Tarp balandžio grožio naujienų - ir priemonės, atstojančios plastines operacijas

Pavasaris tuo ir žavus, kad suteikiame visą laisvę spalvoms!

* „Biologique Recherche„ – lyg „žaliavalgystė odai". Kompanija pelnė pasaulinį populiarumą ir reputaciją savo klinikiniu požiūriu į odą, aukštos veikliųjų medžiagų koncentracijos produktais ir originaliomis procedūrų metodikomis. Produktai yra pagaminti iš jūrinės, augalinės ir gyvulinės kilmės veikliųjų medžiagų, kurios išgaunamos šalto spaudimo būdu. „Biologique Recherche“ priežiūros priemonės sukurtos kaip plastinės chirurgijos ir injekcinių metodikų alternatyva.

* Intensyvus raminamasis „La Roche-Posay“ kremas „Toleriane Ultra“ ilgam nuramina jautrią arba alergišką odą. Priemonės formulė – tikras šedevras: visiškas minimalizmas, saugumas ir jokių kompromisų. Formulė papildyta neurosensinu, sviestmedžių aliejumi ir gliceroliu. Tinka normaliai ir sausai odai. Tepti veido ir akių sritį.

* Juodųjų kuminų aliejus iš Egipto vertinamas dėl gausaus antioksidantų kiekio. Erškėtrožių sėklų aliejus iš Čilės – turtingas odą atkuriančiomis Omega 3 ir 6. Kamelijų sėklų aliejus iš Kinijos – gausus oleino rūgštimi. Sumaišius šiuos aliejus su septyniais eteriniais aliejais, „The Body Shop“ sukūrė naktinį kremą „Oils of Life“, kuris atgaivina, atkuria ir jaunina odą tol, kol jūs miegate. Atgaivinantis kremas ištirpsta odos paviršiuje, suteikdamas švelnumo, pailsėjusios ir sveikos odos įspūdį bei jaunatvišką stangrumą.

* Kadangi maisto papildai pavasarį tampa vis svarbesne papildoma procedūra šalia tradicinių odos priežiūros metodų, „Amway“ siūlo išbandyti naują „Truvivity by Nutrillite“ grožio sistemą, susidedančią iš grožio papildų ir grožio miltelių gėrimo. Produkto sudėtyje suderinti kompleksai, kuriuose esantys vynuogių kauliukų ir erškėtuogių ekstraktai prisideda prie kūno ląstelių apsaugos nuo radikalų, o kviečių keramidai yra natūralūs augaliniai keramidai, išgauti iš pilno grūdo kviečių. Taip pat ši sistema praturtinta vitaminais A, C ir cinku, kurie padeda palaikyti normalią odos būklę.

* Ar esi pasiruošusi New Yorko įkvepiančioms spalvoms? „Maybelline“ šešėlių paletė „The Bluched Nudes“ jau čia! Dvylikos blushed šešėlių kolekcija –puiki priemonė Tavo eksperimentams ir nepakartojamam jaumingų akių įvaizdžių kūrimui. Ypač ilgai išliekančių šešėlių paletėje – nuo rožinio aukso pigmentų žavaus paraudimo efektui sukurti, iki provokuojančios slyvos ar drastiškos rožinės spalvų.

Žingsniai:
1. Padenk spalva visą voką
2. Paryškink voko kampą
3. Išsklaidyk kontūrus
4. Paryškink akies liniją

* „Nivea Protect & Care“ tai pirmas antiperspirantas, kuris kvepia kaip „Nivea“ kremas ir jo sudėtyje yra to paties kremo veikliųjų ingredientų: glicerino, pantenolio, avokadų aliejaus ir saldymedžio šaknies ekstrakto, kurie intensyviai drėkina, ramina ir puoselėja švelnią odą po pažastimis.

* „Maybelline“ pristato „Master Brown“ antakių paletę tobulų antakių formavimui! Viskas, ko reikia išraiškingiems antakiams, yra vienoje paletėje: formavimo vaškas, antakius užpildanti bei šviesi išryškinanti pudra. Rinkinyje taip pat yra dvipusė antakių formavimo priemonė su minkšta kempinėle ir kirstu šepetėliu bei apvalus antakių šukavimo šepetėlis. Ši tamsiai rudo atspalvio paletė sukuria ypač natūralių antakių įvaizdį.

Žingsniai:
1. Suformuok antakius vašku
2. Suteik antakiams spalvą pudra.
3. Išryškink antakio lanką. Voila!


* „The Body Shop“ pristato naują, riboto tiražo priemonių seriją „Piñita Colada“ – pulsuojančią gaiviu vaisių aromatu, lyg būtų tiesiai iš tropikų rojaus. Šiugždančios palmės, žaižaruojantys saulėlydžiai, tropikais kvepianti oda – lai vasara prasideda! „Piñita Colada“ kūno sviestas neleis vasaros karščiui išsausinti odos ir suteiks jai 24 valandas trunkantį drėkinimą.

* „Signal“ savo asortimentą papildė ypač kruopščiai burnos priežiūrai skirtais dantų šepetėliais „Shiny White" ir „Super Clean". „Shiny White“ ir „Super Clean“ dantų šepetėlių šereliai yra išdėstyti specifine V forma, todėl prasiskverbia giliau. Šepetėlių dizainas itin ergonomiškas, tad valyti jais dantis bus patogu ir malonu, o minkšta guminė galvutės dalis leis nuvalyti liežuvį ir palaikyti malonų burnos kvapą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis