4 drabužių deriniai savaitgaliui: ir 20+, ir 50+

Šie drabužių deriniai tokie universalūs ir lengvai transformuojami, atsižvelgiant į nuotaiką ir progą, kad tiks ne tik savaitgaliui.

Įvaizdžio atspirties tašku siūlome pasirinkti šviesų lietpaltį (kol kas lietuviška vasara jo irgi prašosi, ypač rytais ir vakare). Šio drabužio detalės, spalva gali atsikartoti ir likusioje aprangoje.

20+

Ką siūlome? Smėlio spalvos lietpaltį, sportinio stiliaus batelius, plačias kelnes, dryžuotą palaidinę, talpią rankinę, keletą akcentų – pavyzdžiui, modernaus stiliaus apyrankę ar akinius margais rėmeliais.

Palaidinė, „Max Mara Weekend“, rankinė, „Balenciaga“, apyrankė, „Marni“, akiniai, „Max Mara“, kelnės, „Maks & Spencer“, lietpaltis, „Burberry“, batai, „TOMS“

Kodėl toks derinys? Ir plačios kelnės, ir dryžiai – šio sezono topas. Kad derinys neatrodytų pernelyg klasiškas (šiek tiek netvarkos aprangoje taip pat stilinga), prie klasikinio stiliaus lietpalčio (galite nešioti prasegtą) aukitės sportinio stiliaus batelius.

30+

Ką siūlome? Ilgą smėlio spalvos laisvo silueto lietpaltį, sportinio stiliaus batelius, ilgas plačias kelnes, dryžuotus marškinius. Akcentai – ilgi auskarai ir nedidelė miesto rankinė.

Palaidinė, „Marina Rinaldi“, rankinė, „Marni“, auskarai, „Marks & Spencer“, kelnės ir lietpaltis, „Marks & Spencer“, batai, „TOMS“

Kodėl toks derinys? Baltos plačios kelnės – ir madinga, ir žavinga detalė, tinkanti ir darbe, ir po darbo. Neslėpkite jų – plačiai rodykite, plačiai atverdamos lietpalčio skvernus. Stilingo atsainumo deriniui suteikia marškiniai atraitotomis rankovėmis, suėmusios plaukus į viršų ar susegusios į netvarkingą kuodelį, vakare stilių pagyvinsite ilgais auskarais ir ant peties užsimetusios nedidelę margą rusvų atspalvių rankinę. Sportinio stiliaus batelius, puikiai tinkančius dieną, vakare galite pakeisti į aukštakulnes basutes.

40+

Ką siūlome? Dramblio kaulo spalvos lietpaltį, tiesaus silueto suknelę, patogias laivutes. Akcentai – išraiškingas kaklo vėrinys ir nuo saulės (bei raukšlių) saugantys stilingi akiniai, roplių odos raštų rankinė, dirželis.

Lietpaltis, „Marks & Spencer“, akiniai, „Marks & Spencer“, suknelė, „Marina Rinaldi“, bateliai, „Melissa“, kaklo vėrinys, „Marni“, diržas, „Sportmax“, rankinė, „Balenciaga“

Kodėl toks derinys? Tokia suknelė – tikras džiaugsmas: tinkama ir dieną dėvėti darbe, ir per pietus į susitikimą, ir netgi į vakaro rendez-vous. Atlaikys viską! Vakare beliks galbūt persiauti batelius ir akinius nuo saulės pakeisti į išraiškingą kaklo vėrinį. Būtent tokie – matomi, stambūs, ryškūs – vėriniai yra šio sezono aktualija.

Roplių odos raštai idealiai tinka solidesnio amžiaus moterims – žinančioms savo vertę ir turinčioms savo charakterį. Tokia detalė niekada neišeis iš mados.

Taip pat siūlome nebijoti dirželio, o lietpalčio rankoves drąsiai atraitoti ir galbūt netgi susegti – aprangai suteiksite lengvo atsainumo ir žaismingumo. O juk vasaros savaitgaliai tokie ir turi būti – laisvi ir neįpareigojantys!

50+

Ką siūlome? Šviesų laisvą (pvz., dramblio kaulo spalvos) lietpaltį, baltą kombinezoną, patogias laivutes. Akcentai – šalikėlis (nuo vėjo ir pasitikėjimui savimi), akiniai nuo saulės (ir kitko), solidi ir kartu šiuolaikiška rankinė su grandine ant peties.

Akiniai, „Marks & Spencer“, skarelė, „Marks & Spencer“, rankinė, „Marina Rinaldi“, lietpaltis, „Marks & Spencer“, bateliai, „Melissa“, kaklo papuošalas, „Marni“, kombinezonas, „Marks & Spencer“

Kodėl toks derinys? Nors kartą pamėginkite, ir nustebsite, koks patogus drabužis yra kombinezonas. Ypač vasarą, kai nori kuo mažiau laiko praleisti medituojant prie spintos, o daugiau – lauke, gryname ore ar kokiame vakarėlyje po atviru dangumi. Iškirptę reguliuokite pagal tai, kaip jaučiatės. Ant viršaus galite užsimesti laisvesnį švarką (tačiau su aiškia pečių linija) ar kardiganą.
Sušalti neleis vadinamasis oversized tipo lietpaltis, šalikėlis (jis – tikras aukso amžiaus moterų sąjungininkas!).

Jei nestokojate drąsos ir originalumo, ir ypač jei turite grakštų ilgą kaklą, drąsiai dėmesį į save atkreipkite originaliu kaklo vėriniu. Patogios laivutės saugos kojas ir nuo netikėtai užklupusio lietaus, ir nuo nuospaudų. O smaili batų nosis optiškai ilgina ir grakština pėdą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis