Bijūnas – grožio ir moteriškumo simbolis, tobulinantis veido odą. + KONKURSAS

Bijūnas yra viena iš žaviausių gėlių, grožio ir moteriškumo simbolis, apšviečiantis kiekvieną pavasarį akinančiomis spalvomis. Bijūnas buvo garbinamas dar senovės Graikijoje ir šiandien auga Viduržemio pakrantėje, Prancūzijoje. Jų žydėjimas teikia nuostabų reginį.

Besiskleisdamas didingas bijūno žiedas atskleidžia unikalų ir natūralų grožį. Tai retas momentas, kai grakštus bijūno pumpuras virsta įspūdingu rožiniu žiedu. Vos tik pasirodo saulėtos dienos, labai iš lėto ima skleistis bijūnų žiedai, po truputėlį prasiskleidžia tūkstančiai minkštų bei geidulingų žiedlapių, neįtikėtinų spalvų ir aromatų. „L‘Occitane“ tiesiog pamilo šią nepaprasto grožio gėlę, kurios grožį ir spalvas perteikė savo produktuose.

Gamintojo nuotr.

2010 metais, kartu su ponu Jean-Luc Rivière, pripažintu prancūzų bijūnų kultivavimo, auginimo specialistu, kuris valdo šeimos bijūnų ūkį Dromo regione, Šiaurės Provanse, „L’Occitane“ sukūrė sėkmingą, kvapnią bijūnų kolekciją. Tai didžiulis 7 ha ūkis, kuriame auga apie 650 rūšių bijūnų, ši šeima bijūnus pradėjo auginti nuo 1849 m. Dirbant su Mr Rivière, „L’Occitane“ tyrimų laboratorijai pavykto išnagrinėti ir atrasti tikrąsias bijūnų grožio savybes. „L‘Occitane“ tyrimų laboratorija atrado ir užpatentavo bijūnų šaknų ekstraktą, pudrą, kuri atskleidžia natūralų odos grožį. Atradus šį ingredientą, „L‘Occitane“ sukūrė ir nepaprastą bijūnų kolekciją, kuri akimirksniu pagerina odos būklę: mažina odos pažeidimus ir trūkumus, suvienodina veido odos natūralią spalvą, suteikia gaivos ir sugrąžina odai natūralų grožį. Tai tikras malonumas liesti - oda tampa glotni, švelni, aksominė ir tikras malonumas jūsų akims - oda tampa švytinti, gaivi, tolygaus ir natūralaus atspalvio.

Gamintojo nuotr.

Bijūnų veido priežiūros produktai puikiai tiks moterims, kurios nori turėti gaivią, spindinčią, tolygią odą. Šios grožio priemonės apsaugos nuo laisvųjų radikalų ir oda nebeatrodys papilkėjusi, poros taps mažiau matomos. Bijūnų serijos produktai puikiai tinka normaliai, mišriai ir dehidratuotai odai. Šiais metais „L‘Occitane“ papildė bijūnų veido priežiūros kolekciją naujaisiais veido priežiūros produktais ir taip sukūrė visiškai išbaigtą odą tobulinančią veido priežiūros kolekciją.

Gamintojo nuotr.

Šiais metais „L‘Occitane“ pristato tris bijūnų kolekcijos naujienas: veido prausiklį, toniką bei šveitiklį. Micelinės konsistencijos prausiklis efektyviai nuvalo nešvarumus ir vandeniui atsparų makiažą nuo veido, akių ir lūpų. Papildytas odą tobulinančiais bijūnų ekstraktais, tirpstančios konsistencijos želė suteikia odai švaros ir gaivos pojūtį. Oda atrodo gaivi ir spindinti.

Antroji naujiena - veido tonikas, kuris užbaigia valymo procesą, atgaivina odą, pašalina nešvarumų likučius, subalansuoja. Papildytas bijūnų ekstraktais, šis tonikas švelnina, tonizuoja, suteikia spindesio. Odos tampa glotnesnė, gražesnė, mažiau matomos poros. Ji pasiruošia kitam veido odos grožio ritualui.

Trečioji naujiena - šveitiklis, kuris bemasažuojant virsta aliejumi. Ji švelniai ir efektyviai valo ir šveičia odą. Papildytas bijūnų ekstraktais, šveičiamosiomis mikro dalelėmis ir enziminiais fermentais, šveitiklis pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Po šveitimo oda tampa švelnesnė, tolygesnė, mažiau matomos poros.

Gamintojo nuotr.

Užbaigus prausimo bei tonizavimo procesą, odą būtina drėkinti bei apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio. Makiažo pagrindui siūlome naudoti dviejų atspalvių bijūnų CC kremus, kurie suvienodina odos spalvą. Jų sudėtyje yra pigmentų, kurie ištirpsta ant jūsų odos, natūraliai prisitaikydami prie jos atspalvio.Jei siekiate natūralaus grožio rezultatų, CC kremas yra tas produktas, kurio jums reikia. Norėdami pasiekti rafinuotesnių rezultatų, naudokite CC kremą kaip itin tolygaus makiažo pagrindą, tuomet jums bus lengviau paskirstyti kreminę pudrą. Bijūnų CC veido kreme yra SPF 20 apsauga nuo saulės.

Gamintojo nuotr.

Gražiai odai būtinas drėkinimas. Naudokite veido kremą, kuris puikiai tinka jūsų odai. Nepamirškite kremu tepti ne tik kaklo, bet ir dekoltė srities! Drėkinkite veido odą ryte, būtinai prieš makiažo tepimą, ir vakare. „L‘Occitane“ tyrimų laboratorija sukūrė tobulinamąjį bijūnų veido kremą „Perfecting“ ir jame panaudojo patentuotą bijūnų ekstraktą, kuris veikia odos ląsteles, akivaizdžiai koreguoja odos spalvą, tobulina odos pažeidimus bei tekstūrą. Sudėtyje esančios mineralinės optinės dalelės akivaizdžiai sukuria nepriekaištingą odos išvaizdą. Šis kremas puikiai tinka visiems odos tipams. Jis akimirksniu atskleidžia odos grožį. Naudojant kremą ilgesnį laiką, oda tampa vis gražesnė.

Gamintojo nuotr.

Norėdami sustiprinti bijūnų veido kremo poveikį, rinkitės bijūnų veido serumą „Perfecting“, kuris koreguoja odos spalvą, tobulina odos pažeidimus bei jos struktūrą. Efektyvumo tyrimais įrodyta, kad odos tekstūra tampa akivaizdžiai glotnesnė (+44%), oda labiau švyti (+47%), suvienodinamas jos natūralus odos atspalvis (+41%). Serumas pasidengia lyg antra oda ir akivaizdžiai pagerina odos struktūrą.

Gamintojo nuotr.

„L‘Occitane“ rūpinasi jūsų lūpomis, todėl sukūrė 4 skirtingų atspalvių bijūnų lūpų balzamus su bijūnų ekstraktu ir taukmedžių sviestu. Šie kreminiai lūpų balzamai maitina, apsaugo jūsų lūpas (SPF 25), suteikia joms gaivų, natūralų atspalvį. Jos tampa prašmatnios, saldžios ir išraiškingos!

Gamintojo nuotr.

Labai svarbu palaikyti odos jaunatvišką išvaizdą, t.y. drėkinti ją ryte ir vakare. Bijūnų ekstraktas teikia ne tik nepakartojamą aromatą, bet jis yra puikus ingredientas, suteikiantis odai spindesio, ją drėkinantis, koreguojantis veido kontūrus bei mažinantis odos netolygumus. Bijūnų veido priežiūros produktų kolekcija - tai natūralus odos grožis šiandien ir rytoj...

Bijūnų veido priežiūros kolekciją bei kitus „L‘Occitane“ produktus atrasite internetinėje svetainėje www.loccitane.lt

KONKURSAS

Atsakykite į klausimą ir 2 konkurso dalyviams įteiksime bijūnų makiažo prausiklį.

Gamintojo nuotr.

Laimėtojai:

Laimutė Purvinauskienė

Gabija Kansliautytė

Kaip atsiimti prizus, pranešime el. laišku.

Konkursą baigsime gegužės 26 dieną. Prizą prašysime atsiimti redakcijoje Vilniuje.

Užsakymo nr.: PT_71168386

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis