Vyras pagal Zodiako ženklą – sužinok, kuris Tau tinka labiausiai

Žinant, koks yra jūsų Zodiako ženklas, galima daug pasakyti apie jus. Taip pat tai gali padėti pažinti kitą žmogų, ir jį geriau suprasti. Taigi, kokie yra kiekvieno Zodiako ženklo vyrai? Tikimės, kad tai jums bus naudinga, ir padės labiau suprasti kitus.

Vyras Avinas

Avino ženklo vyras - veržlus, impulsyvus, energingas optimistas. Dėl šių savybių jam puikiai sekasi kopti karjeros laiptais ir nesunku atsiskleisti praktiškai bet kokioje veikloje. Šio ženklo vyras tiesiog gimęs būti lyderiu. Jį sunku sustabdyti. Dažniausiai vyrai Avinai pasirenka tokias specialybes, kurios labiau būdingos vyrams nei moterims. Darbe Avinas vyras pasižymi puikia fantazija, geba greitai atrasti gerus sprendimus, todėl jis vertinamas darbdavių. Tiesa Avinas vyras dažnai mėgsta prieštarauti. Jam atrodo, kad tik jis vienas žino atsakymus į visus klausimus, o aplinkinių nuomonės jis dažnai net nelinkęs klausytis.


Avino ženklo vyrui nerūpi ką apie jį pasakys aplinkiniai, jis visada kalba tiesiai, nieko nevyniodamas į vatą, gali būti net šiurkštus ir nesukalbamas mažai pažįstamiems žmonėms. Tačiau vyras Avinas labai vertina tikrus draugus. Turintys draugą Aviną žino, kad juo galima visiškai pasikliauti ir išpasakoti slapčiausius dalykus.


Šio ženklo vyrus jaudina švelni moteriška prigimtis. Tačiau tokios moterys dažnai būna neryžtingos, bejėgės, ar net linkusios meluoti. Tokiu atveju vyro Avino kantrybė gali greitai išsekti, tuo labiau kad tos kantrybės jis mažai ir turi. Įsimylėjęs Avinas yra labai emocionalus, jam sunku nustygti vietoje. Vis dėlto, išlaikyti ilgalaikius santykius su vyru Avinu gali būti gana sudėtinga. Jis užkariautojas ir jeigu tik jaučia, kad tikslas jau pasiektas, jo aistra gali greitai išblėsti, todėl svarbu ją nuolat pakurstyti. Sėkmingiausi santykiai užmezgami su Liūto, Šaulio ar Dvynių ženklo moterimis.


Vyras Jautis

Jaučio ženklo vyrai praktiški, šiek tiek užsispyrę ir labai atsakingi. Jie neskuba priimti sprendimų, tačiau visuomet pasveria, pamatuoja ir pasirenka tinkamai, be to atlieka darbus iki galo, nes jiems labai svarbus būtent rezultatas. Paprastai Jaučio vyras tvirtai stovi ant kojų. Jis vertina jaukų namų židinį, labai mėgsta konfortą ir kitus gyvenimo malonumus. Šio ženklo vyras rūpinasi savo namais – viskas turi būti savo vietose, jauku, švaru, patogu ir estetiška.Jaučio vyrą sunku išvesti iš kantrybės, todėl jis gali dirbti praktiškai bet kokį darbą.


Jaučiai puikiai supranta kitus žmones, todėl draugai juos labai vertina. Jei nutiktų taip, kad supykdytumėte vyrą Jautį, labai tikėtina, kad jis primins... įsiutusį bulių. Vis dėlto, tikimybė išvesti jį iš kantrybės yra labai nedidelė. Šio ženklo atstovų įžeisti nevalia, nes tai gali visiškai nutraukti jūsų bendravimą.


Įsimylėjęs Jautis siekia santykių stabilumo, jis nebijo įsipareigoti, jo meilė ypatinga ir gana pastovi, tik žodžiais jos išreikšti nelabai moka, bet parodo veiksmais. Vyras Jautis jaučia savo mylimosios poreikius ir stengiasi juos patenkinti. Tiesa jis gali būti labai pavydus, nors ir stengiasi to neparodyti. Meilė, šeima ir ištikimybė Jaučio vyrui - didžiulės vertybės, todėl jį išdavusi moteris atleidimo gali ir nesulaukti. Sėkmingiausios Jaučių santuokos – su Vėžio, Mergelės, Skorpiono, Ožiaragio ir Žuvų ženklo moterimis.


Vyras Dvyniai

Dvynių ženklo vyrai - intelektualūs, aktyvūs, žaismingi, šnekūs ir labai smalsūs. Jiems puikiai sekasi veikla, kurioje reikia kažką tyrinėti, atrasti. Šio ženklo vyrui sunku pakęsti monotoniją, todėl neretai jis ieško naujos veiklos, kurioje galėtų išbandyti savo jėgas. Bet kokią, kad ir visai naują sritį Dvynių vyras nesunkiai perpranta.


Šio ženklo vyrai paprastai turi daug draugų, su kuriais leidžia laiką. Bendravimas jiems būtinas kaip oras. Jie negali pakęsti vienatvės, todėl visada mieliau renkasi kompaniją. Dvyniai vyrai – namų gyvybė ir siela, kuri pasirūpina svečiais, palaiko pokalbį tarp šeimos narių ir / ar svečių.


Meilėje vyrai Dvyniai nėra labai aistringi, nesišvaisto dovanomis. Jie lengvai įsimyli, tačiau greitai ir perdega. Jie nėra ypatingai ištikimi, dažnai veda ne vieną kartą, tikėdami, jog nauja jų meilė kur kas karštesnė, tikresnė. Romantikėms šio ženklo vyrai retai palieka neišdildomą įspūdį. Visgi išsilakstęs ir sutikęs savo gyvenimo moterį, Dvynys vyras skirs jai visą savo dėmesį ir mintis. Jeigu Dvynių vyro interesai sutampa su partnerės lūkesčiais, gali būti sukuriama darni šeima. Bet nekalto flirto iš šalies greičiausiai jis neatsisakys. Geriausiai šiems vyrams sekasi santykiai su Avino, Liūto, Svarstyklių ir Vandenio ženklo moterimis.


Vyras Vėžys

Po Vėžio ženklu gimusiems vyrams svarbiausi du dalykai – tai pareiga ir šeima. Šio ženklo atstovai pasižymi puikia intuicija, jiems sekasi įvairiose srityse. Vėžiams geriausiai sekasi darbai, susiję su jūreivyste, leidyba, daile, slauga ir taikomaisiais mokslais.


Vėžiai sunkiai priima kritiką, todėl to reikėtų vengti. Bendraudami su draugais šio ženklo atstovai neretai pažeria puikių idėjų, tačiau jų įgyvendinimą patiki kitiems. Vėžiams nėra svarbu turėti daug draugų, jiems visiškai pakanka kelių artimiausių bičiulių, kuriems visada pagelbės, jei ištiks bėda.


Meilėje Vėžio ženklo atstovai yra labai jautrūs ir lengvai pažeidžiami. Jiems svarbiausia – tarpusavio supratimas ir pagarba. Paprastai būna labai atsidavę savo partnerei ir ištikimi. Sėkmingiausius santykius užmezga su Skorpiono, Jaučio ir Žuvų ženklo moterimis.


Vyras Liūtas

Po Liūto ženklu gimę vyrai paprastai būna labai žavūs ir mėgstantys būti dėmesio centre. O kaip gi kitaip – nepastebėti Liūto tiesiog neįmanoma. Dažnai renkasi tokias profesijos, kurios galėtų užtikrinti šlovę ir populiarumą. Jiems nėra sunku išsikovoti aukštas pareigas, todėl dažnai šio ženklo atstovai vadovauja didelėms kompanijoms. Negali pakęsti nuobodžių žmonių, juos sužavi tik tokios asmenybės, kurios turi ką papasakoti. Liūtams labai svarbios pagyros, jiems sunku priimti kritiką. Meilėje Liūtai labai jautrūs ir aistringi, negailintys savo partnerei komplimentų ir dovanų. Vyras Liūtas dažniausiai būna ištikimas, šeima jam yra vienas svarbiausių dalykų. Tvirčiausi santykiai užmezgami su Avino, Šaulio ir Svarstyklių ženklo moterimis.


Vyras Mergelė

Mergelės ženklo vyrai labai intelektualūs, pasižymintys aštriu protu ir blaiviu mąstymu. Jie gali dirbti įvairiose srityse: pedagogikoje, medicinoje, tiksliuosiuose moksluose. Bendradarbiai vertina Mergelių malonų elgesį ir stropumą, todėl jie itin mėgstami kolegų. Šio ženklo vyrai paprastai turi nemažai gerų draugų, į kuriuos gali kreiptis ištikus bėdai. Meilėje Mergelės elgiasi gana santūriai, neskuba priimti svarbių sprendimų. Neretai bijo nusivilti, todėl kartais vengia įsipareigojimų. Retai žengia pirmą žingsnį, todėl moterys, norinčios sužavėti Mergelės ženklo vyrą, turės pačios pasistengti. Jei užmezgami rimti santykiai, šio ženklo atstovai yra visiškai atsidavę. Tvirčiausias ryšys užmezgamas su Vandenio, Šaulio ir Dvynių ženklo moterimis.


Vyras Svarstyklės

Svarstyklių ženklo vyrai vengia sunkaus fizinio darbo, visada stengiasi nepervargti. Darbas šio ženklo atstovams turi būti prestižinis ir teikti malonumą. Jiems puikiai sekasi dirbti kolektyve, geriausiai atsiskleidžia mene, pedagogikoje, teatre, tačiau taip pat gali atrasti save ir kitose srityse. Bendraudami su draugais Svarstyklių ženklo vyrai moka priimti kompromisus, lengvai nugesina įsiplieskusius ginčus. Bendraudami jie visada išlieka taktiški ir mandagūs. Visada su džiaugsmu padeda savo draugams, į juos galima kreiptis bet kuriuo metu. Meilėje Svarstyklių ženklo vyrai yra romantiški ir jautrūs, jiems svarbesnis dvasinis nei fizinis ryšys. Sėkmingiausius santykius užmezga su Vandenio, Dvynių ir Šaulio ženklo moterimis.


Vyras Skorpionas

Skorpiono ženklo vyras pasižymi tikrų kovotojų savybėmis. Jis žino savo vertę, ir visada kovoja už teisybę. Aplinkiniai Skorpionus neretai kritikuoja dėl per didelio pasitikėjimo savimi, tačiau būtent tai šio ženklo atstovus verčia judėti į priekį. Jų lūkesčiai visada yra labai dideli, ir tai leidžia pasiekti aukštumų įvairiose srityse. Dažnai jie yra tikri darboholikai, ir dirbdami kartais praranda laiko nuovoką. Jie gali tapti puikiais medikais, odontologais, chirurgais ar teismo medicinos ekspertais. Bendraudami su bičiuliais Skorpionai visada yra pasirengę padėti, ir visai nesvarbu, kokių planų turėjo anksčiau. Santykiuose su moterimis Skorpionai yra labai aistringi ir ištikimi. Suradę savo antrąją pusę jie atsiduoda visu savo kūnu ir visa siela. Darniausius santykius užmezga su Vėžiais, Žuvimis ir Mergelėmis.


Vyras Šaulys

Profesinėje srityje Šauliai visada veržiasi į priekį ir nestokoja optimizmo. Pasižymi greita reakcija, puikia iškalba, lengvai susidoroja su labai sudėtingomis užduotimis. Gerai sekasi sritys, kurios susijusios su elektronika, kelionėmis, pedagogika ir žurnalistika. Daug laiko skiria savo darbui, ir dėl to kartais nukenčia asmeninis gyvenimas. Bendraudami su draugais negali kritikos, kuri kartais atrodo labai negailestinga. Jie kalba tai, ką galvoja, todėl bendrauti su jais tikrai nėra sunku. Užmezgę santykius su moterimi Šauliai yra labai reiklūs, vertina interesų bendrumą. Yra labai aistringi meilužiai, ir seksualinių poreikių perteklių neretai nukreipia į kūrybinę veiklą. Tvirčiausius santykius užmezga su Svarstyklių, Avino ir Liūto ženklo moterimis.


Vyras Ožiaragis

Pareigos jausmas Ožiaragiams yra labai būdingas, todėl visus darbus jie atlieka laiku. Nesvarbu, kas nutiktų, galite pasitikėti Ožiaragiu – jis niekada nenuvils, o suklydęs ištaisys savo klaidas. Dažnai laikosi griežtos disciplinos – jei negauna nurodymų, juos susikuria patys. Prieš imdamiesi naujų darbų, Ožiaragiai gerai pasvarsto, ar to tikrai reikia, ir niekada neskuba užmegzti santykių su kitais žmonėmis. Ožiaragiai dažniausiai turi kelis tikrus draugus, jiems nėra būtina turėti būrį pažįstamų. Šio ženklo vyrai dažnai yra labai konservatyvūs, į savo gyvenimą sunkiai įsileidžia naujoves. Jie labai prisirišę prie savo artimųjų, draugams ir šeimos nariams pagelbės nepaisydami savo interesų. Jei užmezga santykius su moterimi, Ožiaragiui svarbu būti palaikomam, ir tuomet, jei jaučiasi saugus, gali visiškai atsiduoti savo partnerei. Paauglystėje ir ankstyvoje jaunystėje Ožiaragiai išlieka gana santūrūs, o sulaukę trisdešimtmečio, tarsi atgimsta iš naujo – tampa aistringesni ir labiau pašėlę. Su Mergelės, Žuvų ir Jaučio ženklo atstovėmis sukuria darniausią šeimą.


Vyras Vandenis

Vandeniai nuolat siekia keisti aplinką ir žmones, todėl nuolat suka galvą, kaip būtų galima tai padaryti. Šio ženklo vyrams svarbiausia ne pinigai, o pasiektas rezultatas, todėl dažnai imasi ir neapmokamos savanoriškos veiklos. Jiems visada įdomu tai, kas yra nauja ir nepatirta, todėl kartais sunku susikoncentruoti į atliekamas užduotis. Bendraudami su draugais Vandeniai yra labai optimistiški, dažnai tampa kompanijos siela. Draugų paprastai turi daug, todėl jiems skiria nemažai savo laiko. Užmezgę santykius su moterimi, Vandeniai nėra labai aistringi, ir kartais atrodo gana šalti. Jiems sunku į savo pasaulį įsileisti meilę, tačiau pralaužti ledus – tikrai įmanoma. Šeimoje Vandeniai yra labai atsidavę ir pasiaukojantys. Darniausią šeimą gali sukurti su Dvynių, Svarstyklių ar Avino ženklo atstovėmis.


Vyras Žuvys

Žuvys visada kovoja už teisybę. Šio ženklo atstovams geriausiai sekasi dirbti bendruomenėje, kurioje galėtų spręsti iškilusias problemas. Žuvų ženklo vyrai yra labai sąžiningi ir pasiaukojantys, todėl yra vertinami kolegų ir draugų. Dažniau vadovaujasi širdimi nei protu, tačiau dėl priimtų sprendimų gailisi retai. Geriausi bičiuliai dažniausiai yra tokio pat išsilavinimo žmonės, užimantys panašias pareigas. Bendraujant jiems visada yra svarbu bendri interesai, todėl draugus ir antrąją pusę renkasi labai atsargiai. Draugų ratas nėra labai platus, tačiau dėl turimų draugų visada gali pasiaukoti. Užmezgę santykius su moterimi neretai nekreipia dėmesio į antrosios pusės trūkumus, per daug nesistengia puoselėti santykių, ir tiesiog plaukia pasroviui. Šio ženklo vyrai yra švelnūs ir romantiški, tuo ir sužavi moteris. Darniausius santykius užmezga su Ožiaragiai, Skorpionais ar Vėžiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis