Profesionalus keliautojas: Druskininkų "Pušynas" nustebino ne tik interjeru

Dažnas stereotipas, kad viešbutis reikalingas tik pernakvoti, o jo vieta nėra ypatingai svarbi. Ar nedideli viešbučiai turi kuo nustebinti?

Viešbutis „Pušynas“ pasitinka įsikūręs pačiame miesto centre. Pro viešbučio langus matyti autentiška, naktį nuostabiai apšviesta neogotikinio stiliaus Druskininkų bažnyčia. Greta – Druskonio ežeras ir pėsčiųjų alėja, kuria eidami už poros minučių būsite Druskininkų vandens parke, gydyklose ar prie Lynų keltuvo.

3 žvaigždučių viešbučio siūlomas paslaugas ir patogumus rasite 69 įvairaus tipo ir standarto kambariuose. Vienu metu viešbutyje gali viešėti iki 150 svečių. Atvykus į viešbutį derėtų pasirinkti vieną iš programų: poilsinę–pramoginę arba gydomąją.

Puiki vieta romantiškam savaitgaliui

Įžengus per paradines duris mane pasitiko besišypsanti administratorė, o į akis iš karto krito išskirtinis interjeras, papuoštas šviečiančiais paveikslais, vaizduojančiais medžius. Pirmame aukšte šalia viešbučio informacijos įsikūręs ir nedidelis jaukus restoranas.

Man „Pušynas“ pasirodė skirtas žmonėms, norintiems praleisti romantišką savaitgalį ar pasimėgauti sveikatingumo programomis. Viešbutyje, žinoma, sutikau nemažai svečių nusiteikusių leisti aktyvų laisvalaikį: aplankyti vandens pramogų parką ar „Snow areną“. Taip pat pastebėjau, kad viešbutyje nuolat vyksta fotografijos, tapybos parodos. Restorane savaitgaliais organizuojami įvairūs muzikos vakarai, kurie viešbučio svečiams yra nemokami.

Tiesa, iš karto noriu pasakyti, kad pripratusius prie naujų Lietuvos viešbučių, gali nustebinti nuo senesnių laikų išlikęs interjeras. Kai kuri įranga taip pat patyrusi tam tikrą metų naštą.

Aptarnaujančiam personalui esminių priekaištų neturiu. Vis dėlto, nusiteikus atispalaiduoti ir pasikrauti teigiamos energijos, norėtųsi aplink matyti daugiau šypsenų ir geros nuotaikos.

Draugiškas kainos ir kokybės santykis

„Pušyno“ viešbučio restorane malonią atmosferą sukuria ne tik originalus interjeras, tačiau ir nuolat skambanti Rod Stewart ir panašių atlikėjų muzika. Draugiškame kainos ir kokybės santykiu meniu galima rinktis europietiškos ir lietuviškos virtuvės patiekalus.

Pusryčiams, kaip ir daugumoje viešbučių – švediškas stalas, kur rasite nuo salotų baro iki kiaušinienės ir blynelių. Galima teigti, kad gausūs „Pušyno“ pusryčiai prilygsta net keturių žvaigždučių viešbučiams.

Iš išorės viešbutis primena didžiulį pušies kankorėžį. Išskirtinis dalykas – visi viešbučio kambariai yra su balkonais. Kalbant apie kainos ir kokybės santykį pastarasis tikrai daugiau nei deramas.

Vanduo – iš Negyvosios jūros

SPA centras įsikūręs viešbučio cokoliniame aukšte. Čia be įvairių kūno ir veido priežiūros procedūrų įrengtas garinės pirties ir sūkurinės vonios kompleksas.

SPA centro darbuotojai didžiuojasi, kad tai vienintelė vieta Druskininkuose ir viena iš kelių visoje Lietuvoje, savo svečiams siūlanti pasimėgauti natūralaus Negyvosios jūros vandens bei purvo procedūromis.

Šis gydomąsias savybes turintis vanduo ir purvas į viešbutį atgabenami tiesiai iš Izraelio. Laukdamas tarp procedūrų perskaičiau, kad, remiantis moksliniais šaltiniais, Negyvoji jūra yra vienintelis vandens telkinys pasaulyje, kuriame pakanka mineralų žmogaus organizmui paveikti.

Kitaip tariant, šios terapijos metu organizmas gauna visus reikalingus mineralus, atpalaiduoja raumenis, ramina nervų sistemą ir spartina medžiagų apykaitą ląstelėse.

Negyvosios jūros vandens baseine nieko daryti nereikėjo. Pakako panirti į vandenį, atsipalaiduoti ir įsiklausyti į specialistų rekomendacijas. Patirtas jausmas plūduriuojant ir stengiantis išsilaikyti paviršiuje privertė pasijausti kosmonautu. Kosmonautu gerąja prasme – dėl nesvarumo būsenos jautiesi tarsi kosmose. Nuostabus jausmas, užpildantis organizmą gera nuotaika ir teigiama emocija. Vienas pastebėjimas – saugokite akis nuo vandens, nes druskos koncentracija išties labai didelė.

Apskritai „Pušyno“ SPA centras yra šauni vieta, tik gaila kad vietos čia nėra daug ir vienu metu gali tilpti ribotas poilsiaujančių skaičius.

Pirtyje – užkandžiai ir gėrimai

Ne paslaptis, kad sūkurinė vonia geriausia priemonė jaučiant fizinį nuovargį ar įtampą. Smagioji dalis, kad iš anksto suderinus apsilankymo laiką garinės pirties ir sūkurinės vonios komplekse, čia galima užsisakyti nedidelius užkandžius ir gėrimus. Ar gi ne tobula?!

Nuolaidos pramogoms mieste

Maloniai nustebino, kad apsistojusiems viešbutyje svečiams „Pušynas“ taiko specialias 10 proc. nuolaidas: Druskininkų vandens parke, Druskininkų miesto gydykloje, „ONE nuotykių parke“, Druskininkų slidinėjimo trasoje „Snow Arena“.

„Pušyne“ dirbantis personalas pristatydamas pažintines ekskursijas ir pramogas pasiūlė išbandyti ir Lynų keltuvą, po kurio neatsispyriau ir Druskininkų vandens parkui.

Reziumuodamas, ko gero, galėčiau pasakyti – maži nekasdieniniai džiaugsmai daro gyvenimą laimingesnį.

Svajonių darbą siūlęs projektas „Profesionalus atostogautojas“ – patrauklių atostogų pasiūlymų tinklalapio Noriunoriunoriu.lt ir personalo atrankos bendrovės „CV Online“ kartu rengtas konkursas. Jį laimėjo kaunietis Saulius Kromalcas, įveikęs daugiau 600 konkurentų. Jis ir dar keli gerai atrankoje pasirodę konkurso dalyviai vasarą turėjo galimybę išbandyti daug įspūdingų atostogų pasiūlymų Lietuvoje ir Latvijoje.

Dabar profesionalūs atostogautojai dalijasi savo atostogų įspūdžiais su skaitytojais savo parengtuose tekstuose ir video.

Užsakymo nr.: PT_72680326

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis