Ką daryti, kad makiažas išliktų iki vakaro. Vizažisto patarimai

Grožiui neabejingos moterys džiūgauja - Lietuvą pasiekė vizažistų bei blogerių mėgstama dekoratyvinė kosmetika „Smashbox“.

Kaip pasakojo makiažo ekpertu Sebastianas Grazdikas, idėja sukurti makiažo priemones kilo Los Andželo fotografui, kuris vis nebuvo patenkintas tuo, kaip modelių makiažas atsispindi nuotraukose. Taip ir gimė kosmetika, kuri puikia atrodo ne tik gatvėje, kambaryje esant dirbtiniam apšvietimui, bet ir viską išryškinančioje fotostudijoje.

DELFI / Domantas Pipas

„Svarbiausi „Smashbox“ produktai yra makiažo pagrindai, - pasakojo S. Grazdikas, - kurių yra per 10 rūšių. Jie skirti užpildyti raukšleles, paslėpti poras, spuogelius, paakiams, kad makiažas lengviau pasidengtų.“

DELFI / Domantas Pipas

Atlikdamas makiažą meistras naudojo vandens makiažo pagrindą, kuriuo rekomendavo ir užbaigti makiažą - taip jį užtvirtinant. Be to, pastebėjo, šitokią bazę galima nešiotis rankinėje ir dienos metu papurškus ant veido atgaivinti makiažą, suteikti šviežumo.

DELFI / Domantas Pipas

„Tai turbūt populiariausia makiažo bazė pasaulyje,“ - pastebėjo vizažistas.

O antai paakių makiažo bazė gali tarnauti ir kaip drėkinamasis kremas, padedantis išsilaikyti makiažui visą dieną, ir kaip serumas vakare patepus paakius prieš miegą. Be to, jis tinka ir lūpoms.

DELFI / Domantas Pipas

Makiažo pagrindas, maskuoklis, mineralinė pudra - produktai, kurie užtikrina, kad makiažas gražiai atrodys ir ryte, ir vakare. Jei kyla klausimas, kaip naudotis kuria nors priemone, youtube'o, instagrame'o aplinkose netrūksta pamokėlių, ką ir kur tepti, naudoti.

DELFI / Domantas Pipas

Akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis