Dizainerės R. Piekautaitės pasiūlymai: kokias sukneles vilkėti per vasaros šventes? (FOTO)

Vasara – įvairių progų, kokteilių ir kitokių smagių švenčių laikas. Dizainerė Ramunė Piekautaitė sukūrė specialią kokteilių suknelių kolekciją vasarai ir mielai dalijasi idėjomis, kaip puoštis per vasaros vakarėlius.

Kadangi vasara – gana aktyvus metas, tai ir įvaizdis turėtų būti veržlus, gaivus, jaunatviškas, tačiau elegantiškas. Būtent elegancija visuomet buvo ir yra svarbiausias dizainerės R. Piekautaitės suknelių bruožas.

Dar vienas vasaros suknelių bruožas – lengvumas. Jį paprasčiausia sukurti pasitelkiant lengvus laisvus siluetus ir šilką. Šis audinys taip pat neatsiejamas nuo dizainerės kūrybos ir, žinoma, vasaros.

Iš Ramunės Piekautaitės mados namų archyvo („Pix studija“ nuotr.)

R. Piekautaitė vasarą šilką siūlo derinti su nėriniais. Žaismingumo arba rafinuotumo įvaizdžiui suteikia juodi akcentai – veliūriniai kaspinai (jais perrišta apnuoginta nugara), burbulai.

Iš Ramunės Piekautaitės mados namų archyvo („Pix studija“ nuotr.)

Šios vasaros spalvos – mėlyna, žydra, balta, pastelinė rožinė. Jos suteikia lengvumo ir tyrumo, be to, yra tinkamiausios romantiškam R. Piekautaitės suknelių stiliui. Pačios suknelės gana minimalistinės (paliekama vietos fantazijai pačioms parenkant ir derinant aksesuarus). Tiesa, suknelėms su pridėtinėmis nėrinių petnešomis ar dekoruotoms burbulais jokių papildomų akcentų ir nebereikia, nebent priderinti įspūdingus batelius.

Iš Ramunės Piekautaitės mados namų archyvo („Pix studija“ nuotr.)

O įdomiausia tai, kad šios suknelės tinka ir žaismingai nusiteikusiai ir intriguoti apranga mėgstančiai panelei, ir elegantiškai, gracingai moteriai. Vienas galbūt sužavės lengvomis klostėmis vilnijanti ir nuogą koją valiūkiškai apnuoginanti suknelė, kitas – griežtesnių formų, su plačiomis, sparnus primenančiomis rankovėmis.

Iš Ramunės Piekautaitės mados namų archyvo („Pix studija“ nuotr.)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis