Susitikime knygų mugėje! Mes jums ruošiame dovanų

Vasario 25-28 dienos sostinėje ir vėl šurmuliuos knygų mugė, kuri šiemet išsiplėtė per visas penkias parodų ir kongresų centro LITEXPO sales. 3–joje salėje atrasite akademinės bei profesinės literatūros leidėjus, taip pat čia įsikurs ir DELFI žurnalai: "Cosmopolitan", "Moteris", "Panelė", "Mano namai", "Tavo vaikas", "GEO".

Knygų mugės dalyviai - "Grožio Akademijos" prizų laimėtojai – išrinkti. Laimėtojams apie tai bus pranešta asmeniškai.

******

5–oji salė bus skirta grožinei literatūrai ir ją pristatantiems stendams bei renginiams, 4–oji Vaikų literatūros salė apims ne tik leidyklų stendus, bet ir renginių erdves, kūrybinę studiją „Tu gali sukurti knygą“. 2 –oje salėje karaliaus bukinistų pasažo aura ir vyks atviras antikvarinių knygų aukcionas, 1–ąją salę pripildys muzika, atlikėjai, įrašų leidėjai.

Atsipūsti nuo knygų mugės šurmulio kviečiame DELFI žurnalų stende - čia pristatysime naują meditacinę knygą "Užburiantis okeanas". Daugiau apie ją sužinosite ČIA.

Mokslas įrodė: meditacinė meno terapija naudinga sveikatai ir suteikia laimės pojūtį, tad kviesime čiupti pieštukus ir spalvinti milžinišką mandalą.

Taip pat dovanosime ir prabangių "Grožio Akademijos" įsteigtų prizų: kūno rinkinių, plaukų aliejaus, veido priežiūros priemonių ir kremų rinkinius. Laimėtojai vasario 29 dieną bus skelbiami šiame tekste.


www.grozioakademija.lt

Šeštadienį, vasario 27 d., DELFI stende dalyvaus visi žurnalų redaktoriai, kurie papasakos, kaip gimsta žurnalas, kaip sukuriami viršeliai ir iš kur atsiranda tiek daug idėjų vis naujoms temoms.

Iki pasimatymo, lauksime Vilniaus knygų mugėje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis