Garsioms moterims - laukinė prigimtis

Žinomos Lietuvos moterys vasariškoje fotosesijoje atskleidė laukinę savo prigimtį.

Keturios garsios Lietuvos gražuolės – aktorė Sandra Daukšaitė, dainininkė Eglė Jakštytė, buvusi TV laidų vedėja Neringa Mažeikienė ir modelis Solveiga Mykolaitytė – patekusios į patyrusios mezoterapeutės ir vizažistės Rasos Marozienės rankas išlaisvino savo laukinę pusę ir virto tikromis mūzomis. Jos dalyvavo išskirtinėje fotosesijoje, surengtoje Raudondvario dvare.

TomasFoto nuotr.

Pasak mezoterapeutės ir vizažo meistrės Rasos Marozienės, idėja fotosesijai buvo ilgai brandinta: „Jau labai seniai brandinau šią idėją, bet vis neturėjau laiko ją įgyvendinti. Norėjau kažko ypač ryškaus, pasišiaušusių plaukų, gamtos motyvų – kad moterys atrodytų it laukinės. Kadangi dabar makiaže tendencingas natūralumas, apie tai labai daug kalbama ir rašoma, aš norėjau padaryti šiek tiek kitaip ir tą natūralumą atskleisti emocijoje ir nuotaikoje. Norėjau išlaisvinti laukinę moterų pusę ir spalvomis sulieti jas su gamta“, – pasakojo vizažistė.

TomasFoto nuotr.

Savo idėjai įgyvendinti ji pakvietė keturias garsias Lietuvos moteris – aktorę ir laidų vedėją Sandrą Daukšaitę, dainininkę Eglę Jakštytę, modelį Solveigą Mykolaitytę ir buvusią TV laidų vedėją Neringą Mažeikienę.

Organizatorių nuotr.

„Šias moteris pasirinkau todėl, kad jos puikiai atspindėjo mano viziją – jos visos labai skirtingos. Tai daro fotosesiją įdomesnę“, – teigė R. Marozienė, įspūdingo grožio moteris padabinusi vasariškų spalvų šešėliais, gamtos motyvų turinčiomis blakstienomis ir ryškiomis lūpomis. Žinomas gražuoles, pasipuošusias lietuvių dizainerių parduotuvės „Naked“ suknelėmis, įamžino profesionalus tomasfoto.lt fotografas.

TomasFoto nuotr.

Anot vizažistės, makiažai žinomoms gražuolėms buvo daromi norint pabrėžti jų laukinį grožį ir santykį su gamta: „Vienareikšmiškai manau, kad moters grožis yra susijęs su gamta. Juk tai net spalviškai matosi – žiemą renkamės ne tik kitokį drabužį, bet ir lūpdažį, nei vasarą. Šiltuoju metų laiku moteris nubunda ir vidumi, todėl renkasi ryškias spalvas. Tą norėjau parodyti fotosesijoje – būtent per spalvingumą moterį priartinti prie gamtos“.

Organizatorių nuotr.

Rasos teigimu, šiuo metu pasaulyje ypač tendencingas natūralumas: „Dabar makiaže madingas skaistumas, minimalizmas, natūralumas. Ryškios paliekamos tik lūpos. Manau, kad natūralumas moteriai yra labai svarbus, nes kuo toliau, tuo mažiau jo lieka. Tačiau pasaulyje jis vėl tampa populiarus. Net Rusijoje, kur buvo labai akivaizdus tas perspausto grožio kultas, grįžtama prie natūralių blakstienų ir dviejų kasyčių. Neišvengiamai tai atkeliaus ir į Lietuvą, tik teks dar šiek tiek palaukti“ – savo įžvalgomis dalijosi moteris.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis