Po finišo „Moterų ralyje“ dalyvių lauks dūzgės iki paryčių

Artėjant „Moterų raliui“ organizatoriai atskleidžia vis daugiau didžiausio dailiosios lyties atstovių renginio detalių. Ralio dalyvėms bei jų palaikymo komandoms planuojamos pramogos ne tik ralyje, bet ir po jo – visos dalyvės bus kviečiamos į siautulingas „Moterų ralio“ dūzges.

Šį kartą renginio organizatoriai didelį dėmesį skiria ne tik vaizdingai renginio trasai, kurią turės įveikti dalyvės, bet ir ralio dūzgėms, kur po sėkmingo finišo dalyvės bei jų palaikymo komandos galės atsipalaiduoti, pasidalinti neatslūgusiomis emocijomis ir smagiai praleisti šeštadienio vakarą.

Pasak „Moterų ralio“ organizatorės Neringos Simson, pravartu dalyvėms rezervuotis laiką iki pat vėlaus vakaro, ne vilnietėms – netgi pasiplanuoti nakvynę sostinėje.

„Pagrindinis mūsų komandos „moto“ – didžiausias dėmesys kokybei. Ne išimtis – ir „Moterų ralis“. Šiais metais dalyvių lauks daugiau pramogų ir malonių siurprizų, tad renginio dalyvės galės atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką“, – sakė N. Simson.

Dalyvės ir jų antrosios pusės bei palaikymo komandos bus laukiami „dūzgėse“ „EXIT“ klube, Vilniuje. Jas linksmins savo žmoną Ericą Jeninngs ralio finiše pasitikęs Jurgis Didžiulis bei šių metų Lietuvos „X Faktoriaus“ finalininkas Thomas Tumosa, pramintas teatrališkiausiu šio televizijos šou dalyviu.

Taip pat vakarinėje renginio programoje paaiškės ir 2016 metų „Moterų ralio“ laimėtojos, bus paskelbti ir Elegantiškiausias, Ryškiausias, Azartiškiausias, Geriausiai renginio nuotaiką atspindinčio automobilio ekipažai bei išrinktas moteriškiausias automobilis.

„Moterų ralio“ startas numatytas balandžio 23–ąją dieną Vilniuje nuo prekybos ir pramogų centro „Ozas“. Renginio išvakarėse, balandžio 22 dieną, prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vyks spaudos konferencija ir seminaras renginio dalyvėms. Sekti „Moterų ralio“ naujienas taip pat galima Facebook puslapyje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis