Nauja kolekcija – moteriai, pasižyminčiai rafinuotu skoniu bei elegancija

Kasmet mada moterims siūlo įvairius tendencingus įvaizdžius. Vieną sezoną tai švelni romantikė, kitą - žaisminga mados dievaitė, dar kitą - nuožmi kovotoja. Šis pavasaris į aukštumas kelia nebijančias fatališko modernumo.

Lietuvių dizainerės Tomos Kisieliūtės atstovaujami amerikietiški mados namai „élise henri” pristatė naujos kolekcijos fotosesiją. Fotosesijoje vyrauja moderni atmosfera, skulptūriški siluetai ir stiprios, bet jausmingos moters įvaizdis. Nauja mados namų kolekcija vaizduoja sėkmingą moterį, pasižyminčią rafinuotu skoniu bei elegancija.

Robert Mishka nuotr.

Robert Mishka nuotr.

Kolekcija išsiskiria aukštais kokybės standartais, ji pagaminta iš natūralių itališkų audinių – šilko ir vilnos, kurie išryškina moterišką siluetą. Moteriškumą papildo modernia klasika dvelkiantys kirpimai, grafiniai, figūrą įrėminantys įsiuvai. Spalvų gamoje vyrauja ne tik klasikinės spalvos, bet ir šių metų madingiausios – pilkai melsva ir šviesiai rusva.

Robert Mishka nuotr.

Robert Mishka nuotr.

Robert Mishka nuotr.

Šį pavasarį ir vasarą dizainerė T. Kisieliūtė modernios moters įvaizdį siūlo akcentuoti griežtų ir geometrinių formų akiniais. Nuožmumo suteiks klasikiniai katės akiniai, o didmiesčio divos įspūdį kurs veidrodiniai stiklai.

Fotogalerijoje - „élise henri” kolekcija bei užkulisių akimirkos:

Fotografas: Robert Mishka
Vizažas: Daria Eden
Plaukų stilistė: Žaneta Kanapkienė
Stilistė: Miglė Kazėnaitė
Modeliai: Justina Kazlauskytė ir Laura Juozaitytė
Projekto kuratorė: Laura Žitkevičiūtė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis