2 netikėti mados sugrįžimai, pelnę stileivų simpatijas

Šįmet mada žvilgtelėjo į pralėkusius dešimtmečius ir pasiūlė iš naujo įvertinti kadaise pamėgtus drabužius. Dvi tendencijos šiandien jau užkariavo daugybės moterų širdis.

XX a. pirmoje pusėje dizaineriai pamėtėjo šilkinių suknelių, prabangių kimono madą. Tokie apdarai atrodė itin moteriškai ir aristokratiškai, o su laiku šilku žvilgančios naktinukų tipo suknelės tapo Holivudo žvaigždžių favoritėmis. Šiandien pižaminiai kelnių kostiumai ir suknutės-naktinukai yra viena populiariausių vasaros tendencijų, tinkama ne tik vakarui, bet ir kasdienai.

PIŽAMŲ KOSTIUMAI

Dažniausiai pižamos tipo kostiumas - tai plačios kelnės ir susiaučiamas kimono apsiaustėlis. Bet garsūs mados namai ragina vilkėti modelius dar panašesnius į tikras šilkines pižamas.

AFP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Vakarui šie kelnių kostiumai tiks puikiai, ypač jei prie jų derinsite aukštakulnes basutes ir puošnią delninukę. Tačiau kasdienai tokį komplektėlį verčiau išskaidyti. Kelnes mūvėkite prie klasikinių marškinių, trikotažinių marškinėlių ar plazdančių palaidinių. O šilko apsiaustėlius derinkite su prigludusiomis suknelėmis, džinsais, šortais ir kitais laisvalaikio drabužiais.

AFP/Scanpix nuotr.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

NAKTINUKŲ SUKNELĖS

Naktinukus primenančios suknelės atrodo gundančiai, tačiau prastas audinys, pasiuvimas ar netinkamai parinkti aksesuarai gali sukurti senamadiškumo įspūdį. Šįmet vienos madingiausių - plonomis petnešėlėmis prilaikomos šilko suknutės su nėriniais.

AFP/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Klaida, kurios reikėtų vengti, naktinukų suknelės ir netinkamas apatinis trikotažas. Daugybė garsenybių po tokiomis suknelėmis išvis atsisako segėti liemenėles, kitos renkasi labai delikačias ir romantiškas. Tačiau jokių perregimų petnešėlių, suknelei priešingos arba kūno spalvos liemenėlių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Ryški vasaros sezono tendencija - drabužių sluoksniavimas. Nesuklysite po naktinukų tipo suknele vilkėdama sportinio stiliaus kasdienius marškinėlius, (T-shirt), klasikinius baltus marškinius ar plonytį golfą.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis