Geriausių kalėdinių dovanų sąrašas iš „C&D Style“

Ir atėjo ponas lapkritis su netikėtomis dovanomis - sniegu ir lengvu šaltuku. Kol žolę dengia šerkšnas, norime to ar ne, mintyse ima skambėti kalėdinės dainos ir dėliotis dovanų sąrašas.

Koks gi malonus tas rūpestis galvoti kaip šiemet papuošime namus, kuo nustebinsime artimuosius ir ar buvome pakankamai geri praėjusiais metais ir rasime išsvajotas dovanas po Kalėdų eglute.

Kai už lango ilgėja tamūs vakarai, daugelį užvaldo noras namus norisi puošti ryškiomis, tviskančiomis spalvomis, įsižiebia stebuklingos švieselės, o uoslę ima kutenti karštų sausainių aromatas. Papuošta eglutė – vienas svarbiausių šventinių aksesuarų, sulaukiantis ypatingo dėmesio. C&D Style šiais metais pasakoja smaragdinio dvaro istoriją ir kviečia pagrindiniam švenčių simboliui suteikti ramybės, elegancijos įspūdį ir puošti baltos ir smaragdo spalvos burbulais, žėrinčiais ledo varvekliais, elegantiškomis balerinomis bei baltais paukšteliais.

Organizatorių nuotr.

Jei norisi naujų vėjų ir idėjų, eglutę galite puošti miško pasakų gyventojais, kurie į jūsų namus sugrąžins vaikystės akimirkas. Minkštučiai, pūkuoti žvėreliai svečiams veiduose pieš šypseną ir sukurs puikiai nuotaiką!

Organizatorių nuotr.

Šventinis stalas šiais metais išlieka elegantiškas ir subtiliai prabangus. Ateinantys Ugninio Gaidžio metai diktuoja ir spalvas, kurios turėtų dominuoti namų interjere. Į savo spalvų pastelę įpinkite ir ugningų, raudonų atspalvių. Tam puikiai tiktų dirbtinės šermukšnių uogos, ryškiaspalvės žvakidės, tekstiliniai takeliai, servetėlės, raudonos juostelės ar kiti aksesuarai.

Organizatorių nuotr.

Porcelianinė VISTA ALEGRE kolekcija „Domo Gold“ turbūt tinkamiausia šventiniam stalui. Klasikinis dizainas, elegantiškos formos bei subtilus aukso spalvos dekoras Jūsų namams suteiks nepamirštamas akimirkas. Prie šios kolekcijos puikiai derės tauraus „Bohemia“ krištolo taurės, vazos, dubenys. O užburiančiai nuotaikai sukurti rinkitės kvapniąsias „Riverdale“ žvakes, kurių plati spalvų paletė leis atrasti būtent tai, ko reikia Jūsų namams. Tegul Jūsų puikus skonis suteikia peno ne tik akims, bet ir uoslei.

Organizatorių nuotr.

Pasirūpinus namais, kyla klausimas ką rasime ir ką patys padėsime po Kalėdų eglute. Dovanų paieška nėra sunki užduotis, jei ją patikėsite C&D Style dirbančioms konsultantėms. Jos mielai jums padės išrinkti dovaną žmogui, kuris liks nustebintas ir pamalonintas.
Bet kurį vyrą galite pradžiuginti jau klasika tapusiu „Bohemia“ krištolo rinkiniu, dailiais rėmeliais su artimųjų nuotrauka. Rafinuotam, išsilavinusiam vyrui dovanokite dalelę mokslo, neatrastų kraštų simbolį – gaublį.

Organizatorių nuotr.

Moteris, merginas lengvai nudžiuginsite elegantišku, Londono žavesiu alsuojančiu puodeliu su lėkštele ar kasdien praversiančiu darbo kalendoriumi. Dovanų topų viršūnėje vis dar karaliauja įvairios papuošalų, aksesuarų dėžutės ir laikikliai, kurių šiemet C&D Style salonuose yra pačių įvairiausių.

Organizatorių nuotr.

Ir kokie gi dovanų sąrašai be prancūziškos kosmetikos „Le Couvent des Minimes“. Kosmetika pagaminta pagal autentiškus vienuolių receptus, lepina maloniais prisilietimais ir aromatais. Šiais metais pakuotės dekoruotos ypatingais šventiniais raštais.

Gamintojo nuotr.

Kai visi darbai nuveikti lapkritį, kai dovanos patogiai įsitaisiusios po eglute, skirkite laiko sau, namų puoselėjimui ir ramiam švenčių laukimui. Dovanas, kurias įsigysite C&D Style salone ar elektroninėje parduotuvėje, nemokamai supakuosime į šilkinį, prancūzišką popierių tad Jums liks tik Begalinis Malonumas Dovanoti...

Užsakymo nr.: PT_72794670

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis