Sotieji čenakai

Paprastai pagaminami ir produktų įmantrių nereikalaujantys. Nuolat pagal šį receptą gaminu, puikūs!

Reikės:

Bulvių
Morkų
Svogūno
Kiaulienos kumpio
Druskos, pipirų
Krapų (jei mėgstate pabarstyti ant viršaus)

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

1. Bulves, morkas, svogūną ir mėsą supjaustykite kubeliais.

2. Svogūnus pakepinkite kartu su morkomis ir mėsa (paprieskoniuokite pipirais ir druska).

3. Visus ingridientus sumaišykite.

Asmeninio albumo nuotr.

4. Į čenakinių vidų įpilkite vandens, užtenka vos ant dugno, kad nesviltų, tačiau kas mėgtsa skystesnį troškinį su daugiau sulčių pilkite daugiau.

5. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis