3 sveiki ir skanūs kokteiliai gražiai odai

Daržovių ir vaisių kokteiliai gali tarnauti ne tik kaip sveikas desertas, bet ir norint išsaugoti ar atgaivinti odos grožį. Kasdien išgeriant po vieną kokteilį jau po mėnesio pastebėsite, kad oda tapo skaistesnė ir elastingesnė.

Burokėlių ir apelsinų kokteilis

Reikės: vieno nedidelio burokėlio, vieno granatų vaisiaus, vieno apelsino ir poros kopūsto lapų. Šis kokteilis – tikra jaunystės bomba. Granatuose ir burokėliuose daug antioksidantų, kurie apsaugo odą nuo raukšlių. Apelsinuose daug vitamino C, kuris būtinas odos skaistumui, o kopūsto lapuose apstu vitamino K, kuris saugo odos elastingumą.

7 daržovių kokteilis

Reikės: dviejų kopūsto lapų, saujos petražolių, saliero koto, vienos morkos, pusės saldžiosios paprikos, vieno pomidoro ir brokolio, telpančio į saują. Šis kokteilis turi daugybę naudingų medžiagų ir vitaminų. Jį itin patartina gerti visiems ilgas valandas sėdintiems priešais kompiuterio ekraną, miegantiems mažiau nei 6 valandas ir mažai būnantiems lauke.

Morkų, špinatų ir petražolių kokteilis

Reikės: keturių vidutinių morkų, saujos špinatų, saujos petražolių ir pusės didesnio obuolio. Šis kokteilis suteiks skaistumo visiems odos tipams. Petražolės stimuliuoja limfos tekėjimą ir neleidžia organizmui kaupti per daug vandens. Špinatuose gausu vitamino F, kuris neleidžia odai išsausėti, padeda jei šerpetoja. Taip pat šiuose žaliuose lapeliuose gausu geležies, gurios trūkstant oda atrodo blyški.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis