TOP 5 madingiausi pavasario raštai

Pavasaris artėjanti vasara - puikus metas išnirti iš niūraus įvaizdžio ir į garderobą įtraukti žaismės. Kokie raštai vyraus šį sezoną?

OPTINIAI RAŠTAI

Grafika, geometrinės formos ir ritmiškai pasikartojantys piešiniai pavasarį veikiausiai grįžta dėl to, kad įvaizdžiui suteikia gaivos ir šelmiškumo. Šįmet madingiausi akyse raibuliuojantys baltos ir kontrastingų spalvų optiniai marginimai. Toks drabužis atrodo per drąsus? Tuomet rinkitės ritmiškų raštų aksesuarus, pavyzdžiui, sportinius batelius.

asos.com - Ltd nuotr.

Suknelė ir tamprės "Marks & Spencer", palaidinė su kaspinu "Michael Kors", palaidinė ir rankinė "Marina Rinaldi", bateliai "TOM'S", gamintojų it farfetch.com nuotr.

AKVARELĖ

2016 m. pavasario ir vasaros sezonas išsiskiria menoproveržiais, madingi įvairūs tapybos elementai: ekspresyviai išlietos dažų dėmės, tarsi dažymo teptuku braukti brūkšniai, batikos dažymas, lieta akvarelė. Akvarelės tendencija ypač ryški, pereinančių spalvų drabužiai ir aksesuarai akimirksniu pagyvins klasikinę juodąi baltą aprangą.

Vida Press nuotr.

Liemenė "DSQUARED2", kelnės "VIVIENNE WESTWOOD ANGLOMANIA", palaidinė "Carven", suknelė "HALSTON HERITAGE", bateliai "Asos", rankinė "Zara", sandalai "Melissa", farfetch.com, asos.com - Ltd, zara.com ir gamintojo nuotr.

DRYŽIAI

Būtų sunku prisiminti, kurį pavasarį dryžiai nebuvo madingi - tai jau klasika tapęs šiltojo sezono marginimas. Vis dėlto šįmet vyrauja kitokie dryžiai: jie spalvingi, kontrastingų pločių ir kaipmat prikaustantys žvilgsnį. Žinoma, iš tendencijų nesitraukia ir jūrinei stilistikai būdingi siauri dryžiai ar bene populiariausias juodai baltas dryžuotumas. Drąsiai rinkitės ne tik skersadryžius audinius, bet ir margintus vertikaliai arba įstrižai.

Vida Press nuotr.

Suknelė "Stella McCartney", paltas "Sonia Rykiel", rankinė "Asos", kelnės "Missoni", bateliai "TOM'S", gamintojų, asos.com - Ltd ir farfetch.com nuotr.

GĖLĖS

Su pavasariu grįžta gėlės, augalų motyvai ir kiti gamtos atspindžiai. Šį sezoną ypač madingos maksi ilgio suknelės tarsi pražystančios ištisais sodais. Viena naujų tendencijų - ne pasikartojantys gėlių žiedai, o skirtinga augmenija ant to paties audinio. Išbandykite šį tą netikėto ir pavasario garderobą pagyvinkite gėlėtais bateliais, žydinčia odine striuke ar talpia didelėmis gėlėmis marginta rankine.

AFP/Scanpix nuotr.

Striukė "Blumarine", suknelė "Marks & Spencer", odinis švarkas "Maru Katrantzou", rankinė "Max Mara", bateliai "TOM'S", rankinė "Ted Baker", gamintojų, farfetch.com ir asos.com - Ltd nuotr.

TROPIKAI

Džiunglių motyvai - tai duoklė atostogoms, egzotiškiems kraštams ir beribei paplūdimių laisvei. Anksčiau vyravusius simetriškus tropikų raštus keičia išdidinti palmių, atogrąžų augalų ir lapijos motyvai. Labiausiai taip marginti drabužiai ir aksesuarai tiks laisvalaikiui bei sporto aprangai.

asos.com - Ltd nuotr.

Suknelė "Fendi", sijonas "Thakoon", tamprės "Marks & Spencer", sportinės kelnės "Zoe Karssen", bateliai "Asos", rankinė "Zara", farfetch.com, gamintojų, asos.com - Ltd, zara.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis