Lietuvoje – aukštosios juvelyrikos kolekcija

Žinomi žmonės Vilniuje, Žvėryne esančioje ekspozicijų erdvėje susipažino su juvelyrikos namų „Korloff Paris” (Prancūzija) juvelyrikos ekspozicija.

Į išskirtinį vakarą atvyko Lina Anušauskienė, Irena Marozienė, Laima Lavaste, Arturas Feiferas, Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, Birutė Vyšniauskaitė-Atroškienė, Anna Baranova ir kt.

R. Valiulio nuotr.

„Tik vieną dieną Lietuvos žmonės, verslininkai ir žiniasklaidos atstovai turėjo galimybę iš arti susipažinti su itin senas tradicijas turinčiais „Korloff Paris” aukštosios juvelyrikos namais ir apžiūrėti išskirtinę papuošalų ekspoziciją“, – sakė žinoma verslininkė ir galerininkė Tamara Binevič.

R. Valiulio nuotr.

„Paprastai nepraleidžiu progos susipažinti su juvelyrikos ekspozicijomis, nes tai – irgi meno dalis“, - sakė į renginį atvykusi L. Anušauskienė, ką tik apsigynusi kultūros vadybos ir kultūros politikos magistro darbą. Žinomą moterį vilioja juvelyrikos pasaulis dėl savo išliekamosios vertės.

R. Valiulio nuotr.

Renginio metu modelis, vilkėdamas dizainerio Egidijaus Rainio sukurtą vestuvinę suknelę, demonstravo „Korloff Paris” nuotakoms skirtus juvelyrinius dirbinius.

R. Valiulio nuotr.

„Korloff Paris” vardas dažnai siejamas su didžiausiu pasaulyje 88 karatų juoduoju deimantu. Juodasis deimantas yra tarsi kompanijos siela ir simbolis. Kiekvienas „Korloff Paris“ juvelyrinis papuošalas visada savitas ir puikiai atpažįstamas, pažymėtas firminiu logotipu – „K” raide, primenančia drugelį.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis