi atsipalaiduoti smagioje draugijoje ar, tiesiog, išbandyti šį tą naujo. Skirkime truputį laiko sau ir pasinerkime į turiningo laisvalaikio gelmes. Nuo kūrybingų užsiėmimų iki ypatingų renginių restoranuose – ši savaitė tikrai bus kitokia.

Savaitę pradėti kviečiame seminare “Moters energija ir jos atstatymas”. Senovės Vedų žiniomis grindžiamas seminaras, pateiks praktiškai panaudojamų žinių, kurios leis palaipsniui savyje atrasti Tikrą Moterį. Kartais juk taip norisi kažką gyvenime pakeisti ir vėl imti švytėti tiek vidumi tiek išore. Apsilankykite seminare ir sužinokite - kokias stebuklingas prigimtines galias turi Moteris, kur dingsta visa energija ir iš kur pasisemti jėgų. Seminaras vyks jau šį pirmadienį Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje Vilniuje.

Antradienį kviečiame į spektaklį, kuris palies protą ir širdį. Didžiulio žiūrovų dėmesio sulaukęs spektaklis “Kai žmonės vaidino Dievą!, pastatytas pagal Anos Frank dienoraštį, rašytą Antrojo pasaulinio karo metais. Ir nors istorija, atrodytų, visiems gerai žinoma, vis gi Vilniaus kamerinis teatras kviečia pažvelgti į ją pasitelkus humorą – čia juokas yra vienintelė likusi reakcija į absurdą ir beviltišką likimą, kuris suveikia dar ir kaip streso malšinimo įrankis. Tad apsilankykite spektaklyje ir išvyskite istoriją, kuri tampa vis aktualesnė šiomis dienomis, kai pasaulyje vėl atsiranda žmonės, norintys vaidinti Dievus.

Įpusėjus darbingai savaitei, kviečiame trumpam stabtelėti ir panirti į savo vidinį pasaulį. Trečiadienį Prospekto verslo parke Kaune vyks renginys “Koučingo vakarai. Points of You – rimti sprendimai žaidžiant”, kurio metu bus išbandomos “Points of You” priemonės. Šis žaidimas leidžia pažvelgti į svarbias gyvenimiškas problemas ir procesus kitomis akimis, skatina, uždega veikti ir kurti naujas galimybes. Čia nėra laimėtojų, nei pralaimėtojų; tai galinga priemonė ir kūrybiškas būdas naudojant metaforas pažvelgti į situaciją iš kitos perspektyvos. Tad išdrįskite praplėsti įprastinį mąstymą ir pajusti, kaip gera yra matyti daugiau ir laisviau judėti į priekį.

Ketvirtadienį kviečiame pasimėgauti išskirtine vakarienė – restoranas Vilniuje “Grey” ruošia ypatingą degustacinį renginį “Vienos spalvos vakarienė. Balta”. Jo metu mėgausitės baltutėliais patiekalais, kurie paruošti su dideliu dėmesiu bei meile. Beje, Kur.lt siūlo apsilankyti ir pasimėgauti šia skonių gausa ir preciziškumu pasižyminčia vakariene su 20% nuolaida: įprastai vakarienė dviems kainuotų 60 eurų, tačiau įsigijus pakvietimą mūsų svetainėje – sumokėsite 48 eurus. Tad pasidarykite sau ir savo artimui žmogui mažą šventę – juk nekasdien vyksta tokie renginiai!

Penktadieno vakarą skirkime savo laiką ekskursijai, kuri ne tik praturtins žinias apie mylimą miestą, bet ir įneš truputį šiurpuliukų į kasdienybę. Ar žinojote, kad tarp Vilniaus senamiesčio gatvelių ir didingų Vilniaus pastatų slepiasi ne vienas išdykęs ir paslaptingas vaiduoklis su savo intriguojančiomis istorijomis? Jeigu dar ne, ekskursija "Vaiduokliška naktis" kaip tik jums. Jos metu sužinosite intriguojančių faktų ir legendų, susidursite su paslaptingu bei mistišku miestu, slepiančiu įdomias ir jaudinančias istorijas. Ekskursija jau šį penktadienį - paskubėkite rezervuoti vietas, nes vaiduokliai nelauks!

Naujausi renginiai, koncertai ir spektakliai – Jūsų tobulam laisvalaikiui ir brangioms akimirkoms – Kur.lt svetainėje. Užsukite ir atraskite dar daugiau pasiūlymų, ką nuveikti Jūsų mylimam mieste.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis