Ką susipakuoti į dalykinės kelionės lagaminą

Atostogų kelionių metas jau baigiasi, tačiau verslo kelionės sezonų neturi. Ką susidėti į lagaminą moteriai, kuri nenori apsikrauti sunkiais nešuliais, o atrodyti dalykiškai ir gražiai – tiesiog privalu.

Gyvenimą lengvina technologijos

Kelionėse svarbiausia patogumas. Kaip jį užsitikrinti? Rinktis technologijas.

Kai kurie drabužių prekių ženklai sukuria netgi atskiras kelioninių drabužių kolekcijas. Jie investuoja į audinius, kurie itin patogūs ir kelia kuo mažiau rūpesčių kelionės metu.

Pavyzdžiui, „Ivo Nikkolo“ dizaineriai du kartu per metus pristato kolekcijas „Travel“. 100 proc. itališka vilna čia apdorojama taip, kad audinys tampa neglamžus – nei lagamine, nei jį dėvint. Drabužiai taip suderinti tarpusavyje, kad skirtingus derinius – susitikimui ar vakarienei – susikurti galima vos iš kelių drabužių.

Dalis drabužių siuvami iš vilnonio krepo, primenančio megztą audinį. Tokie švarkeliai atrodo taip pat dalykiškai, tik dėvėti juos kur kas patogiau.

Ivo Nikkolo, 2016

Netikėti, bet patogūs deriniai

Šąlant, „Ivo Nikkolo“ dizaineriai rekomenduoja drąsiai derinti klasikinį vilnonį paltą ir ploną pūkinę striukę po juo. Šis modernus derinys ypač pravers, kai, pavyzdžiui, šaltas rytas Vilniuje ir saulėta popietė Londone.

Ivo Nikkolo, 2016

Prie dalykinių drabužių drąsiai galite derinti modernius sportinius batelius. Tai viena patogiausių ir karščiausių pasaulinės mados tendencijų.

Ivo Nikkolo, 2016

Modernus ir madingas derinys – kelnės ir suknelė. Patogu ir elegantiška.

Ivo Nikkolo, 2016

Manote, kad puskojinės ir bateliai yra kažkas baisaus? Nieko panašaus. Tai viena ryškiausių mados tendencijų jau įsigalėjusi mados megapoliuose.

Ivo Nikkolo, 2016

Praktiški „Ivo Nikkolo“ dizainerių patarimai besiruošiant į verslo kelionę:

* Į lagaminą dėkite tik tuos drabužius, kurie dera tarpusavyje.

* Iš anksto apgalvokite progas ir pasirinkite joms tinkamus drabužius.

* Jei įmanoma, rinkitės dalykinius kostiumėlius ar sukneles iš trikotažinio ar kito tampraus audinio. Jie kelionėje įgauna aukso vertę – nevaržo judesių, nesiglamžo, atrodo dalykiškai ir atitinka etiketo reikalavimus.

* „Ivo Nikkolo“ Travel kolekcijoje yra ir palaidinių iš nesiglamžančios medvilnės.

* Jei šalyje, į kurią skrendate vyrauja kitokie orai, nebijokite po vilnoniu paltu pasivilkti lengvą ploną pūkinę striukę. Atrodysite moderniai, jausitės komfortabiliai, nes nuskridusi galėsite lengvai „nusisluoksniuoti“.

Kolekcija:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis