„Oskarų“ stilius: pamatyk tūkstantį valandų kurtą suknelę! (FOTO)

Vienai iš šių metų „Oskarų“ suknelių pasiūti prireikė 20 meistrų ir 1000 valandų rankų darbo, o ją 800 valandų siuvinėjo 15 meistrių!

Ant 88-ąjį kartą rengiamų prestižinių kino apdovanojimų raudonojo kilimo Holivude tviskėjo auksas, blizgučiai, švytėjo gilios iškirptės (kai kurioms aktorėms pakakdavo atsukti nugarą, kad netektum amo, tad įspūdingiausios suknelės buvo su įspūdingiausiomis nugaros iškirptėmis, regis, tai galėtų būti puiki nauja (?) puošnių drabužių tendencija).

Pamenate, koks šaršalas kilo Kanuose, kai į snobiškumo nestokojantį kino festivalį Prancūzijos Rivjeroje nebuvo įleista, kaip pasirodė, po kojos operacijos, viešnia, avinti ne, kaip „priimta“, aukštakulnius, o plokščiapadžius batelius? Tai štai. Regis, kai kurios galinčios sau tai leisti įžymybės, kaip, pavyzdžiui, aktorė Charlotte Rampling, ant raudonojo kilimo ir toliau avi visai ne aukštakulnius, o batukus saugia pakulne, ir tai nė kiek nemenkina jos oraus žavesio.

Ši aktorė gali sau leisti dar daugiau: „Oskarui“ nominuota kino žvaigždė prieš apdovanojimus rėžė, kad šie dvelkia rasizmu – diskriminacija baltaodžių atžvilgiu – ir netgi ragino aktorius boikotuoti ceremoniją.

Audra stiklinėje nurimo, Ch. Rampling su „Armani Privé“ suknele (ir ne aukštakulniais) atrodė oriai ir netgi yra minima tarp stilingiausiųjų.

Charlotte Rampling
Vida Press

Žinia, ant raudonojo kilimo svarbu viskas, – ir detalės, ir visuma. Tad kurioms įžymybėms labiausiai pasisekė išbaigti įvaizdį ir sublizgėti „Oskaruose“?

Aktorei Cate Blanchett – su gaivia ir pavasariška „Armani Privé“ suknia ir „Tiffany & Co.“ deimantais.

Cate Blanchett
Vida Press

Aktorė Julianne Moore geba sublizgėti net vilkėdama juodai – aukštosios mados suknelė iš „Chanel“, papuošalai – „Chopard“.

Julianne Moore
Vida Press

Atrodo, tiesiog prabangi juoda suknelė? Ją 110 valandų siuvinėjo 15 meistrių rankos, o sukurti prireikė iš viso 22 siuvėjų ir 500 valandų darbo!

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.
Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Aktorė Daisy Ridley irgi pasirinko „Chanel“ haute couture kūrinį (suknelė buvo kuriama net 1000 valandų! Prie jos plušo 20 meistrų, o 15 meistrių siuvinėjo ją 800 valandų).

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Mados namų „Chanel“ archyvo nuotr.

Papuošalai – taip pat „Chanel“, ansamblį užbaigė „Christian Louboutin“ basutės su dirželiu.

Daisy Ridley
Vida Press

Aktorė Saoirse Ronan sublizgėjo su „Calvin Klein Collection“ smaragdo žalumo suknele, nusagstyta žvyneliais (ir įspūdinga nugaros iškirpte), puikiai priderino „Chopard“ auskarus ir žiedą.

Saoirse Ronan
Vida Press

Vida Press

Aktorė Charlize Theron – tikra „Dior“ mūza. Ant raudonojo kilimo ji vilkėjo tobulai jai tinkančią raudoną atvirą aukštosios mados suknelę, dėl „Harry Winston“ blizgalų (kad ir sunkiai protu suvokiamo brangumo) kyla abejonių...

Charlize Theron
Vida Press

Bet užtat nugara!

Vida Press

Kaip reikiant sužibėjo ir seksualioji blondinė Margot Robbie. Jai tobulai tiko auksinė tviskanti „Tom Ford“ suknelė „iškalbinga“ iškirpte, „Forevermark Diamonds“ papuošalai. Ypač akį traukia juoda „The Row“ rankinė ilgu kutu.

Margot Robbie
Vida Press

Kur kas kukliau, tačiau tarsi Disnėjaus princesė su „Louis Vuitton“ suknele atrodė „Oskaro“ laureatė, filmo „Danų mergina žvaigždė Alicia Vikander.

Alicia Vikander
Vida Press

Įsimenanti ir Brie Larson kobalto mėlynumo „Gucci“ suknia su klostėmis ir žėrinčiu diržu.

Brie Larson
Vida Press

O aktorė Emily Blunt su „Prada“ blizgančiais akcentais nusagstyta suknele atrodė ne tik nėščia, bet ir labai skoninga. Delninė – „Judith Leiber“.

Emily Blunt
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis