Didžiausia mados mugė Lietuvoje kviečia užsukti

Jau rytoj prasideda didžiausia mados mugė Lietuvoje „Fashion bazaar“, kuri net tris dienas įsikurs Vilniaus parodų ir kongresų centre Litexpo 4 salėje ir 3 salės fojė.

Siekiant suvienyti visus mados ir stiliaus mylėtojus, per tris sales susiburs 400 dalyvių iš 25 pasaulio šalių, tarp kurių ir garsių Lietuvos žmonių kūriniai.

Organizatorių nuotr.

Mugės organizatorė Meda Kišonė džiaugiasi, kad organizuojamas „Fashion bazaar“ renginys sulaukė ypač didelio dėmesio: „Šiais metais, kaip ir praeitais, bendradarbiausime su tarptautine aprangos ir tekstilės paroda „Baltic Fashion&Textile Vilnius“, kuri įsikurs 3 ir 5 salėse, taip pat bendradarbiaujame su „Coffee Inn“, kuriuos aplankę vaišinsitės skaniausia kava. Renginio partneriai žaidimų kambarys ir ledainė „Kikilio lizdas“ visas tris dienas rūpinsis mažųjų stileivų užimtumu, o atvykę penktadienį lankytojai turės galimybę susitikti su A-TWINS komandos lyderiais Andriumi ir Anatolijumi, kurie parodys kaip gražiai susišukuoti ir kvies į netradicinį mados renginį „Exit To The City“.

Organizatorių nuotr.

Mados mugė neliko nepastebėta ir tarp Lietuvoje gerai žinomų veidų. Meda atkreipia dėmesį, kad šalyje įdomius, išskirtinius ir originalius gaminius kuriančių žmonių gretos didėja, o tarp jų ir save šioje srityje atradusių įžymių asmenybių tokių kaip: Aistis Mickevičius, kurio kvepalų liniją „FUMparFUM“ galėsite įsigyti renginyje, Ieva Mackevičienė su prekės ženklu „Say Yes To Mom“ skirtu visai šeimai bei išskirtinumu ir originalumu pasižyminčiais Shorenos Janiashvili kurtais mezginiais „DeaChione“.

Organizatorių nuotr.

„Fashion bazaar mados mugė pirmasis tokio tipo renginys, turintis savitą koncepciją ir labai smagu, kad dizaineriai bei kūrėjai renkasi būtent mus ir lieka patenkinti“ – teigia mugės organizatorė. Todėl jau dvyliktą kartą organizuojama mugė bus dar didesnė ir įdomesnė. Lankytojų lauks jau pamėgti bei nauji prekės ženklai tarp kurių: Diana Paukštytė, Buboo, Coaty Coat, Zefyras, Baltos Meškos, Freshdeli, Trepsiukas, Smells like Spells, Nice Idea, Monomy, Sirena, Kotè, TERDECO, Vilma Statkuvienė ir kt.

Organizatorių nuotr.

Nemokamoje mados mugėje „Fashion bazaar“ verta apsilankyti ne tik dėl susibūrusių populiarių prekės ženklų vienoje vietoje, bet ir dėl gundančių nuolaidų ir staigmenų viso renginio metu, o renginio partneriai paruošę konkursus, žaidimus bei seminarus pasirūpins, kad veiklos ir geros nuotaikos netrūktų visai dienai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis