Ką stilingo vilkėti per šventes

Įpusėjus pavasariui nenumaldomai artėja ir vasaros šventės. Išleistuvės, gimtadieniai ir vakarėliai gamtoje ar vestuvių šurmulys - visa tai skatina galvoti, kuo pasipuošti šį kartą. Štai ir atsakymas!

Italų prekių ženklas MAX&Co., priklausantis „Max Mara Fashion Group“, išsiskiria moteriškais, moderniais modeliais ir nepriekaištinga kokybe. Šio pavasario kolekcijoje vyrauja švelni spalvų gama, žaismingi raštai ir gaivi elegancija, puikiai tiksianti artėjančioms šiltojo sezono šventėms.

Kaip tapti žaviausia šventės viešnia, pataria mados pasaulio virtuozė, stilistė ir tinklaraštininkė Olivia Palermo, kuri jau ne pirmus metus tampa prekių ženklo MAX&Co. veidu.

Ideali suknelė

Pasak O. Palermo, slaptasis švenčių ginklas – elegantiška suknelė. Stilistė MAX&Co. kolekcijoje mėgstamiausia vadina pudros atspalvio žakardinio audinio suknelę, prie kurios dera ir balerinų bateliai plokščiu padu, ir puošnesnis variantas – madingieji ties čiurna segami aukštakulniai.

Suknelė MAX&Co., gamintojo nuotr.

Pastelių švelnumas

Jausmingi pasteliniai atspalviai šį pavasarį ir vasarą vieni madingiausių, tačiau dėmesio jie verti ne tik dėl tendencijų, bet ir kuriamo efekto. Šviesios spalvos suteikia aprangai šventiškumo, dažnai jos atrodo puošniau nei ryškios.

Suknelė MAX&Co., gamintojo nuotr.

Suknelės ir aksesuarai MAX&Co., gamintojo nuotr.

Gėlių motyvai

Pavasarį gėles matome visur, jomis pražysta ne tik pievos, bet ir mūsų drabužinės. Gėlėta suknelė ar sijonas atrodo moteriškai, romantiškai ir idealiai tinka pavasario bei vasaros šventėms.

Suknelė MAX&Co., gamintojo nuotr.

Suknelės ir bateliai MAX&Co., gamintojo nuotr.

Rožinė spalva

Viena 2016 m. pagrindinių spalvų – kvarco rožinė, tad įsigijusi rausvos spalvos suknelę šįmet be jokių abejonių būsite madinga. Jei esate šviesaus gymio, dairykitės pastelinės rausvos suknelės, jei tamsesnio, pasimatuokite sodresnę rožinę. Rausvi atspalviai tinka visoms, jie neužgožia moterų grožio, bet jį pabrėžia.

Suknelės ir bateliai MAX&Co., gamintojo nuotr.

Žėrintys elementai

Kad ir kokia apranga būtų, šventinį efektą visuomet galite sukurti žėrinčiomis detalėmis. Kristalais dekoruoti kaklo papuošalai, o saulėtą dieną tamsinti akiniai žvilgančiais rėmeliais kurs nuotaikingą ir puošnų stilių. Madingosios mažutės rankinės, dabintos žvilgančiomis detalėmis, bus puikios palydovės visose vasaros šventėse.

Aksesuarai MAX&Co., gamintojo nuotr.

Alternatyvos

Ieškančioms įdomesnių šventinės aprangos variantų O. Palermo siūlo suknelę iškeisti į dviejų dalių ansamblį, svarbu, kad drabužiai būtų nepriekaištingai pasiūti. Nereikėtų bijoti tendencijų, šį pavasarį madingas patrumpintos palaidinės ir kiulotų ar itin ilgų plačių kelnių derinys – elegantiška, šiuolaikiška ir puošnu. Kaip teigia Olivia, griežtesnis skulptūriško silueto švarkas daro stebuklus, vėsesniu oru jis tiks ir prie suknelės, ir prie kelnių ansamblio.

MAX&Co. nuotr.


Švarkai ir bateliai MAX&Co., gamintojo nuotr.

Eksperimentai

Kad įvaizdis įgautų originalumo, rinkitės dėmesį atkreipiančius aksesuarus, tai gali būti kristalais puoštas diržas, bateliai, masyvus kaklo papuošalas ar įdomesnė rankinė. Nepamirškite, kad šventinę išvaizdą kuria ne tik apranga, bet ir šukuosena, makiažas, tad viską apgalvokite nuo iki.

MAX&Co. nuotr.

MAX&Co. naujausia 2016 m. pavasario / vasaros kolekcija:

Salone MAX&Co., PC AKROPOLIS (II aukštas), Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaune

Salone GEDIMINO 22, Gedimino pr. 22, Vilniuje

Salone MAX&Co., PC EUROPA (II aukštas), Konstitucijos pr. 7A, Vilniuje

Užsakymo nr.: PT_70989734

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis