Drabužiai, pataikaujantys figūrai: 10 derinių variantų pilnesnėms moterims

Ką šį pavasarį ir vasarą vilkėti moterims, kurių figūrai reikia išskirtinio dėmesio? Pasiruoškite netikėtumams! Tendencijos puikiai pritaikomos ir netipinių figūrų savininkėms.

Italų prekių ženklo „Marina Rinaldi“ dizaineriai moterų figūroms atidūs ir nestandartinių formų klientėms pristatė karščiausias podiumų naujienas atliepiančią ir nuo pasaulinių mados tendencijų nenutolstančią 2016 metų pavasario ir vasaros kolekciją.

Ji išsiskiria gaivių ir ryškių spalvų gausa. Mitas, kad ryškios spalvos stambina figūrą – tinkamai parinkus proporcijas ir aksesuarus, derinant ryškias spalvas su kitomis (tarkime, juoda ir net balta), rezultatas nustebins.

Šį sezoną karaliauja mėlyna, žalia, geltona. Tiesa, įvairioms progoms verčiau rinktis pastelinių atspalvių drabužius. Nepakeičiama, žinoma, kokteilių suknelė iki kelių, prie kurios galima derinti ir klasikinį, ir galbūt laisvalaikio stiliaus švarkelį, išraiškingus ir masyvius papuošalus (šie gali būti ryškesni, nelygu, kurią kūno vietą norėtumėte labiau išrykinti: jeigu turite grakštų ilgą kaklą, tuomet rinkitės įspūdingą kaklo papuošalą, jei jūsų gražios rankos, tebūnie ant jų tilindžiuoja akį traukiančios apyrankės ir pan.). Puiki išeitis – pastelinių spalvų komplektą pagyvinti itin ryškiais aukštakulniais.

Aksesuarai šį sezoną – stambūs, išraiškingi, išsiskiriantys, su charakteriu. Tokie nešiojami ir dieną, ir vakare.

Žurnalo MOTERIS mados redaktorė sukomplektavo 10 laisvalaikio ir sezono švenčių „Marina Rinaldi“ drabužių ir aksesuarų komplektų.

KOMANDIRUOTĖS IR DARBAS MIESTE

DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas
DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas

VAKARAS IR ŠVENTĖS

DELFI / Domantas Pipas
DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas

Žurnalo MOTERIS mados redaktorės Justės Kubilinskaitės komentaras:

„Kolekcijoje išskyrėme dvi pagrindines ir aktualiausias sezono kryptis – keliones ir komandiruotes bei įvairias vasaros šventes, pradedant išleistuvėmis ir baigiant vestuvėmis. Pirmoji dalis, skirta komandiruotėms ar darbui mieste, keliaujančiai verslo moteriai, – pakankamai ryški, drąsių spalvų, su derinį subalansuojančia balta. Sportinė klasika – lengva, neįpareigojanti, tačiau kartu praktiška ir funkcionali. Vyrauja Afrikos kraštų meno motyvai, netgi kažkuo primenantys poparto stilių.

Antroji dalis skirta vakarui ir vasaros šventėms. Dominuoja pastelinės spalvos, žemės atspalviai, švelniai rausva, o šias spalvas subalansuoja ir sujungia juoda. Drąsesnės gali rinktis ryškias gėlėtas sukneles, o jei norisi subtilumo, pakaks gėlėto aksesuaro, tarkime, segės ar gėlės aplikacijos. Audiniai – „oriniai“, lengvi, natūralūs (šilkas, organza, viskozė, linas) – kaip tik šiltam šventiniam vasaros vakarui.

„Marina Rinaldi“, nenutoldama nuo tendencijų ir jas aktualiai pateikdama, atrenka geriausias spalvas ir kirpimus ypatingo sudėjimo moterims. Net ir raštai parenkami labai protingai, kad pataikautų figūrai. Smagu, kad tendencijos pritaikomos ir netipinėms figūroms.“

Kolekcijos pristatymo akimirkos – moteris.lt fotogalerijoje.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis