10 mados netikėtumų, kuriuos renkasi paryžietės

Originalus stilius šįmet vertinamas labiau nei madingi, bet štampuojami deriniai. Žinoma, ieškodama išskirtinumo neturėtumėte persistengti, tačiau kartais ryžtis eksperimentams tikrai verta.

1. Prie vakarinės suknelės derinkite ne puošnią delninę, o pintą iš šiaudų. Vasarą tokios labai madingos, o prie šventiško įvaizdžio atrodo netikėtai, bet ne prasčiau už vakarinį rankinuką.

Vida Press nuotr.

2. Prie kasdienių džinsų avėkite ne sportinius batelius, o dabintas basutes. Toks ansamblis tiks ne tik dienai, bet ir vakarėliui.

Vida Press nuotr.

3. Prie blizgaus megztinio mūvėkite klasikines vyriško tipo kelnes. Toks derinys atrodys solidžiai ir prabangiai.

Vida Press nuotr.

4. Prie tiesaus pieštuko silueto sijono avėkite balerinų tipo batelius. Rinkitės smailesniu priekiu, tuomet įvaizdis bus elegantiškesnis.

Vida Press nuotr.

5. Prie kasdienių trikotažinių marškinėlių su užrašais, rokenrolo stiliaus emblemomis arba odinių drabužių derinkite klasikinius papuošalus, pavyzdžiui, perlų vėrinį. Perlai atrodys originaliai ir moderniai.

Vida Press nuotr.

6. Jei vilkite elegantišką klasikinį švarką, rinkitės kontrastingus aksesuarus. Puikiai tiks sportinio stiliaus bateliai - tiek drobiniai, tiek iš odos siūti kedai.

Vida Press nuotr.

7. Šįmet itin madingas džinso audinys. Suteikite denimo marškiniams intrigos, prie jų dienos metu derindama spalvingų kristalų vėrinį.

Vida Press nuotr.

Papuošalai iš net-a-porter.com., gamintojų nuotr.

8. Anksčiau sakyta, kad prie tam tikros avalynė mūvėti kojinių nevalia. Pamirškite tai. Prie aukštakulnių basučių ar mokasinų tipo batelių drąsiai mūvėkite kojinaites. Galite rinktis nebūtinai baltas, bet įdomesnes.

Vida Press nuotr.

9. Jei rengiatės dalyvauti vakarėlyje, atsisakykite pėdas varginančių aukštakulnių. Rinkitės neįprastą vakarinės suknelės ir įsispiriamų basučių (plokščiapadžių arba vidutinio aukščio pakulne) ansamblį.

Vida Press nuotr.

10. Vėsesnę dieną prie lengvo audinio gėlėmis margintos suknelės avėkite baikerių stiliaus aulinukus. Romantikos ir roko kontrastas kurs efektingą įvaizdį.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis