Labai netikėtas posūkis Beno Afflecko ir Jennifer Garner santykiuose

Kaip praneša šaltiniai, aktorė labai laiminga ir tikisis, kad šeima vėl bus kartu.

Jennifer Garner laukiasi Beno Afflecko vaiko. Apie tai rašo ne vienas užsienio tabloidas, kaip teigia, remdamasis patikimais šaltiniais.

„Jen negali būti laimingesnė, nei yra dabar. Viskas, ko ji norėtų, - kad Benas liautųsi gėręs, baigtų su nuolatiniais vakarėliais ir grįžtų į šeimą. Ir štai dabar, sužinojus apie kūdikį, Benas tai žada“, - pasakoja porai artimas asmuo.

Vida Press

Pasak jo, aktorė, prieš pusantrų metų inicijavusi skyrybas (tiesa, santuoka iki šiolei nenutraukta), iš tikrųjų niekada šito nenorėjo – tiesiog tuo metu poros santykiai atsidūrė akligatvyje.

„Jen svajoja apie normalią šeimą – tokią, kokia kažkada jau buvo. Jiems tai pavyks, jei Benas nustos elgtis kaip dvidešimtmetis 40-mečio kūne“, - atviravo žmogus iš artimos aplinkos, būsimą kūdikį pavadinęs „vyšnia ant torto“.

Afflecko ir Garner santuoka, garsėjusi kaip viena patvariausių Holivude, sugriuvo 2015-aisiais, rašo elle.ru.

Vida Press

„Po ilgų apmąstymų mes priėmėme nelengvą sprendimą skirtis. Nepaisant to mes liekame draugais ir toliau kartu auklėsime savo vaikus. Ir prašome šiuo nelengvu mums laikotarpiu gerbti jų privatumą. Tai bus vienintelis komentaras apie mūsų šeimą. Dėkojame už supratimą“, - rašė aktoriai oficialiame pareiškime, kuris, beje, pasirodė kitą dieną po 10-osios sutuoktuvių sukakties.

Skyrybos iššaukė Afflecko išgėrinėjimai, taip pat – jo romanas su vaikų aukle. Po pusmečio J. Garner patvirtino gandus apie vyro neištikimybę.

Vida Press

Žiniasklaida rašė, kad Jennifer neketina pateikti dokumentų skyryboms, tačiau pavasarį pasklido informacija, kad vis tik Garner pradėjo teisinę procedūrą. Tai labai paveikė Afflecką. Tačiau nepaisant visko jis nuo pat pranešimo apie skyrybas ir toliau gyveno kartu su Garner ir vaikais, kartu su jais leido laiką.

Vasarą aktorė kartu su vaikais persikėlė pas Beną į Londoną, kur šis filmavosi. Vėliau TV laidoje Garner prisipažino, kad daro viską, kad vaikai matytų, kokie yra „normalūs“ tėvų santykiai. Būtent dėl tos priežasties aktoriai ir gyveno kartu, nors kiekvienas jų turėjo savo asmeninį gyvenimą.

Beje, kalbos apie Jennifer nėštumą (jie su Benu turi tris vaikus), kyla ne pirmą kartą. Pažiūrėsime, ar šįkart jos pasitvirtins.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis