Grožio specialistai išduoda švytinčios odos paslaptis

„Pirmą kartą susitinkame su žmonėmis viešoje erdvėje, norime susipažinti su klientais. Specialiai šiai progai sukūrėme interaktyvų lašą, kurį pavadinome eksploratoriumu“, - sakė „Bioderma“ marketingo ir rinkodaros vadovė Lina Mikalkėnė.

Projekto idėja kilo iš pokalbių su žmonėmis, kuomet jie, kalbėdami apie odą, vieną iš pagrindinių odos poreikių išskyrė odos švytėjimą. Ir visai nesvarbu ar žmogus turi jautrią, sausą, riebią ar į aknę linkusią odą – visi nori, jog oda švytėtų ir atrodytų sveikai.

„Hydrabio“ linijos produktai tinka beveik kiekvienam iš odos tipų. Nes išgertas vandens kiekis negarantuoja odos švytėjimo ir ją reikia drėkinti iš išorės kremų bei serumų pagalba.

Organizatorių nuotr.

Idėja sukurti interaktyvų lašą su edukaciniu testu, vandens instaliacijomis bei poilsio zona kilo siekiant padėti žmonėms suprasti bei pajusti vandens judėjimo galią. Vandens, kuris yra tiek pat svarbus žemei, augalams ir mūsų odai.

Organizatorių nuotr.

Sveikoje odoje vanduo nuolat juda – per 1 s tarp ląstelių pernešama 3 mlrd. vandens molekulių! Vanduo odoje juda specialiais vandens kanalais – akvaporinais – esančiais ląstelių membranose. Šių vandens kanalų aktyvumas yra tiesiogiai susijęs su pernešamu vandens kiekiu odoje: kuo daugiau vandens prateka akvaporinais, tuo vandens cirkuliacija odoje yra intensyvesnė. Vanduo perneša odos ląstelėms reikalingas maisto medžiagas ir taip užtikrina odos gyvybingumą. Gyvybinga oda švyti, yra skaisti, elastinga ir švelni.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis